2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Én valószínűleg II. Sote női klinika.
Én már most sem dolgozom, pedig még jobb lenne:-( De ez van.
Hát sajnos én se tudom nagyon kivel mi van. Biztos élvezik a többnyire jó időt a szabadban:-D
Hát nálunk ugye csak egy baba van de így is 300-400 ezer közötti összeg lenne a elrakatás.
Nekem meg április 25. :)
Az viszont két babónál viszont húzós,több mint 500 ezer ft lenne:( Arra meg most végképp nem tudunk gyűjteni!
Valószínűleg, ha minden oké, október végéig fogok dolgozni, aztán utánna meg készülünk:)
Most tökéletesen érzem magam:)
Többiekkel mi van?? Nagyon leapadt a fórum:)
Te hol fogsz szülni??
Gondoltam hogy csak egy cső vért vesznek le, mert a véred ugyan az mindegy hány baba van.
Hát még gondolkozunk a köldökzsínór véren. De nem olcsó dolog, meg kell gondolni.
Ha gond lenne biztos látszana a tarkóredő eredméynen. És ha látszik az orrcsont akkor szerintem nincs gond:-D
Hát kicsit már kezd a hasam, és már nem tudok a régi nadrágokban mászkálni:-D
Nem tudom mennyivel vagyok előtted. Utolsó mensim:04.23
Na helo!
Már vissza is értem! Tőlem is csak egy kémcsővel vettek le! Ti levetetitek a köldökvért majd??
Azt mondták, h lehet már pénteken kapok eredményt sms-ben, de a dokim majd jövő7 elején kapja meg! Én is remélem, h minden rendben lesz, végülis a tarkóredő eredményeink jók lettek! Az gondolom már utalt volna rá, ha esetleg gáz lenne. Az orrcsontjuk is megvan, úgyhogy bízok benne, h minden ok...
Akkor én egy héttel utánnad járok??
Jó még rád a nacid??Gömbölyödsz már??:)
Szia Krik!
Én még nem múltam el 30 nem azért ingyenes. Hanem mert annak a diagnosztikai központnak van sejtbankja és a sejtbank támogatja ezt a vizsgálatot. Azért ingyenes.
Ne aggódj! Biztos minden rendben lesz:-DD
Hát nem is teljesen láz volt csak hőemelkedés. 37,4 de akkor is. Már jobb kicsit.
Örülök hogy a hányásod teljesen megszűnt:-D Mostmár tényleg élvezheted a terhességet:-D
Nekem már néztek vérből Hepatitist, csak még nincs meg az eredménye. Az AFP nekem 12-e utáni hétfőn lesz. Ha minden igaz.
Én teljesen meg voltam elégedve a genetikai vizsgálaton a dolgozókkal. Gyorsan , ügyesen , kedvesen csináltak mindent. Csak azért kellett várnunk mert nagyon korán értünk oda. :-D
Tőlem egy csőbe vettek vért de azt tele. Az a szerencsém hogy mióta terhes vagyok optimalizálódott a vérnyomásom. Különben nem bírnám ezt a sok vérvételt.
Sok sikert és majd gyere mesélj mi volt!!
Szia Christinee! Mi ma megyünk a kombinált tesztre, remélem minden rendben lesz! Lehet azért ingyenes, mert már 30 felett vagyunk, és ajánlott?? Kicsit meglepett, de örülök neki!
Hogy vagytok? Olvasom lázad volt! Remélem már minden oké! Szerencsére úgy néz ki a hányás már megszűntT Éppen itt volt az ideje! Most pedig tök jól érzem magam! Az utrot én is fokozatosan hagyom abba:) Már elég is volt belőle, majdnem másfél hónapig szedtem 9 dobozzal!
A héten rám is sok minden vár!:) Kissé izgulok, de bízom benne, h minden jól sikerül majd!:)
Augusztus 19-én megyek AFP-re és hepatitis szűrésre, aztán szeptember elején a géndiagnosztikai uh-ra a dokimhoz!
Ma már vagyok, csak addig kell elmennem, míg leveszik a vért, az meg itt van tőlem 2 megállóra! Ha jól értettem, te meg voltál elégedve??
Sok vért vesznek? Gondolom nálunk a két minire külön csinálják a tesztet!
Vigyi magadra, és várlak!
Remélem a héten már megjavul a gépünk!
Olyan rossz, h otthon nem olvashatlak benneteket!
pusz
Szia!
Ne aggódj, a magnézium, csak jót tesz, a doki is azt ajánlaná:)
Remélem jól telt a hétvégétek! Én már csak ma meg holnap vagyok, aztán utazom haza, és készülünk a hétvégi esküvőre:)
Szép napot nektek!
Szia!
Belázasodtál? Nekem azt mondta a védőnő, hogy paracetamol hatóanyagú gyógyszereket szedhetek, azt adják babáknak is. Ilyen pl. a Panadol is, de gyógyszertárban is segítenek. Mennyit mértél?
Sziasztok!
Kicsit kimaradtam a beszélgetésekből, mert nyaraltunk.Örömmel konstatálom, hogy mindenki jobban van.Nekem is csillapodik a hányásom és ezáltam a kedvem is jobb, nekem még másfél hét a nyaki redő vizsgálat, de már nagyon várom, szeretném látni a Pöttömöt!:)
Szia Hajni!
Örülök hogy javul a hányásod, remélem hamar abba is marad!!
Biztosan rendben lesz a vizsgálat! És ez nagyon jó eredmény.
Persze nem irigyeltek a hányások miatt. Én meg ugye még egyszer sem hánytam.
Nem már nem kell annyira pihiznem. De szex még minidg tiltva. A méhlepényem szépen kúszogat felfelé és ez jó. Lassan minden idilli lesz. Azt Utrot már én is csökkentem és amint elfogy vége a szedésének aminek nagyon örülök:-D
Örülök hogy vége a szenvedős időszakodnak. Ideje volt:-DD
Képzeld én ma megvettem a Gyermek születik című könyvet és máris belezúgtam:-D Annyira örülök neki:-D
Köszi lányok a biztató szavakat, akkor csak a méhen tágul, már úgy megvoltam ijedve...
Elkezdtem szedni a magnéziumot, reggel, délben, este. Ez nem árthat, ugye?
Na de nem is hánytál annyit mint én:)
A kombinált tesztnek én is örültem, h megússzuk a súlyos tízezreket:)
Nem gondoltam volna, h minusz irányba lódul a mérleg, na de amennyit én mostanában hánytam,nem is csodálom. Viszont most nagyon úgy néz ki, hogy végre befejeztük:)Elkezdődik a szép időszak!:) Ezért vasárnap el is megyünk kicsit hajókázni:)
Ti, hogy vagytok?? Pihizel eleget? Meddig kell még otthon maradnod??
Képzeld, lassan de fokozatosan leállhatok az utrogestan szedéséről:) Emiatt a közérzetem is javul, és végre nem vagyok álomkóros!
Szia Keti!
üdvözöllek köztünk és gartulálok a babához:-D
A genetikai vizsgálat része a nőgyógyi által mért tarkóredő vastagsága és emellett szoktak vérvételt csinálni amiből kiszűrik a rendellenességekre való esélyt.
A tarkóredő mérést simán a doki csinálja, de el lehet menni egy diagnosztikai köpontba ahol mindkettőt csinálják. Ezt nevezik kombinált tesztnek.
Krik!
az nagyon jó ha te is odamész. Nem kell nagyon várni se és hamar végeznek:-D
Hát igen nem olcsó dolog de talán az ikreknél kapnál kedvezményt:-D
Bár vérből csinálják úgyhogy biztos csak egyet kéne itt még fizetned. DE az a legjobb ah nem kell.
Biztos hogy területileg illetékes hely szerint van. Meg kell adni melyik kórházból és meylik dokihoz jársz. Nem csinálnak UH-t hanem a dokid legutóbbi Uh-ját nézik meg, vagyis amit a diki írt róla. Az adatokat. CRL, BPD meg a tarkóredő vastagsági adatokat.
Kis mázlista én még nem fogytam:-D
Hahó :)
Az elsőt nem tudom, a másodikról annyit tudok, hogy a szurkálás kb az visszafelé, ami szülésnél lesz, akkor szűkül a méhed, most pedig tágul.
Az elején nekem is sokszor volt, kicsit be is pánikoltam, de azóta szedek Magnéziumot egy kombinált vitaminban, azt mondják, az jó rá, nekem mindenesetre majdnem észrevehetetlenre csökkentette a szurkálást :) Amúgy természetes.
Szia!
A tarkóredő mérést a 12. héten végzik! Az pedig természetes, h szurkál a poci, mert tágul a méhed!Én meg már úgy érzem mintha rendesen úszkálnának bennem a minik:)
Szép napot!
pusz
Szép jó reggelt minden Kismaminak!
A tarkóredő mérést mikor csinálják? Akkor mint az első genetikai UH-t?
Segítsetek egy kicsit, nektek is szokott szurkálni a pocitok? Néha olyan furcsa dolgokat csinál...
Szia! Köszöntelek téged is, és gratulálok!
Szerintem akkor érdemes a fizetősre menni, ha az elsőnél vmi nincs rendben. Ha a körzetileg elküldenek téged, érdemes nem kihagyni. Valószínűleg ott sem nagy a hiba arány, legalábbis ahogy én olvastam róla!
Reméljük jól fogod magad itt érezni!
Én januárra várom a miniket, de itt jobban érzem magam. Bár a doki szerint valószínű decemberi bébik lesznek:)Most 13. hétben járunk!
puszi
Kriszta
Sziasztok!
Christinee: mi is odamegyünk hétfőn a géndiagnosztikára, és nekem is azt mondták, hogy az első teszt ingyenes:)
A területileg illetékes helyre küldtek, sztem azért az. Gondolom az Istenfegyi Klinikán azért kell ennyit fizetni, mert oda csak privát lehet menni!
Örültem mikor mondta a doktornő, h nem kell fizetni:) Két babónál azért elég húzós lett volna:( De ha muszáj, persze megoldottuk volna!
Hogy vagytok?
Csináltak megint uh-t??
Tegnap végre taliztam a végleges védőnőmmel, és -2 kg fogytam :) Nagyon örültem neki, kissé rettegve álltam amérlegre:) hihi
Köszöntöm az új kismamánkat:)