2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Köszönjük! Huh, jó korán keltél. :)
Még nem mentem ilyen örömmel nődokihoz. :)
Szorítok:)Úgyis minden rendben lesz.:)
Azt hiszem még alszotok....:)
Halihóóó! Jó reggelt!
Izgatott reggelem van, ma délutén megyek 18 hetes ultrahangra (karácsony óta nem voltam és erre várok rettentően) talán ma megtudjuk, kisfiú-e vagy kislány.
De nem is ez érdekel, csak hogy a doki mindent rendben találjon!!!!!!Szorítsatok!
Ja, ma várhatóan AFP eredményt is kapok...Huhhh
Féééééélek
Gratulálok!!!Minden jót neked és a kislányodnak!:)
Az már csak egy hét. :) Én ma hallottam először a kis szivét is. Mondjuk én úgy voltam, hogy ez kifejezetten egy ilyen magán ultrah. rendelő és itt úgy van, hogy 5e volt kb.:50percig nézegette, adott egy cd-t 33képpel és 4 kis videóval. Én direkt ezért mentem, hogy megtudjam, de nem valami kis szégyenlős, mert az első percben "szétrakta a kis lábait" :)
Ha most nem lesz egy fsz a nőgyógyász, mint a múltkor, akkor 15én. Már ha megmutatja megát őméltósága. :D
Ma még a szívhangját is sajnálta tőlünk, a védőnő percekig kergette. :DDD
Szia! Ó hát persze! Mondjuk már több ajánlatot is kaptunk ma, de azért ti még bőven belefértek! :) Te mikor tudod meg?
Újabb jel, hogy fiam lesz:
Megnézek egy csajt és már feszíti a hasamat... Alice, majd mehetünk udvarolni? :DDD
Őszintén gratulálok!!!
Most pedig megyek és jól megnézem! :DDD
Sziasztok Mamik! :) Tudom már nem vagytok, de azért írok. Szóval meggyógyultam, köszönöm a tanácsokat. Ma pedig: 4D ultrahang volt. Ma vagyunk 17 hetesek! És KISLÁNY! Nagyon boldog vagyok! Én, ha olvastátok lányt szerettem volna, úgyhogy most tényleg beteljesült az egyik álmom... Minden rendben volt, egészséges, igazi kis ficánka. Remélem mindenki jól van itt. Kívánok mindenkinek hasonló boldog napokat, mint amilyen ez a mai volt nekem! Ha van kedvetek nézzétek meg - már pózol- igazi kislány - raktam fel 2 képet. Jó éjt.
Én is remélem, hogy úgy lesz.:) Te hogy vagy?
No igen, soha senki nem fogja úgy énekelni, mint WH, de tényleg nem volt rossz! Felem mondjuk a falat kaparta vola tőle, de neki sose teszenek az újraénekelt dalok. :)
Hát, ez nem úgy hangzik, mint egy örömteli pocakos nap...
Kívánom, hogy a holnap tényleg tabula rasa legyen!!!
igen, én is láttam, kíváncsi voltam hogyan viszi fel a dalt de megoldotta...egyébként nagyon szeretem ezt a dalt, nem sokan tudják úgy előadni, mint Whitney Houston....
SZép estét lányok! Végre a végéhez közelít egy olyan nap, aminek el sem lett volna szabad kezdődnie. remélem ezennel végleg vége, holnap tabula rasa...:)
Csajok!
Hogy a Dukai Reginának milyen szép hangja van!!!
Azt tudtam, hogy tud énekelni, de eddig nem hallottam "élőben", és azt hittem, kicsit tuningoltak rajta. Hát, a Vacsoracsatás előadása alapján nem sokat kellett szépíteni rajta!!!
Nálunk is ingyenes, de kora délután van, nem tudom kire hagyni Rékát. :-(
Köszönöm az infót, mindenképpen meg fogom nézni!
nálunk ez úgy van, hogy a kismama tanácsadáson szólsz, és a védőnő kéri a dokit, hogy írja alá, ha nem lát kizáró okot, teljesen ingyenes, heti 2 alkalommal van.
köszi csajok, de még sajnos nincs teljesen vége :(
most ettem egy kis halat, amit aki ismer, tudja, hogy soha, semmikor nem eszem meg, nagy kivétel az olajos hal, rengeteg citromlével, csak így, de sokat segít a kisbabák fejlődésében a halban lévő nagy mennyiségű fehérje.
terhestornára hogy kell jelentkezni a védőnőtől kell megkérdezni, fizetős vagy tb állja, hogy van ez?
hogy lehet, hogy valamelyik védőnő ír beutalót, valamelyik nem ( az enyém nem )
látod, mondtuk, hogy minden rendben lesz!:o)
ami masszzív és nagykerekű akkor ajánlom,a Retrust. nézz utána, nem is vészes az ára, mi annó olyan 30 000ért vettük de nekem nagyon nehéz volt és nem volt bolygós, viszont nagyon zárt és mindkét irányból tolható és újszülött kortól használható természetesen...
az jó kis bolt, én is ott néztem ki egy csomó mindent!
További ajánlott fórumok: