2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
jó étvágyat:) te hány hetes vagy pontosan? és mikor érezted előszőr a pici mozgását?
Régebben volt ekcémám de az most hála elkerült (kop-kop-kop) lekopogom:)de ez a szárazság...
Sziasztok!
Én július elején fogok szülni Kistarcsán remélem, de nincs fogadott orvosom, mert sajnos nem ismerek ott senkit. Szerintetek ha majd egy ügyeletesnél szülök mennyire fognak velem foglalkozni?
Az a baj, hogy amikor vizsgálatra megyek az ambulanciára mégsem kérdezhetem meg az éppen ott lévő dokit aki vizsgál, hogy elvállal-e.
Nektek van fogadott orvosotok?
Nekem ez a második terhességem az első baba császáros volt, de sajnos azóta elköltöztünk.
Mi a véleményetek? Jobb ha van fogadott orvosom mivel elsőre császárral szültem?
A szurkálásoktólnem kell tartani, hihetetlen tempóban fejlődnek odabenn a babócák, a méhünk tágul, a tartószalagoknak meg kell szokni a terhelést. Ezért a fájdalom, de ez normális.
Súly: 4 kg jött fel, most vagyok 17, doki szerint 18 hetes-
Köszi, de nem bánnám, ha kicsivel többet mutatna a mérleg, bár a védőnő azt mondta nincs gond, majd úgyis csak 5-6 hónap körül kezd MiniMI is hízni...pedig amilyen kajálásokat rendezek újabban
:D
Plus 5 kg???, AZ SEMMI!!! Bár annyit híztam volna!
19. hét 4. nap és 11,5 kg voltam hétfő reggel!
EZ A SOK!
Még a dokim szerint is baromi sok.. én azért híztam ennyit, mert abbahagytam az edzést a rosszulléteknél az 1. trimeszterben.
Szerintem ne ijedj meg, mikor 2 hete vizsgálatra mentem én is arra készültem, hogy azt mondja a doki, mert én meg egész lentről(a hüvely felől)éreztem nyilalásokat, aztán mindent rendben találtak.
Remélem nálad is így lesz, ne izgulj!
Szia,
Eddig még -3kg nál járok. 59 kg-ról indultam, lement 55kg-ra, most 56kg vagyok és az utolsó UH szerint 20hetes+2napos.
Így van,majd utána fogyunk!:)
De ugye az egészségünkről is szó van,azért nem árt picit vigyázni.
Köszi csajok a válaszokat!
Még írjatok, aki figyeli a kilóit!
Katka, nekem is a hormonjaimmal voltak gondok, mikor 80kg-osra híztam, tavaly év elején, aztán nem is akart jönni a baba.
De fene bánja most a kilókat, legalább lesz édi baby-nk :-)!!!!!
Én 70 kilósan lettem terhes,most a 16+1 hetes vagyok és 74,6kg. Tehát egy kicsit figyelnem kell.
Vacsira már csak salit fogok enni,de a reggeli és az ebéd bőséges lesz.
Sziasztok!
Ne keseregjetek a kilók miatt,bár megértem az aggodalmat.Én 92 kg voltam,amikor teherbe estem,most már +5-nél tartok.Sajnos sokat stimuláltak az évek alatt,hogy teherbe essek,így jutottam ilyen szép súlyra.
Én ugyanez, csak 63nál tartok, bár az elején fogytam néhány kilót.
jaj, jöhetne már Balázs...
Köszi a bíztatást, de azért nem árt odafigyelnem, mert voltam már 79kg és elég nehezen mentem le 64-re.
Puszi, ne izgulj, szorítunk!
Sziasztok!
Eddig csak Kató-val leveleztem, aki most olvasom milyen aktív volt ma a házimunkában :-)
Szóval holnap töltöm be a 19. hetet és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy eddig kb hány kg-ot híztatok?
Én sajna +5 kg-nál tartok és szénhirdátdiétát javasolt a dokim. Próbálom tartani, de nagyon nehezen megy, pedig kellene mert amúgy is volt egy kis túlsúlyom, 64 kg-ról indultam, most meg már 70 felé kacsingat a mérleg nyelve :-(
Ráadásul nem is vagyok kívánós, mi lesz ha később az is rámjön...?
Légyszi írjatok, hogy nálatok is ilyen szigorúan nézik-e a kilókat.