2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Nagyon szép kismama vagy:),és tényleg jó nagy már a pocid.Próbálj sokat pihizni.
Nekem még nem látszik a pocim,illetve van jó nagy csak az nem a babától:):(.De ha babás poci lesz rakom én is a képeket:))
Én is így vagyok ezzel, de nem tudom itt miért nincsenek barátaim. :D
Köszönöm a biztató szavakat!
szia
én is itt lakom mióta megszülettem, valahogy még sincsenek itt barátaim......két barátnőm van, egyik messze lakik sajna, a másik meg sokat dolgozik....szóval tudom milyen.....remélem te is hamarosan babás leszel!!!!!!!
Ne is törődj a csíkokkal, akkor is ez a legszebb dolog a világon, akárki akármit mond!!!
Remélem hamarosan én is részese leszek ennek az örömnek...
Szia!
Akkor majdnem egy cipőben járunk! :)
Csak én még nem vagyok babás...
Én itt lakok mióta megszülettem, még sincsenek barátaim, Pestre jártam suliba, ott nagyon sok barátom lett, de hát messze vannak...
Köszi a tanácsot, akkor csak bicajozni fogok. :)
szia
én is úgy vagyok mint te, itthon vagyok egyedül, párom dolgozik, ebbe a faluba meg ahol lakom, senkit nem ismerek úgy......
szia
nekem azt mondta a doki, védőnő hogy a 12 hétig hasizmozni nem szabad,tornát lehet, ami nem tul megerőltető, és nem rázkodós.....
Nem csodálom, hogy elfáradsz! :)
Én is ilyen leszek nyugi, biztos vagyok benne!
De annyi biztos, hogy nagyon jól érezheti ott bent magát a kis csöppség! :)
Jaj Andurkám!
Irigylésre méltó pocakod van! :)
Mindig elérzékenyülök, ha ilyen szép nagy pocakot látok...
Gratulálok!
Nem baj! :)
Azt hiszem lekerül a padlásról a szobabicó is!
basszus rosszul irtam.
Azt akartam mondani nem ártasz vele amig nem tudod még. Ne haragudj de valahogy elírtam a mondatot. Én is tornáztam amig nem lett pozi a teszt. Mondjuk nem úgy mint az örült de a kis mozgás jót tesz.
Gratulálok:)
Én is kedden megyek UH-ra,és nekem is akkor pontosítanak:)Én12 hetes vagyok kb.
Majd számolj be mit láttál.
Lányok!
Ha esetleg terhes vagyok, árt a babának ha felülésezek?