2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok a pocidhoz, nagyon szép, és tényleg szépen növöget! :)
Sziasztok
raktam fel képet a nagy pocimról már egyre jobban nől:)
Hú te szegény :(( ( Pénteken nálunk is előtört a vírus először a fiamnál pár óra múlva apánál is. Én szerencsére megúsztam. Brutál ez a betegség :(
Múlt hónapban nálunk is végigment a családon ez a vírus, csak én nem kaptam el!!!
sziasztok
én még mindig köhögök, nagyon rossz
Jó reggelt lányok!
Remélem ti jól vagytok,mert én elég sz@rul:((Elkaptam a kisfiamtól azt a bizonyos hasmenéses,hányásos vírust.Hát ne tudjátok meg.....remélem Zorka ebből semmit nem vesz észre.
Vigyázzatok magatokra!
Mi is összevesztünk a párommal, megrázta egy picit az áram, görcsben volt a lába és nem igazán akarta elmesélni hogy történt, dokihoz meg végkép nem akart menni, és őt ne sajnálja senki. Csak idegeskedett, meg én is, külön, mert nem szóltunk egymáshoz, de én sokat sírtam is. Mindig ilyeneket kell csinálnia, hogy én aggódjak. Amikor a 2. babánkkal voltam terhes, a nyolcadik hónapban, kutat ásott, több napig lent volt a hidegben, azt hittem megőrülök, úgy utálom, hogy mindig ilyen életveszélyes dolgokat kell csinálnia. Amúgy is elég parás vagyok.
Szerintem teljesen igazad van.De néha úgy gondolom,inkább nyelem a pasik hülyeségét,csak hogy ne legyen vita.De ez nem tart sokáig ,mert rájövök nekem van igazam:))De igazad van lehet mi gondolkodunk bonyolultabban mint ők.Engem csak az dühít,hogy ha vita van,mindig olyan jelentéktelen dolgokból hogy hihetetlen.Azzal együtt szerencsére sosem tart sokáig:)))
sziasztok
sajnálom, de ne add föl.szorítunk neked is!!!
Sziasztok! Látom a poci keményedés a téma. Erősen gondolkodom,hogy elkezdek magnéziumot szedni...görcsölni is szokott a lábam...de most már napi szinten 2x3...de volt hogy ennél többször bekeményedek! Ha fáradtabb vagyok...ha hirtelen feldühödök valamin...vagy ép amikor minden áldott reggel úgy jövök ki az oviból,hogy a gyerekem üvölt utánam,és hárman szedik le a nyakamról...nos ezek sem esnek jól...és már az ovi ajtóban elkezdek keményedni.
Szóval hétfőn irány a gyógyszertár! :S
Nekem nem keményedik a hasam, de szedem a magne B6-OT. EGYIK ÉJJEL ÚGY BEGÖRCSÖLT A LÁBAM, HOGY 3 NAPIG ALIG BÍRTAM RÁÁLLNI.
Tudom, tudom...
A fogyás után az lesz a következő kihívásom. ;)
kár,de majd mindennek eljön az ideje...
A fogyihoz meg gratula csak igy tovább!
szia drágaságom nagyon elszomorodtam,hogy megint nem sikerült neked,bárcsak teljesülne ez a vágyad!Remélem mihamarabb sikerül,majd sokat fogok gondolni rád!fel a fejjel!
Természetesen tud a dokim a barnázásról, a méhszájat rendben találta. Kérdezte keményedek-e, mondtam igen. Erre javasolta, hogy szedjek magnéziumot. A mi nevünk nem titok, edddig a NOEL név a befutó nálunk.
Hát ezt most eltaláltad! :))) Tényleg titokban szeretnénk tartani a nevét a születésééig, még a család előtt is. :D 90%-ra eldőlt, de azért van egy-két "tartalékunk". Ti gondolkodtatok már neveken? Persze csak ha nem titok... :)
Örülök, hogy élvezed a pocakosodást. A barnázásról ugye tud a dokid? Remélem, elmúlik mihamarabb és a keményedés is. Ha maradsz a Magne B6-nál, abból 3x2-t simán lehet. Köszi, én is jól vagyok viszonylag, bár kezd egyre "terhesebb" lenni az áldott állapot, de ezt a pár hetet most már féllábon is kibírom. :)
Hogy fogják hívni a kisfiatokat? Remélem nem titok... :)
Amúgy egész jól vagyok, élvezem a kismama létet. Így pocakosan sokkal jobban szeretek még öltözködni is. Csak a keményedés van jelenleg, meg hát némi barnázásom, és elvileg ettől van. Most megpróbálom a Magne B6-ot, aztán reméljük elmúlik a keményedés is, és a barnázás is. Te hogy viseled a hátralevő heteidet?
Az elején Magne B6-ot, 3x1-et, de az kevésnek bizonyult, görcsölt a vádlim éjszaka. Aztán áttértem a napi 2x1 Magnerotra, az 500 mg-os, de a doki szerint 2x2-t is nyugodtan be lehet venni. Remélem, neked is segít. Amúgy mizújs veled, kismami? :)
Szia Kyra, köszönöm a válaszodat. Sima magnéziumot szedtél, vagy magne B6-ot?
Gera, nekem növelte a doki a magnézium adagomat. Én is sokat keményedem így a vége felé, de lehet, hogy csak ez a sok front a bűnös...
Sziasztok Lányok!
Olvaslak benneteket folyamatosan, sajnálom akiknek ez a hónap sem volt eredményes. Akik mostanában nem várják, azoknak drukkolok, hogy megérkezzen az a várva várt gólya.
A kismamikhoz lenne egy kérdésem: pocakkeményedésre kinek mit javasolt az orvos?
De, sajnos igen. :( Ahogy megtudtam a cisztám és kiborultam. :(
Nem baj, most lefogyok, és ha megvolt, aztán rakom le a cigit.
-1.5 kg-ot tudtam produkálni 1 hét alatt.
2 kg-ot szerettem volna, de nem jött össze. :(
Nagyon sajnálom Rebecca:( De ne add fel! Következő hónap újabb remény:)
Sziasztok lányok!
Sajnos nekem megint nem jött össze.
Már kezdem feladni....nagyonszomorú............
Következő nagyon nemvártam márc. 20
További ajánlott fórumok: