2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Nagyon édi Nóri baba :-)
Szép lesz a szobája is, nagyon jól álltok, mi még sehol se tartottunk ilyenkor.
Gera, a méhszájsebed megvolt terhesség előtt is? Elmúlhat magától is, vagy kezelni kell? Én úgy olvastam, hogy szülés után az első 1-2 mensikor még ajánlatos betétet használni tampon helyett. Könnyen lehet, hogy belül is voltak varrataid. Egy barátnőm is EDA-val szült, és mivel nem érzett semmit, nem tudta olyan jól irányítani a nyomást, és ezért repedt szét nagyon belül. Bár nem kell ehhez feltétlenül EDA, mert én simán szültem, mégis 25 öltésem volt kb.
Zsuzska, nagyon szép lesz a kis Nóra szobája! Láttam a 4D-s képeket is, olyan édes a pofikája! :)
Sziasztok!
Kyra tényleg nagyon jó, hogy otthon van a párod, habár én sem panaszkodhatok, hiszen most voltunk 3 hétig otthon. A hétvége tényleg nagyon hamar eltelik, olyan mintha nem is lett volna.
gera nem mész el az orvoshoz? Talán ő többet tudna mondani.
Mi jól vagyunk, hétvégén össze raktuk a bababútort. Tettem fel képeket.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Én is vagyok! De jó neked Kyra... Mi olyan sokat vagyunk kettesben a Noellel, hogy szinte már az a furi ha apa itthon van. A hétvége is olyan gyorsan eltelik, és hát az ember lelkivilágának ez sem tesz jót. legalábbis nekem nem!
Az jutott eszembe, hogy a múlt heti vérezgetés lehet nem is mensi volt. Ahhoz szerintem túl gyenge volt. Valószínű, hogy a méhszájseben lehetett, ami vérzett terhesség alatt is, ezért tiltottak el minket a házasélettől. A tampon nehéz és fájdalmas felhelyezése pedig lehet azért volt, mert esetleg belső repedésem lehetett szülésnél. Ha belegondolok, elég kevés és rövid vágásom volt kívül, de mégis sokáig varrtak. Elvileg egy tekercs cérna el is fogyott.
Ki hogy van? Kismamik? Anyukák?
Sziasztok!
Én itt vagyok! Apa kivett két hét szabit, úgyhogy most itthon van velünk. :)
Andurka, ti hogy vagytok?
Többiek?
Szép napot mindenkinek!
Szerencsére igen. Nem hittem mikor valaki azt mondta, nem érdemes kötegszám ruhát venni egy méretből, de most belátom igaza van. Olyan cuccunk is van, amit nem akartam ráadni, mondván majd ha megyünk valahová... azóta sem volt rajta. Pedig egyik ruci sem elnyűtt és ócska.
Ami nekem nagyon bevált összeállítás, az a fehér body, bármilyen kantáros vagy sima nacival. A tipegőkből is a láb-és ujjnélküli zoknival.
Nem eszek sok edesseget most sem, max. napi 1-2 szelet csokit. De eddig ennyit sem ettem. Szerintem kisfiunk lesz, de majd meglatjuk. Femi....-t szedek mint terhesvitamin. Amugy az etvagyam is novekedett. Megprobalom majd kordaban tartani.
Az jo, ha nem hiztok az edessegtol. :-) Biztos a szoptatas miatt van igy. Vagy lehet hogy genetika. :-)
timcsi, akkor nektek sem egyszerűek az éjszakák. Sajnos nálunk is érdekes az elalvás, aztán úgy kell aludva letenni és még így is benne van a pakliban, hogy felébred. De hát ez van... csak betegek ne legyenek.
Az ablakcsere az nagyon kellemetlen dolog tud lenni de a lényeg, hogy után szép és jó lesz minden. nem lehet könnyű 3 gyerkőccel... rajtam még egy is kifog. Azért biztos könnyebb lesz picit, ha a nagyok napközben nem lesznek otthon. Talán több időd, energiád jut Barbarára. És talán pihizni is tudsz.
Lányok jó hogy vagytok,sajna nekem annyi dolgom van mostanában nem nagyon tudok errefelé jönni,ablakokat cseréltünk és most olyan a ház mintha bomba robbant volna.
Gera mi nálunk a rota virus ellen való oltás benne van a kötelező oltásban,van olyan oltás csak nem tudom hány hónaposan hogy egyszerre 5 féle betegség ellen.
A mi éjszakáink is néha borzalmasak,van hogy Barbi óránként felkel beteszem mellém és úgy fekszem mint egy deszka mert nemigen férek el mozdulni sem tudok és hadd ne mondjam hogy én hamarabb elalszom mint ő,és mire felébredek hogy betegyem a kiságyba,mert ugye őt csak akkor lehet ha már nem veszi észre,szóval teljes álomban van,addigra megint felkel,szörnyü,fárasztó,na meg itt a 4 éves Danikám,meg itthon van még a 16 éves kamasz lányom aki mindennap kijár a haverokhoz és kérdem mikor jössz haza,csak annyi a válasz,hogy nem tudom majd hivj fel ha annyira aggódsz.És ilyenkor nem is tudok jól aludni mig haza nem ér.Hétfőn már jó helyen lesz megy középsuliba bentlakásosba,egy gyerek kiesik,na meg az ovi is kezdődik kicsit nyugisabb lesz a helyzet,persze most ezt mondom,de jövő héten meg hiányozni fognak azt fogom mondani:)))
Néztem a koszmóról fotót a neten, és bizony az van neküenk. Csak hittem, hogy tegnap lejött min... tele van az egész buksija. A bebének van egy samponja ami elvileg nagyon jó. Holnap veszek és kipróbáljuk. Most eszembe jutott, hogy anyukám mindig mondogatta, hogy bezzeg anno nekünk nem volt koszmónk... aki nem gondozza a gyerekét, annak van. Na, jobb ha nem is említem neki, mert megint alkot valami véleményt amitől feláll a szőr a hátamon.
Lám-lám, hiába ápoljuk és gondozzuk, mégis van.
A rotán gondolkodtunk, de meggyőztél. Jövő kedden kapja Noel a 2 hónapos kötelezőt.