2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok! Hogy vagytok ma ? Hol lehet ilyet kiszámolni ? erre én is nagyon kiváncsi lennék de nekem van egy olyan érzésem hogy a mi kis babánk lány lesz :) de még olyan sok idő hogy kiderüljön
:S
Nekem a határidőnaplómban van kinai naptár. Ha tavalyi szülinapommal számolok akkor lány lesz.
Én is csak ősszel leszek 27, ezért 26-ot írtam.
Szia!
Szerintem a betöltöttet.
Azt tudja valaki hogy a fogantatási időpontnál a már betöltött évet kell nézni vagy azt hogy az adott évben hányat tölt be az ember?
Sziasztok!
Én is megcsináltam a tesztet, már amennyire tudtam válaszolni, és az jött ki, hogy 50%, hogy lányom lesz, 50%, hogy fiam!!! Na, ezt nem gondoltam volna:))) Hiába, ezek a tesztek mindig tudnak újat mondani;))
[link]
itt vnnak a tesztek
habár nem tudtam minden kérdsre válaszolni(melyik oldalon rúg a baba, fent vagy lent vane a pocak stb), 60%, hogy lányom lesz. A kíai szerint is.
legyen úGy!!
.-))
Szia!Már rég gratulálni akartam,de nem itt hanem otthon!De jó hogy itt vagy hoxán!Puszi neked!Figyu majd valamikor elmehetek hozzád dumcsizni?Nem laksz messze tőllem!:)
Nézd meg az adatlapom!Sok puszi!
Próbálj meg pihenni !! Sokat számít!
Sziasztok!
Hát kíváncsi lenék, hogy a kínai naptár az én két kis minimre mit dobna ki:)
Remélem jól vagytok mindannyian, és bírjátok ezt a meleget! Én is melózom,de utánna gondoltam, hogy el kellene menni vmi kismama szoknyát venni, mert a mostani az már kezd szűkös lenn:)
Sajna nálam a hányinger még mindig megvan, bár kezd fokozódni napi egyre. Remélem az is hamarosan elmúlik!
Andi: tudom nehéz kivárni, de gondolj bele, hogy mekkora lesz már a bébikéd mikor újra látod. Ha valóban régi a dokid, akkor meg bízz benne.
puszillak benneteket
Én most már jól, köszi. Múlt hetem borzalmas volt. Állandó émelygés, de elmúlt. Sok a munka :(. Én meg már fáradt vagyok.
Szia!
Köszi megvagyok.
És te?
Én is a 10. hét körül voltam.
szia, én 10-11 hetesen voltam, nekem teljesen jó volt így. sokkal előbb sztem nincs sok értelme.
Sziasztok!szerintetek mikor menjek védönöhöz,most 7 hetes vgyok,Tapolcán volt a lombikom de még mennem kell oda 27-én,csak a doki nemigazán mond semmit!Szerintetek?
Szia! nekem is volt ilyen időszakom. Az orvosom fél szem Saridont ajánlott, egyszer vettem be, azóta nem is fájt a fejem. Meg azt mondta, hogy vegyek egy kis tégelyes kínai mentolos kenőcsőt, és azzal dörzsöljem a halántékomat. Vagy még a talpmasszázs :)
Mi is gondolkodunk a Hunor neven :). A hugom meg Dorka :)
Sziasztok ! Hogy vagytok? Nálam minden oké így a 11. hetemnél:) szerencsére csak sajnos eléggé fájdogál a fejem pedig sokat iszok meg minden és mégis van hogy sinte egész nap fáj pl a szombatom katasztrőfa volt:S
Nálunk is megvan már, ha kislány, akkor Dorka, ha kisfiú akkor Hunor. A lányt én választottam, a fiút a férjem.
Az-az. én is azt iszom most. Tényleg nagyon beválik :)
én voltam tegnap háziorvosnál, és azt mondta, hogy próbáljak zártabb ruhákban járni,de lehet lengébb. Gondoltam, köszi :). Egy trikóban meg térdnadrágban mentem és az nem volt jó. :D
Viszek:) jó kis citromosat!
Szia!
nagyon vigyázz magadra! pont a legnagyobb melegben :S. Vigyél vizet magaddal :)
Most mennem kell, el kell szaladjak a városba-pont a legnagyobb melegbe:( Majd még jövök, sziasztok!
Igen: Balázs és Boglárka (vagy esetleg Bianka)
További ajánlott fórumok: