2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Cicus, Diuska kitartás nektek!!! :)
Hogy vagytok Anyukák? :):):)
Mi vasárnap töltöttük be a 6. hetet. Voltunk hétfőn csípőszűrésen, 1/a lett az uh, nem is kell visszamenni 3 hónaposan. A hasfájás is egyre csökken, annyira jó. :)
nagyon jó kisfiú Petike, nagyon szépen fejlődik. Most ment el a védőnő, el volt ájulva , hogy 180 gr-t szopizott a Petike :)
Megyek, mert felkelt a Kincsem :)
Szerintem most így már ne várj!!Hívd a dokit!!!
Addig visszaugrok a boltba és várom a fejleményeket!!
Akkor nagyon egyszerű!!Doki!!De akkor majd készülj úgy h nem bizti h hazaengednek!!Bár ha engem veszel alapul akkor igen..inkább adtak még egy fajta gyógyszert h ne kelljen befeküdnöm!!
Ja,meglehet dícsérni!!Mit nem vettem az előbb a boltba?!Tejfölt..így mehetek még egy kört..bár szerencsére 2 házzal alrébb van a bolt!!!
Ja és nem ér ám beelőzni!!Későbbre vagy kiírva!!:D:D:D:D:D:D:D De ha úgy van nehogy összeszorítsd a lábad..had csusszanjon ki a babód!!:P
Hát igen!!Tényleg nagyon magas ahhoz képest,h szeded a gyógyszert!!Nekem a Corinfar(2x1) meg a dopegyt(3x1) vitte le eggyütt!!Várj vacsi utánig,ha addig sem megy le akkor menj be,nehogy baj legyen,vagy legalább is hívj fel egy dokit!!
De azt ugye tudod h igazán csak reggel,délben este kellene mérni és gyógyszer bevétel után 1 órával!!Nekem mondjuk mondta a doki,h ha nem menne le vagy magasabb lenne akkor a dopegytet emeljem eggyel!!!
hónapok óta szedem ezt a vérnyomáscsökkentőt és eddig nem volt baj!!!
Ma egész nap ilyen magas!:(
Délutánig várok..ha nem megy le akkor szerintem nem ártana orvossal is konzultálni!nem?:S
Bakonyit!!Azt már régen csináltam és jó sok gombát teszek bele!!Holnap meg pari levest palacsintával és slussz!!Nyammm nyamm!!Én már azt is tudom melyik nap érdemes mennem,mert oda adta a doki a beosztását meg a szülésznő is!!Azt mondták ha akármi furit érzek azonnal menjek..ha kicsit lustibb a csajszi akkor is!!!Persze ettől függetlenül mehetek az ő beosztásukon kívül is,de akkor nem kell elviselnem másik dokit!!
Remélem nem megy feljebb a vérnyomásod!!Lehet neked is az kellen mint nekem!!Nekem 2 vérnyomáscsökkentő vitte le!!!
Na ez az!!Mikor is mész dokihoz??
Az első adag kiteregetve,ráadásul felhuzatoltam!!:D
Sőt még a mai menü is megszületett,de még a holnapi is!!!:D:D:D Juppppppppiiiiiiiiiiiii
:D
Én hétvégente szoktam lecserélni de nem voltam itthon hétvégén mert elmentem kicsit a szüleimhez és így elmaradt az ágynemű csere!Párom dolgozott így ő itthon volt nélkülem de mivel ő férfiból van nem cserélte le de még be se ágyazott!
Áááááá,ahhoz túlságosan szeretem a hasam,h ilyen alapon egyek!!Szerencsére anyós ha főz nekünk is akkor olyat amit én is megeszek..de a héten hanyagoljuk a dolgot,mert bepörögtem..főznék,csak nem tudom mit!!!???Én max hetente muszály vagyok cserélni,mert éjjel szakad rólam a víz!:( Így is az elmúlt 1 hétben most cserélem másodszor de rá is fér..Szerencsére 2 szárítóval vagyok megáldva így nyugodtan moshatok!!!
Éjjel arra riadtam fel,h vmi folyik..mint kiderült az a hülye folyás,amit már remdesen össze lehet keverni a magzatvízzel..Már túl lennék rajta!Legalább a vajúdóban lennék..már az is jobb lenne!!:D
Kopp-kopp-kopp :D Jó, hogy szóltál :D
Jajj, nagyon várom már, hogy leessen, hiszen már elmúltunk 2 hetesek! :) Rohan az idő :)
Oké, én élvezem, és imádom :D Főleg mikor így alszik ;)
Voltunk, igen, megvártuk apát, és vele mentünk. Jó nagyon sétáltunk, csak a végén elkapott minket az eső, de épségben hazaértünk :) Grétit jól elnyomta a levegő, aludt, mint a Kisangyal :)
Persze,h van a levegőben!!Esős időben mi felnőttek is aluszékonyabbak vagyunk!!De remélem lekopogtad,nehogy délután hiszti legyen!:D
A k.csonk meg sztem 1-2 nap és teljesen leesik!!Ne aggódj!!Élvezd egy végre h anyuka vagy!!!Okés drága??
Voltatok sétizni tegnap?
Tegnap is csak 1 kis rízst csináltam mert anyós csinált valami kaját aminek még a szaga se jó(valami tüdő vagy mi az),de a páromnak nagyon ízlik,nekem meg nem kell...eszek amit találok alapon táplálkozom pár napja!:)Azért meg nem fogok főzni hogy a kutyának adjuk!
Az ágynemű csere nálunk is már kéne...2 napja halogatom!!!Ha még holnap is 1ben leszünk akkor kimosom!!!Addigra lesz is hely hova teregetni!
Sziasztok! Minden újdonsült anyukának nagyon nagyon gratulálok!!!!! :)
Noémi, látom rendeződik a vérnyomásod végre, nagyon örülök neki :D
Gréti ma hihetetlen, éjjel is, mint egy Angyalka, meg most is.... Délelőtt egyszer volt fent enni, azóta alszik, pedig már 4 órája lesz lassan, hogy evett, ideje lenne felkelnie.... Valami lehet a levegőben. De maradjon is így :D
Nem,ma valahogy annyira fel vagyok dobva,pörögve,hogy inkább főznék vmi finit!!Dehogy bánnám azt a bort,még akkor se ha marha drága!Márpedig tudom h nem lenne túl olcsó mert ínyenc a borokra doktor bácsi!!:D De ha ezen múlik...Én is mostam tegnap,de ma lehúztam az ágyneműt,meg kaptam 3 adagra való Vivi rucit,így megint gyilkolom a gépet,meg közben ideugrok h írtál e?!!Tegnap mit főztél?
Ja nyiss ablakot és sokáig,több órán kersztül szellőztess!!Nekem nagyon bejött..úgy felfrissít h csak na!!
Ja,ha lassúnak tűnik a válasz az a net miatt van,már megint sz*rakszik!!UPC...No comment
Gondolom nem sajnálnád azt az üveg bort csak jöjjön a hercegnő kifele!:)
Én nem főzők ma semmit!!!!
Tegnap mostam is úgyhogy ma azt se kell...pihizek inkább!Szerintem te is csak valami egyszerűt dobjál össze és lustizz délután!!!Jobb program mint a konyhában izzadni!
Hát azt én sem nagyon bírom,de nem lehet vele mit kezdeni!!Azt elhiszem,h babáznál..én is,de ez ahhoz kevés..nekik kell úgy dönteni h kibújnak!!!A dokim azon szurkol h holnap délután 5-másnap reggelig ne..Valami borkostolós nyavajára szeretne menni,de megegyeztünk ha közbevágunk neki és nem tud elmenni megkapja kárpótlásul a kedvenc borát!!!:D
Ma sajna az ablakpuci se jön össze..hol esik hol nem,és így nincs értelme neki állni!!!A mosógép viszont pörög 1000rel!!Csak azt nem tudom mit fogok főzni?!
Szia!Igen!!Egy napja tartom a 140 alatti értéket!!!A tidenek viszont nem tudok örülni!!!
De vígasztaljon h szülés után ennek nyoma sem lesz!!!
Amúgy mizu??Jól bírod még??
Nekem olyanok a lábaim mintha kőtömböt cipelnék...
Ja csak most olvasom hogy jó a vérnyomásod Cicus!
Bocsika:D
Sziasztok!
vivinono gratulálok!
Vérnyomásom 145/110 gyógyszerrel nyugalmi helyzetben!
Cicus neked jó a vérnyomásod???
Vivinono!!Hatalmas gratula!!Sok tejcit és mielőbbi gyógyulást a bomba robbantáshoz!!:D
Mi most értünk haza Nst-ről!!Vivi reggel óta meg sem áll!!:D:D:D Ennek örömére a legnyugodtabb vagyok!!Ha vasárnapig nem szülök meg akkor most már tényleg befektetnek!!!A vérnyomásom tök jó,most nem megy már 1 napja 140 fölé,így örülünk..ahogy doki mondaná!!!Vivi szívhangja is szupi..így most mindenki azon szurkol h a héten már kívülről pislogjon ránk!!!