2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Nehéz igy segiteni.
Hogyhogy nem mond semmit,talán nem mer,minden férfinak vannak titkos vágyai,általában azért nem merik kimondani,mert félnek a nő reakciójától.Valahogy fel kell pezsditeni a szex.életeteket.Valahol valami probléma van,meg kell keresni,de mondom azis lehet,hogy csak ennyi elég neki,akkor viszont te leszel bajban.
Nem még mindig semmi. A ciklusaim 30-32 naposak szoktak lenni. Ezen már túl vagyunk.
Az ovuláció lehet hamarabb is és később is. Persze nem minden hónapban.
Vagyis érdekes, mert most két helyen vezetem a hőmet. A ciklus.hu és a fertilityfrend.com-on és a fertilytin máshol mutatja az ovut és szerintem az tényleg valósabb is. De amúgy passz, hogy mikor volt. Ezért most várok még. Ha hétvégéig se lesz semmi na akkor veszek egy tesztet de addig nem.
Az első bébi 3 hónap után sikerült, tehát a gyorsan ment. De akkor jó volt a pajzsmirigyem is.
De most megint jóó már :)))
Mi a párommal eleinte naponta 5-10-szer is eggyütt voltunk,aztán ez bizonyos idő után csökken,normalizálódik amennyire az embernek szüksége van.Úgy látszik neki csak ennyire van szüksége.Voltak előtte barátnői?
Neharagudj a kérdésért de részt veszel te is aktivan a dologban?
Lehethogy tényleg fáradt és még ilyen kevés igényü.
Érted mit akarok mondani?Lakva ismered meg a másikat.Eleinte mennyiszer szoktatok eggyütt lenni?
Szia!!! :)
Köszönöm a gratulációt! Nem képes belátni, hogy baj van. Ő úgy van vele, hogy ő fáradt és ennyi, nincs semmiféle baj... Ez a hónap is sikertelen lesz lányok, tegnap előtt voltam együtt párommal és ennyi. Gondolom ezt be kell osztanom megint 1 hónapra... :(
Andi, olvasom, milyen szerencsésen megúsztál egy hasast. Nem hiába ülteti a természet olyan védett környezetbe a babát. Neked Nyirády a dokid, ugye?
Gratulálok az önerődhöz ahogy a cukrodat kezel(t)ed. Nem semmi!
Szóval bárhogy is, de szégyenlős a bébitek! Azért jó tudni, hogy minden rendben Vele, és reméljük szeret annyira odabent lenni, hogy megvárja a 38 hetet. Minimum.
Szia Huanita!
Először is gratulálok az eljegyzésedhez.Olvastam kétségbeesett soraid. Arra gondolj, hogy ez a fiú Veled akarja leélni az életét, s Te vele. Ha ezt komolyan érzitek, akkor minden gondot meg tudtok oldani. Olyan nincs, hogy egy párkapcsolatban mindig minden felhőtlen. De először neki is be kell látnia, hogy gond van. Aztán törjétek a fejeteket – együtt!- a megoldáson.
Nekem jó volt a karácsony: szenteste kettesben, aztán Anyósék jöttek vacsorára. Karácsony első napján hazajöttünk én szüleimhez, és azóta kényeztetjük magunkat.
Sziasztok Lányok!
Nagyon rég voltam itt. Visszaolvasok...
De mindenekelőtt, így utólag bénán hangzik a Boldog Karácsonyt, ezért csak reményem fejezem ki, hogy békés, boldog, szép ünnepetek volt.
Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam itt...
Remélem Mindenkinek jó volt a Karácsonya!!! :)
sziasztok
hogy vagytok?
hogy telt az ünnep lányok?
Nekem a karácsony egy nagy vuk-kal fejeződött be,össze ettem mindent,a gondot a kolbász okozta,ami finom friss,jó füstös és zsiros volt.De most egész jól vagyok már.
Baloghany egy csepp remény sincs?
Összekeversz Zsebibabával :) Nekik kellett most védekezni.
Mi belehúztunk most is :DD
Sziasztok !
Remélem mindenkinél jól telt a karácsony. Nekünk jó volt.
Mensi még sehol, de nálam ez nem jelent semmit :) Várunk ... várunk. Majd jelentkezek ha lesz bármi is :)
Szép napot !
Köszi megtaláltam a táblázatot.
Sajnálom Vicek nagyon hogy neked sem sikerült:((((
Sajnálom...
De azért remélem nagyon szép karácsonyotok volt.
Egy jó doki az nagyon fontos. Én is nemrég cseréltem le a régit mert nem voltunk egy hullámhosszon. Csak vasalta be a pénzt, de nem foglalkozott velünk igazán.