2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Na mi van csajok hová tüntetek???
Lilmo már csak 7 nap,hogy vagy?nincsenek fejlemények?
Igazad lehet, de nekem soha nem volt gond a cukrommal, és nem gondolom, hogy lesz is valaha. Persze attól még vigyázok. De mit csináljak, ha annyira kívánom:))
Szerintem még ne diétázz, ráérsz a szoptatás után. Én is úgy fogom csinálni. A kisfiamat 9 hónapig szoptattam, most sem kívánom hosszabb ideig, persze majd meglátjuk. Utána viszont teljes diéta és fogyókúra. 2013 nyarára bombázó leszek:))
És tényleg lesz negyedik babó? Vagy korai még erre gondolni?
Én néha úgy érezem, hogy több gyereket szeretnék, de néha, mint most is úgy gondolom, hogy elég lesz a kettő, mert a fiam már 20-szor rakatja velem össze a legókamionját, mert mindig szétesik, és persze még kicsi hozzá, de apukának meg kellett venni, mert egy hónapig nem látta a fiát, ilyenkor nagy meglepetés kel:))
egész életemben küzdöttem a kilókkal. Az elsővel is már 102 kg-al kezdtem,feljött még 15. Az fent is maradt mind.Jött a második gyerek...előjött a cukrom...diéta ezerrel,Vele csak 5 kilót szedtem fel,ami le is ment.Aztán jött az ötlet,hogy kellene 3. baba.
116 kilóról indultam,ebből lett most a végére 128! :(( Bizony...soook....
és most kevesebb vagyok mint mikor teherbe estem vele. :D Ez viszont szupi....de van egy sanda gyanúm,hogy ha nem tartom a diétát,simán elkezdek megint hízni... :( Még van egy kis tejem,addig nem merek belemerülni semmibe,odafigyelek a szénhidrátra még mindig,és hátha tartanám ezt a súlyt.
terhesség alatt azért kell vele vigyázni,mert borzasztó magas a szénhidrát értéke,és előhozhatja a diabéteszt.Nah de ha csak 1 fürt naponta,az sztem nem sok.
Szülés után nem lehet mert +fájdul tőle a picik hasa...
Két hét alatt - 18 kiló! Nem kell ide fogyis tabletta...szülj gyereket! -ez lesz mától a jelszavam :D
Érdekes ugyanis,hogy lement az a 12 kiló amit a gyerekkel felszedtem,és még pluszba 6 .... de nyugalom még így is 100 felett vagyok...nincs pánik.Hurkák még bőven akadnak rajtam. :D De még levegőt vennem is könnyebb.....
Ez szerencsére nem egy hosszú út kb másfél óra csak. Inkább a macera meg a sorbaállás a szívás. Meg, hogy 4kor keltünk reggel mert 7kor ment a gép...
de megérte nem panaszkodok :-)
A biztonsági vizsgálatnál külön szóltak, hogy ne menjek át hanem mellette és letapiztak.
Szerintem is nagyon szép a Barbara név. Nekem egy bajom van vele, hogy Barbinak becézik, és úgy már annyira nem tetszik. A Barbara olyan komoly, méltóságteljes, gyönyörű név.
Bár nekem a becézések eleve nem jönnek be, csakis olyan nevet fogok választani, aminek nincs becézett alakja. De ez csak az én véleményem!
Koszonom Timcsi, olyan aranyos vagy, hogy gondolsz ram! :-) Igen, nagyon rossz ez a bizonytalansag. Es sajnos masra sem tudok gondolni, hogy vajon el-e meg vagy mar nem. :-(
Lanyok, annyira orulok, hogy vagytok nekem! Nelkuletek mar reg megorultem volna.
Most mikor utoljára voltam dokinál megnézte ultrahangon és valóban kislány lesz úgy hogy úgy döntöttünk a párommal vagyis inkább ő és csak rábolintottam,hogy a neve Barbara lesz.Szerintetek szép név?
Vicek beirnád légyszi.
Szia. Hát erre szerintem két lehetőség van. Vagy jóslófájások, amik akár két hétig is tarthatnak még :/. Vagy tényleg beindult valami, és ez már a szülésed kezdete, ami akár napok múlva erősödhet igazi fájásokká. Mindkét esetben a várakozás a megoldás. Tudom, hogy rossz, mert napról napra egyre fáradtabb leszel...
Dittinek is ugyanígy indult, olvass vissza!
Nyákdugó megvan még?