2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
te mikorra is nem várod?
most 7végére?
tudom én csak vicceltem
olyan érzékeny vagyok
biztos a ciszák miatt
állítólag most visszaáll a hormonrendszerem a helyére
és most kicsit érzékeny vagyok
köszi de ríkass, ma már eleget bőgőztem:)))))))
aranyosak vagytok
igen, a doki is azt mondta, hogy most van a legnagyobb esély a teherbeeséshez, az első hónapba
köszönöm
és ha melegítőpárnát tennél a pocidra?
Irtam privit. :-)
O te szegeny! Meg 5 szuri! Ez nem jo. :-( El tudom kepzelni, hogy a vallaid mar kivannak. A teherbeesesen sajnos nem tudok segiteni. :-( Pedig megtennem, hidd el. Meg tanacsot se tudok adni, hiszen meg mi is csak probalkozgatunk. De oszinten kivanom, hogy hamarabb sikeruljon a pocaklako, mint fel ev. Azt olvastam itt a forumon, hogy mutet utan sikerul hamarabb teherbe esni. Az orvos mit mondott? Mar mostantol probalkozhattok?
Köszönöm, tűrhetően. Kicsit szenvedek a görcsöktől, még a fájdalomcsillapító sem sokat segít, épp hogy elviselhető, na de ennek is vége lesz hamar :)
Örülök, hogy te jobban vagy és bízom abban, hogy hamar babás leszel, még azok a fránya ciszták visszatérte előtt :)
:)
neked is sok sikert
óóóóóóó
de jó és hova költöztök?
még 5 db szurim van
a vállaim már nagyon csúnyák:(
hát az van, hogy sajnos ezek a ciszták fél év vagy 1 év múlva visszajönnek
ez be fog következni, csak a dátumot nem tudjuk
és jó lenne mihamarabb teherbeesni, de, hogy fog e menni azt nem tudom
Orommel hallom, hogy mar jobban vagy! :-) Nagyon rossz lehet, hogy faj a pisisles. Nekem akkor fajt, amikor fel voltam fazva. Nem egy kellemes erzes. De hatha megszunik ez is hamarosan. Meddig kell meg kapjad az injekciokat? Mi az a sok teher, amit "cipelned" kell? Tudok segiteni?
En megvagyok. Hetvegen koltozunk. Mar most pakolunk. Utalok koltozni. :-( Vasarnapra nem varom. Remenykedek nagyon, de felek is, hogy csalodni fogok. De nehezet nem fogok emelni a biztonsag kedveert. :-)
szia drága
igen sokkal, már alig fáj a vágások helye
a pisilés még kicsit fájdalmas, de......
inkább csak a teher sok, de hát megbírkózom vele
te, hogy vagy?
Szia Zsivi!
Hogy vagy? Jobban erzed magad?
szia
hol így hol úgy
te?
szia
nagyon sajnálom
kitartást kívánok neked