2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Hát elhiszem. Nem könnyű ilyenkor de vigyázz magadra azért. Szombaton én is kénytelen voltam emelgetni egy gyerköcöt. De azért igyekszem kerülni az ilyeneket.
Persze nekem egyszerübb.
Az a normális, é csak összefutottam evle:-)
Nálunk a kiskönyvet akkor adja ki a védnő, ha má van szívhang.
Krik! 3 nap van köztük? :-D Ez izgi! Örülök hogy minden rendben a babucikkal!!! Ez a legfontosabb!
Óvatosan dolgozgass azért!! Vigyázz magadra.
Szia!
Hát kaptam egy minta Anyák lapjás csomagot mindeféle termékmintával meg egy Felicitas kiskönyvvel.
Kaptam beutalókat laborba meg belgyógyászatra.
Igaz tegnp voltam vérvételen egy halom vizsgálatra de sebaj. Holnap megint megyek. Van még vérem:-D
Meg persze megkaptam a kismamis kiskönyvet. Elég sokmindent kitöltött rajta a védőnő. Egyész aranyosnak tünt. Egyelőre.
Sziasztok! Most jöttem haza uh-ról és szerencsére mind a két baba jól van. Mint kiderült van köztük 3 nap:) Három hét múlva pedig már mehetünk a nyakiredő mérésre. Bár ráírták a leletemre, h veszélyeztetett, de a doktornő azt mondta, h nagyon lightosan de dolgozhatok még. Meglátjuk, ha nem bírom, akkor nálam is táppénz marad. Nem akarok kockáztatni.
Christineee..mi volt a védőnőnél???
A többiek, hogy vagytok??
Naiv! azért ebből ne csinálj rendszert mert ez már nem kis súly! Ne emelgess ilyen sokat. Inkább több kisebbet!
Vigyázz magadra főleg az elején!
itt nincs olyan borzalmassan meleg,de azért vigyázok a babóra egész barackszedés közben arra gondoltam és magamban mondogattam neki,h most te bent maradsz és szedjük eggyüt a barackot majd télen kapsz belőlle és semmi szurás semmi!!
Apummal most beszéltem telen mondom neki,h miket csináltam azt mondta,h anyum fajtája vagyok,anyu ablakot mosott mindent megcsinált egész végig és kop-kop mind hárman egészségesek vagyunk!!
Szia!!Várjuk a beszámolót!!Én jol vagyok ahogy az imént irtam barackozunk de előbb lenyirom a füvet a ház előtt mert anyu elment a boltba egy-két dologért!!
Nyugodtan irjatok majd visszaolvaslak benneteket amikor pihenek!!
igy abba a városba ami 30percre van tőllünk nem olyan sok de akinek nincs autója annak nagyon kellemetlen mivel 2-3óránként van csak busz!!
Neharagudj de barackot szedtem anyuval meg a hugimmal mert ma lekvárt főzünk!!
Nem tudom baj-e de én a gyümölcsösböl az udvarra hoztam a kb 10-15kg-os kosarat nem érzek semmit ezért ugy gondolom nincs baj!!??
Azt elhiszem. Én azon aggódtam hogy jussak el idáig:-D
Valahogy mostmár még inkább kismaminak fogom ezzel érzeni magamat:-D
Kiváncsian várom a beszámolót!!
Én holnap megyek de már nem bánnám ha ma lenne csütörtök már nagyon várom!!
Szia!!Nállad mi uj van??
Hogy vagytok??
Szia Naiv!
Örülök hogy simán ment a baba bejelentése anyudéknak!:-D
Hát a tünetekhez szokjál hozzá. Jót tesz ha reggel eszel időben. Meg a keksz félék is jót tesznek. Ha tudsz szedj Magne B6-ot. A tünetekre is jó.
Jó reggelt mindenkinek!!
Na tegnap megmondtam anyuméknak,h jön a baba!!
Azt hittem osztják majd az észt anyu is meg apu is azt mondják,h ők már tudták mert látszik rajtam!!Anyu azt mondta,h rengeteget gépezek meg mindég babaoldalakon lógok,apu szerint meg jobban fénylik a szemem mint azelőtt!!
Ugyhogy ez is letudva!!
Jaj lányok panaszkodtam,h nincs tünetem most reggel olyan hányingerem volt meg gyomorégés!!
Nem baj még egyet alszok és holnap doki már nagyon várom!!
Mi ujság nállatok??
Hát szerintem azért mondják mert az újszülöttnek még nagyon kell az anya közelsége és hamarabb észerveszed ha bármi baj van.
De biztos jó lesz eggyütt is nekik.
Nálunk egyszerűbb mert első baba lesz.
Egyelőre nekem se nagyon látszik.
Biztos jó nekik ha eggyütt vannak/lesznek:-D
Én félidős voltam, amikor összeházasodtunk, de még semmi nem látszott :)
Nálunk szerintem a két kicsi együtt lesz. Bár ahogy ismerem magunkat reggelre mind a négyen egy ágyban ébredünk majd :)