2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
A te nyugalmad és nagyon nagy optimizmusod tud csak segíteni!!!
Semmi ijedelem, stressz..csak a pozitív gondolatok!!!
A héten sajna nekem is kellett mennem UH-ra soron kívül...(14 hét+2nap)És ha már ott voltam, megkérdeztem h mutatja e magát a babus? (ismerős az ultrahangos csaj)Válaz: nagyon fiúsnak látszik!!! De lehet hogy lány, csak akkor nagyok a szeméremajkai...merthogy ez lehet...Tehát semmivel sem lettem okosabb, maradt az 50-50% :)
Mi inkább lány pártiak volnánk, de persze mindegy. Csak tök furi volt azt hallani, hogy fiúval is számolnunk kell....
Tapasztalatnak jó volt.
úúúúúúúúúúú
kibírjátok??????:))))
én már nagyon szeretném tudni, hogy Hanna (vagy Fanni) vagy Bálint :)
de még korai..még kb 2 hét és jobban látszik..
3 nagyon kedves Hoxás barátnőmnek is fiút mondtak 13. héten..és közben kislány:)
javítom: Dr. Bátorfi József (szülész-nőgyógyász)
Tündérke:)
hűha..papírom kint a nappaliban..Dr. Báthori azt hiszem..édes nyugodt mackódoki:) mindent alaposan megnézett, sokszor ellenőrízte magát, magyarázott, mesélt:) egy élmény volt:)
Ákim meg megbabonázva nézte a tv-n:) ő nem volt még velem:)
Persze, de azért még ott a remény, hogy kisfiú:-)
Te már tudod mi lesz?
én meg szívem szerint cunist, eszemmel (ebbe a kemény világba) kiffiút:)
inga nem jelent semmit..csak stresszeled magad:)
Sziasztok,
kicsit sok a meló itten..
Nekem 16. héten, azaz most hétfőn volt az AFP (vérvétel).
18. héten február 2-án megyek dokihoz, és 19-20. hétre fogok beutalót kapni 2. UH-ra.
Jaj, egy bnőm kiingázta ma, hogy kislányom lesz.. mondjátok mért akarok én ennyire kisfiút??? Egyszerűen nem is tudok lányban gondolkodni.. jó lenne ha megmutatná magát most már a következő UH-on, mert ha lány akkor fel kell rá készülnöm lelkiekben.. Jaj, és persze tudom, hogy uakkora öröm, meg, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen, de akkor is.. kis pöcsöst szeretnék..
a 16. héten miért lesz uh.???
Nekünk csak vérvétel lesz, majd 18.-19. héten genetika uh. hogy fogom 1 hónapig kibírni?:((((
mondtam Ákinak, menjünk babamoziba..de azt mondta ne zaklassuk:D nyugodjak meg, jól van:)
Én is most éledek..2 napja nem jött ki semmi:)))
de még icipicit eszem..reggeli sonkás, mozarellás szendó, ebéd 1 banán, 1 cerbona szelet..
vacsira rendeltem ázsiai (de enyhén csípős)serpenyős tésztás zöldséget..úúgy megkívántam:)