2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ma egy hete, hogy beadattam. Semmi extra, kis nátha volt a múlt héten, ennyi.
Ja, meg baromira fájt a karom napokig, ahova az oltást kaptam. Ennyi.
Halihóóó! Jó reggelt mindenkinek!
Hogy indult a nap?
Én reggel kissé megijedtem, akkora szúrást éreztem a hasamnál lent középen, ahol a pici van, hogy egész megijedtem. Fel is keltem, ettem, hamar elmúlt, azóta semmi. Szerintetek ez baj?
Szúrkálni szokott nekem itt-ott, de ez elég erős volt, nem akarom felhívni a védőnőmet megkérdezni, nem zaklatom, de azért elmondhatnátok, mit gondoltok. puszi
Jó reggelt kismamik :-) Túl estem az első védőnői látogatáson, nekem nem volt valami szimpatikus, de hát ez van ezt kell szeretni.
A Tükrök című filmet amíg terhesek vagytok ne nézzétek meg, én az egyik jelenetnél kimentem a szobából, hogy na jó én ezt nem nézem meg.
Na, vége is... :(
Most bosszúból Beugrót nézek. :)
De jó, a reklám utáni részt már nézhetem. :D
Ezek olyan hülyék, imádom őket!!! Juci és Hajós az ász!!!
Az nem is annyira félelmetes, habár ha belegondolok, hogy bekövetkezhet...
Mi a Disturbiat néztük, teljesen kikészített. :) Nincs magyar címe, ezt hagyták neki.
Ez olyan stresszes, hogy az ember elfárad a végére. Én még pisilni sem mertem kimenni egyedül, hívtam magammal a kutyát. :) :)
Ismerős, én is ilyen vagyok...
A német RLTen nézzük épp a The day after Tomorrow-t. Szeretem ezt a filmet, Már többször láttam magyarul, így legalább nagyjából tudom, miről makognak... :DDD
A nyers tojás necces dolog, a szalmonella miatt. Ha nem bírod ki, akkor vegyél olyan tojit, amit szalmonella ellen kezeltek. Nagyobb boltokban lehet kapni.
Nekem a tatárbifsztekről és a sushiról volt nehéz lemondani a nyers hal és hús miatt. Régebben rengeteget csináltunk.
A nyers tojással az a baj, hogy a belseje ugyan nem szalmonellás, de a külsején lehet. Mikor feltöröd, kész a baj...
Jajj, mit hallottam a múltkor a híradóban!!!
5 évvel ezelőtt a magyar baromfiállomány 60%a volt szalmonellával fertőzött. Volt valami EUs előírás, azt sikerült teljesítenünk határidőre, úgyhogy mostmár CSAK (!!!) 40% a fertőzött állomány.
Na köszi...
Tudom, hogy elvileg le van kezelve a hús és a tojás szalmonella ellen, de mi van, ha mégsem sikerül tökéletesen?