2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Szia Andi!
Igen, már gyúrok rá, bár próbáltam nem sokat agyalni rajta, de már nemsokára indulunk. Te mikor mész?
szia!
Ma mész a másik orvoshoz?
helló lányok!
Visszatértem én is, volt már valaki ma UH-n? én 5-re megyek. Andi, én holnap megyek nyaralni, bár a túlott napfénx nem fenyeget...
Christineee, ne aggódj, minden rendben lesz!!!!
Tesóm minden hónapban vérzett, és makk egészséges lett a baby. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Még egy kérdés UH-re, tele hólyaggal kell menni, vagy nem?
mi látszik a babán? Nem értem...
Ha mondjuk megijesztenek és a szívedhez kapsz, abból mi látszana a babán?
Sajnos, még én is csak a petezsákot láttam. Legközelebb már biztos hallok szívhangot is, hiszen akkor már 10 hetes leszek.
Hidd el, nagyon hamar eljön a csütörtök:) És akkor te is láthatod:)
Ne haragudj, lehet, hogy már mondtad, csak elfelejtettem, hány hetes is vagy?
Jol vagyok néha szurkál az ölem meg alul de elviselhető!Akkor én nem fogom kenegetni magam!!
Szerintem meny nyaralni mi is megyünk annyi,h én nem fürdök csak majd olvasgatok a napernyő alatt meg majd megnézem a hely nevezetességeit!
Olyan jó nektek ti már láttátok a picurit,olyan lassan mullik az idő mikor lessz már csütörtök!!??
Lányok! Egy kérdés:
A héten leszek 6 hetes, de csak a 10. hétre, vagyis júli 30-ra rendelt vissza a doki. Az még egy hónap:( Közbe lassan kiderül, de elég valószínű, hogy még 30. előtt megyünk nyaralni. A fürdést nem tiltotta meg a doki, azt mondta, hogy lehet. Egyenlőre különösebb rosszulléteim sincsenek.
Szerintetek el merjek így menni nyaralni?
Szerintem nagy gond nem lehet, hiszen elég óvatos természetű vagyok, a nappal is vigyázni fogok.
Szia naiv!!
Köszönöm jól vagyok, és te?
Én is kérdeztem a dokit a krémekről, hogy használhatok-e, azt mondta igen, és amikor kérdeztem, hogy ér is valami? Azt válaszolta, hogy nem:)) Szóval ki-ki maga döntse el, hogy kenekedik vagy nem;)
Szia Andi2006!!
Hogy vagy??Mi ujság??
Lányok pocira krémet mikortol lehet kenyni,h ne legyen szülés után sok csik a hason??
Szia Nina!
Örülök nagyon, hogy végül a párod is bement:) Meg persze a babához is gratula!!!!!!!!
Sziasztok!
Csak pár percig leszek, mert rohanunk tovább, csak gyors feldobtam a képet. 16 mm-es a Bébi, nagyot nőtt mióta nem láttam (13 mm-t 2 hét alatt) éééés, a párom bejött velem. Meggondolta magát az utolsó percben :) Most megyek is, szerintem du. még leszek.
fő a pozitiv gondolkodás,nyugodj meg minden rendben lessz mondom én aki szintén parázik
irtad,h ma mész dokihoz
mikor??
Szia Christinee!
Miért vagy szomorú, mitől parázol? Szerintem egy kis szorongás ilyenkor természetes, de csak pozitívan.:)
Örülök hogy jól vagytok.:-D Ezek a tünetek meg ugye eggyütt járnak a babával:-)
Hát én nem vagyok jól, szomorú vagyok és parázok.
Szia Christinee!
Igen csütörtökön megyek a dokihoz már nagyon várom!Jól vagyok,h lekopogjam kivéve egy kis szédülést meg a melleim szétdurranak de jól viselem!!
Ti hogy vagytok?
Szia Naiv!
Hogy vagy? Akkor csütörtökön mész dokihoz?
szia üdv itt
gratulálok