2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Huuu ez nem semmi!!!!
Gondolod ez egy égi jel? Hogy lány és ez legyen a neve?
Hát persze, nálunk is mindig ezt kérdezik!!
Az ismerősők már csak ilyenek. :-DD
Szia!
További szép napot:)
Ja és egészséget nektek!
3-4 hetet még kibírok amíg nem tudom hogy lány vagy fiú de tovább nem vagyok hajlandó várni!:D Tudni AKAROM!Ráadásul mindenki azt kérdezi kislány vagy kisfiú?!A lehetséges nevek is megvannak már:D
Tökre izgi ez az egész!!!
Hát ja:-DDDD
Szerintem ez is azért van mint általában az álmok, merte zek a dolgok járnak folyton a fejünkben:-D
Persze. Nekem is csak ez az egy lett ilyen drága. De találtam 4000 ft -ért is kiamama nacit.
Szerintem érdemes nagyon körülnézni mindenhol.
:-DDDAz igen. Én nem is tudom azt hiszem a kukiját láttam álmomban , bár elég rémisztő volt.
Mármint ahogy láttam. Mintha megszültem volna és ott volt a lában között a köldökzsínórral meg mindennel. És láttam hogy fiú:-DD
Én kaptam már onnan babarucit. Pl sogórnőm vett ott szülinapomra egy 3db-os micimackós bodyt. Akkor még világos (főleg fehér) színben vette, mert még nem tudta fiú-e vagy lány.
De anyámtúl is kaptam két kis bodyt, bár abból az egyik rózsaszín:-DD
Hát szisz nekem nemcsak a kékrocik tetszenek. Sáegába meg bézsbe is tök jókat láttam.
Igazából én alig vettem kék dolgot pedig fiam lesz. Sezrintem ez egy hülye berögződés az emberekben hogy a fiú minden kék legyen , ha lány minden rózsaszín.
Állítólag régen pont fordítva volt.
Persze tudom hogy minden kislány hercegnő akar lenni:-DD
Igen ebben teljesen igazad van:-DDD
Reméljük hamarosan kiderül! Képzeld én a doki előtti éjjel megálmodtam hogy fiú és másnap a doki is ezt mondta nekem:-D
Ezzel mindenki így van, hidd el! Főleg első babánál! Mi is így voltunk, és szerintem ezzel nincs is semmi gond! De tényleg jó tudni azért a nemét, sokkal könnyebb úgy vásárolgatni. Bár addig legalább a semleges cuccokat nézegeti az ember, ha meg már tudod, h fiú v. lány, garantáltan v. kék v. rózsaszín lesz szinte minden :)))
Szerintem várj még picit, biztosan hamarosan ti is megtudjátok mi lesz a neme! Mi is így voltunk Nórinál, 20 hetesen mondták, h valószínűleg kislány, aztán amikor már a 4D-n is ezt mondták (26-27. héten), utána kezdtünk el csak vásárolgatni. De tudom, h ilyenkor nehéz várni... :)))
Bizony. A múltkor voltam egy babás boltban. Néztem hogy egy 2 vagy 3 részes szett 7000 ft volt. Aztán átmentem egy kinaiba ahol (nem kinai) hasonló 2 vagy 3 részes szett 3000 ft volt.
Na most akkor mennyi is az előálltása ezeknek a ruciknak?
Vagy hogy elmentem a Bren...ba venni egy kismama nacit. Kettő volt ami tetszett egyik 26 000 a másik 36 000 ft!!!! Na és aztán elmentem a C&...-ba ahol egy tök jó kismama nacit vettem 12 000-ft-ért, méghozzá pont olyat amilyet akartam.
Na akkor ilyenkor mi van...
Sziasztok Csajok!!
Olvastam, hogy másnak is később csinálták az Uh-ot. Képzeljétek én utóljára 12 hetes Uh-on voltam, 16 hetesen elmentem az orvosomhoz és azt mondta teljesen felesleges majd csak 20 hetesen fog Uh-ot csinálni!!! Nincsen se 16 se 18 hetes Uh-om se! Légyszi segítsetek, nagyon megfáztam alig kapok levegőt, mit lehet ilyenkor szedni orrcsepp vagy valami???? Köszönöm
:-DDDD Köszike! Nem ez volt a célom.
Tudom, persze hogy tudom. Én is nagyon sok édi cuccot látok és annak ellenére hogy tudom fiam lesz én is folyton mindent megvennék , de megálljt parancsolok magamnak , mert tudom hogy nem azért venném meg mert szükség van rá hanem csak mert tetszik. De szerintem ilyenkor a kismamiknak minden babás cucc tetszik:-DD
És ezt az árúsító cégelk ki is használják! Ezért van hogy a baba és kismama cuccok sokkal drágábbak mint bármi más.