2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Uez.. én már két éve minden hónapban félreteszek a kölökre..:-)
Amikortól lehet akarom vinni képesség fejlesztő suliba, baba úszásra, baba-mama tornára.. és ezek egy részét már 2-3 hónapos korban lehet kezdeni!:-)
na, látod neked már szépen növöget az a pocak!:o)))
olyan fura hogy minden képen máshogy nézel ki! nagyon sok arcod van, ez jó!:o)))))
Igen, ez jogos. De itt is lehet leleményesnek lenni. Én pl. lenyomtam egy kemény szezont tavasztól-őszig egy balatonfelvidéki lovardában, kosztért-kvártélyért, plusz némi tanulásért. A tulajdonos jó hírű edző, tőle tanultam hajnalonta, aztán egész nap külföldieknek túrát vezettem. Így s nyelvgyakorlás is megvolt, amikor a sportszakmai nyelvvizsgára mentem, ki volt akadva a vizsgáztató az idegennyelvi lektorátuson, hogy milyen könnyedén beszélek, ezt biztosan nem könyvből tanultam... :-) Ráadásul annyi szép emlékem van! Igaz, abban a szezonban fogytam 7 kilót és rongyosra lovagoltam a valagam, de megérte!:-)
Én leginkább azt szeretném, ha majd a gyerekeim is képesek lennének hasonló dolgokban meglátni a lehetőséget.
Aranyosak vagytok, egész nap tiszta kóma vagyok 9-kor keltem, és nálam nagyon korai :-) lehet ezt az időt érzi a babóka is
tettem fel pocakfotót apával :-)
Tökéletesen egyetértek veled. Ugyanígy gondolom én is. Mi már most azon filózunk, hogy melyik suli adna a legtöbbet a gyereknek a környéken.
Venni fogok használtan ruhákat, kiegészítőket, babakocsit esetleg.
Megengedhetnénk az újat, de minek? Hogy 1 hét alatt kinőlje?
NEm akarom elkényeztetni a gyerekem, csak jó útra akarom terelni. De ehhez is pénz kell, a sulikra, magánórákra, nyelvtanulásra...
Szóval felelősen gondolkodunk és folyamatosan rakunk félre.
Nos én is 18 éves koromtól dolgozom/ tartom el magam. Van két diplomám, beszélek X nyelvet magas pozicióban dolgozom. Minden amim van a saját erőmből értem el.
A gyerekem is arra szeretném nevelni, hogy mindenért küzdjön meg, kitartó legyen, és semmi nem fog a szájába hullani mint a sültgalamb. Ellenben akár egy jobb óvoda, vagy ha nyaranta el akarod küldeni nyelvet tanulni, akár csak egy szimpla képességfejlesztő táborba.. hát mindez pénz. Nagyon sok pénz. Én ezekre gondolok, és nem arra, hogy 20 évesen lakást meg kocsit adjak neki. Hanem a hosszú távú befektetésekre amikből a későbbiekben majd profitálni tud.
én nagyon szívesen, mindenkinek segítek ahogy tudok..akinek sorsa kereszteződik az enyémmel. Természetesen nem vagyok se szuperman, se milliárdos, egyedül nem tudom a világot megváltani.
De leszűrheti mindenki Ájrin esetéből, hogy tele van a világ segítő szándékú meberekkel, bizony, ha egy segítségkérés megfelelően van tálalva, akkor sokan nyújtanak kezet.
Azoknak az embereknek akiknek nem jutott és akikről most szólsz, akár segíthetsz te is. Én segíteni fogok ha az utamba akad valamelyikük.
Ezen Ájrin története nem változtat.
Inkább úgy kellene tekinteni erre a példa értékű összefogásra, hogy van remény. Mindenkinek!
köszönöm, ha drukkoltok Ájrinnak!
Front van..lehet ezt érzed..:)
én egész nap ramatyul..alig marad bent valami..és émelygek:(
Én úgy érzem nem bántottam hanem véleményemet mondtam el és jeleztem, hogy nem ellene vagyok..
de attól mert nem gondolkodik mindenki ugyanúgy, még nem rossz ember!
Én nem azt mondtam, hogy ne akarjon gyereket..olvass vissza! Írtam, hogy megértem!
Hanem azt kifogásolom, hogy van egy határ, egy szint..ami alá nem megyünk..és pont azért, mert családja van és felnőtten, éretten gondolkodik és felelősséggel tartozik értük!
Dehogy bántódtam meg..nagyon nagyon szeretlek Vió de had legyen önálló véleményem..olyan vélemény ami az enyém és nem olyan, amit a másik hallani akar!
Sziasztok! Ki hogy van? Visszaolvastam egy kicsit a fórumot és eszembe jutott egy idézet. “Számtalan olyasmi, ami megvan nekünk, de létének nem vagyunk tudatában, másvalakinek, külön-külön is a legnagyobb boldogságot okozná.” (Fontenelle)
Én most nagyon boldog vagyok, és kívánom ezt a boldogságot mindenkinek.:)
Remélem Ájrinnak is megadatik, lényegtelen hányadszor.:)
Nem hiszem, hogy bárkiben bántó szándék lett volna, mindenki azt mondta, hogy adja a Jóisten, hogy teljesüljön a vágyuk.
Csak azt jegyeztük meg többen is, hogy vannak lányok, asszonyok, akiknek nincs gyermekük és nincs esélyük sem kifizetni egy lombik költségeit. Felmerült a kérdés, hogy nekik ki gyűjt, ki segít?
Kizárólag ennyi merült fel, illetve annyi, hogy neki már megadatott a csoda, így ha mégsem sikerül (SIKERÜLJÖN!!!!), akkor is teljes lehet az élete és boldog lehet a gyermekeivel, Nem bántólag, hidd el. Mindenkinek szurkolok, aki babát akar.
Igen, igazad van, legalábbis részben. Én viszont úgy nőttem fel, hogy mindenért megdolgoztam, bár a szüleim erejükön felül támogattak és támogatnak ma is, ha a szükség úgy hozza. Nem nyaraltam külföldön, nem voltam tanulmányúton sem más országokban, dolgoztam a fősuli mellett, de teljes életet éltem és azt kell mondjam, mindig boldog voltam. Nem minden a pénz. Persze én is azt szretném , ha Rékámnak és a tesóinak könnyebb lenne, hogy meg tudjuk nekik adni amit lehet.... ugyanakkor azt is tudom, hogy kell az az embernek, hogy elmondhassa, én csináltam, nem a szüleimtől kaptam. Egyedül értem el.
Persze azért nekem is baromi rossz lenne azt mondani a gyerekeknek, hogy valamire nincs pénz... Nem tudom, remélem, alakul majd a világ sora, lehetőleg jófelé, ha nem is úgy áll most a helyzet.
És bocsáss meg, m ert nem állt szándékomban bántani téged Bogi! ez mindnekinek szólt aki nyíltan fórumra visszi ellenérzéseit.
Nagy nap ez Ájrinnak, ne bántsátok őt, ti is kismamák vagytok, megérthetnétek milyen az mikor egy nő gyermekre vágyik.
Visszajöttem mert azonnal le kellett ülnöm fagyizni. :-)
Sylvia, dehogy gáz, ha azt kívánod, hát azt kell enni!:-)