2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Trixi olvasgattam a barátcserjérőla neten, hátha találok hasonló esetet, de nem találtam.
Ha terhes lennél, nem jó jel, hogy ennyit vérzel.
Sziasztok!
Jajj lányok segítsetek nekem légyszi!!
Lehet kicsit zavaros, de megpróbálom érthetően leírni.
Szóval:
Volt egy mensim szept. 19-i kezdettel. A köv. mensimet okt. 14-re nem vártam, okt. 13-n még teszteltem egyet, de negatív lett, és 14-én meg is jött. Nem tartott csak 3 napig és minimális vérzés volt. Aztán elkezdtem szedni a barátcserjét. a ciklus 11. napján, azaz okt. 25-én elkezdtem vérezgetni, nam nagyon, de azért elég zavaróan és a melleim is nagyon fájtak. Azt gondoltam a barátcserje az oka, de szedtem tovább. Most ott tartok, hogy még mindig vérezgetek egy picit, ezért 2 napja abbahagytam a barátcserjét, hiszen már több mint egy hete tart a vérezgetés és ezt nem tartom normálisnak. A melleim viszont rettenetesen feszülnek.
Ma reggel egy hirtelen ötlettől vezérelve csináltam egy tesztet, hogy miért én sem tudom, hiszen elméletileg a ciklus közepe óta vérezgetek és a köv. ciklusig is lenne még 9 napom. De a teszten olyan erős két csík jelent meg, hogy majdnem elájultam! Szerintetek ez hogy lehet?? Kérlek nézzétek át a dátumokat, én egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy hogy történhet ilyen. Az lehet, hogy a barátcserje miatt lett pozitív a teszt??? Azt hiszem meg fogk őrülni. Ünnep van, se doki semmi még két napig.. Csak bennetek bízom, ugye van reményem a babára? ??
Kismamik:
hidvégi71: ápr. 8.
kyra1978: ápr. 17.
nagydia: ápr. 17.
Dittti: ápr. 19.
t. heny: máj. 14.
lilmo: máj. 26.
andurka85: máj. 27.
fogyi99: ?
Pozitív tesztek:
csajos83: ++ (szept. 21. , 23. )
Ani2: + (szept. 28. )
gera175: + (okt. 16. )
judit8103: + (okt. 24. , 25. )
Nemvártak:
Assua: okt. 28.
Mesi76: nov. 3.
Timcsi777: nov. 4.
Trixi :): nov. 9.
bneandi: nov. 9.
Frida73: nov. 12.
niki 1: nov. 13.
kiraanyu: nov. 14.
Zsebibaba516: nov. 20.
VACak82: nov. 21.
baloghany: nov. 23.
Agnes89: nov. 23.
Vicek: nov. 24.
Virág01: nov. 25.
Kisszsuzska83: nov. 25.
Rebecca33: nov. 26.
Turula: ?
zinaidax72: ?
zsiványka: ?
Sziasztok!
Nekem is. Köv: november 25.
Kismamik:
hidvégi71: ápr. 8.
kyra1978: ápr. 17.
nagydia: ápr. 17.
Dittti: ápr. 19.
t. heny: máj. 14.
lilmo: máj. 26.
andurka85: máj. 27.
fogyi99: ?
Pozitív tesztek:
csajos83: ++ (szept. 21. , 23. )
Ani2: + (szept. 28. )
gera175: + (okt. 16. )
judit8103: + (okt. 24. , 25. )
Nemvártak:
Assua: okt. 28.
Kisszsuzska83: okt. 31.
Mesi76: nov. 3.
Timcsi777: nov. 4.
Trixi :): nov. 9.
bneandi: nov. 9.
Frida73: nov. 12.
niki 1: nov. 13.
kiraanyu: nov. 14.
Zsebibaba516: nov. 20.
VACak82: nov. 21.
baloghany: nov. 23.
Agnes89: nov. 23.
Vicek: nov. 24.
Virág01: nov. 25.
Rebecca33: nov. 26.
Turula: ?
zinaidax72: ?
zsiványka: ?
Szia. Nem volt sosem köztivérzésem. A ciklusom állandó 26 napos volt eddig. Azt hiszem elkezdek hőmérőzni, mert abból talán kiderül ha van pé, és hogy mikor. Én is úgy gondlom, hgy folytatom egyelőre a szedést.
Ez azért igen érdekes, hogy ennyire más reakciót vált ki mindenkinél. Kíváncsi vagyok miért...
Szia Trixi!
Nekem pont ellenkezo hatast valtott ki a baratcserje. En is a mostani ciklusban kezdtem el szedni es nekem tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott meg. Arra gondolok, hogy a baratcserje meghosszabbitotta a ciklusom. En azt hiszem, hogy ennek ellenere folytatom a szedeset. A mult honapban nekem is volt kozti verzesem, es azt a baratcserje nekem megszuntette. Volt mar korabban is ilyen kozti verzesed?
Sajnos azt hiszem megint lejjebb kell kerülnöm a táblázatban :(
Teljesen összekavart mindent ez a barátcserje.
Valaki érti, hogy mi ez???
3 hete kezdődött a mensim, el is kezdtem szedni a kapszulát, mire 13 nap múlva megjött megint. Most 5.napja vérzek, de már múlik. Tuti, hogy mensi, a hőm is leesett, a melleim is fájnak.
Szerintetek abbahagyjam, vagy szedjem tovább, hátha mostantól rendeződik a ciklusom?
Nem tudom mit csináljak...
Szia!
Jó, hogy végre adtál hírt magatokról! Gratula a bébihez! Lassan kiderülhet milyen nemű ugye? Izgi... :)
Sziasztok!
Már rég írtam, de szoktam olvasgatni a bejegyzéseket. Egyébként jól vagyunk, a bébim már 16 hetes :-)
Gerának üzenem, hogy a ciszta miatt ne aggódjon, fel fog szívodni. Nekem is pont 6 hetesen láttak egyet, kb. 2 cm-es volt, de rá sem írták a leletemre, mert azt mondták, hogy ez előfordul terhesség esetén. Még azt is elmondta a doki, hogy ez valamelyik hormon miatt van, de nem veszélyes, magától felszívódik. Így is volt, 3 hét múlva már nem látszott. Szóval no para :-)
Nagyon jó baba. Mármint a kislányom, egy angyal:)
Csak szegénykém most nagyon beteg. Összeszedett az oviból valamit és most már egy hete itthon vagyunk, szedjük az antibiotikumot, most előszőr. Eddgi nem igen volt beteg, persze ezt az ovi hozza gondolom magával sajnos:( Nagyon szenved, aludni sem tud, fél hogy a köhögéstől hányni fog, és nagyon fáj neki amikor köhög.
Jövő héten kezdem a melót röpke 4 év után. Szörnyű lesz az biztos, de már kezdek beletörődni.
Akkor lennék meglepődve ha most foganna meg a babó, hisz lányom is 4 évvel ez előtt pont novemberben fogant és augusztusi baba akár csak én. Én augusztus 11, ő meg augusztus 12-én született. Szóval ő volt a 30. szülinapi ajándékom, ha úgy vessszük:)
Már nem szomorkodom...annyira...:)))
Gratula a kismamiknak, a pozitív tesztelőknek.
Fel a fejjel a többieknek.
Koszonom a drukkot. :-) Kivancsi vagyok mi lesz.
Gera, meg nem is gratulaltam! Most megteszem! Gratulalok a bebihez!!!! Ugy orulok, hogy neked sikerult! :-) Remelem mindannyian hamarosan kovetunk. :-) Sajnos nem tudok semmit a cisztakrol. De remelem, hogy el fog mulni. Az orvos mit mondott?
Kiszsuzska, szoritok, hogy ne jojjon meg! Nekem is gorcvsol a hasam, de meg nem jott meg. Hatha neked sem jon meg.
Sziasztok!
Tegnap voltam UH-on, minden rendben van, 6 hetes a bébim és 7 mm-es. Állítólag óriásbébi, mivel 5 mm-esnek kellene lennie. Azonban van egy bibi, sajnos cisztám van. El fog múlni? Volt valkinek hasonló problémája?
Szia itt is! Remélem nem fog megjönni, nagyon drukkolok. Azt nem tudom, hogy a barátcserjétől késhet-e?
Szerintem nekem viszont meg fog jönni, már görcsöl a hasam, na meg ezek a barnázások. Pedig csak vasárnap kellett volna.