2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Hát lehet hogy akkor holnap kéne rákérdezned! Telefonon rá tudsz kérdezni? Hová érkezik az eredmény?
Igen köszi jól vagyunk. Bár ma még nem érzetem babót:-(
Szia Christeneee!
Nekem azt mondták, hogy csütörtök legfeljebb péntekre meglesz az eredmény. Jó lenne már tudni!!
Jól vagytok?
Szia Bubuka!
Nekm olyan másfél hét volt az eredmény. Engem sms-ben értesítettek.
Helló Lányok!
Szerintetek ha kedden délelőtt vették le a vért az integrált teszthez, akkor már megvan az eredményem? Vagy várjak türelmesen???
Andi, szép a babód!!
Krik, én is tanulási időszakomat élem, hétfőn vizsgázok :( Tegnap kezdtem neki tanulgatni azt a 170 tételt, ami van :( Jujjjjjjjjjjj, de sok.
Üdv az új kismaminak!!
Juj! Ez komoly? Miattam jöttél:-D Hehehe. Ez jó.
Hát itt is van olykor 1 hónap külömbség mert vagyunk páran január utolsó napjaira kiírva és van aki február végi.
Ugyan ! Mit is?:D
Egyébként első baba ugye?
Kriszta!
jó sulizást, illetve kitartást hozzá!!!
Hamarosan te is csak a minikre koncentrálhatsz.
Herbal üdv köztünk...és végre valaki akinek lánya lesz:))))
Ide aztán tényleg jó helyre jöttél, nagyon jó a kis társaságunk:)
Lassan viszont elköszönök, mert rohanok suliba...este 20.00-ig:(grrrr
Mindenkinek további szép napot és majd kellemes hétvégét!
Hajni, irigyellek ám, h te már a babavárós időszakot éled:) Nekem még egy hónap, de amilyen sok a meló, hamar elcsúszik majd!:)
Andi..édes a kiskukisotok:)
pusza
Kriszta
Szia herbal! Üdvözöllek köztünk!
Ige biztosan jó dolg a társaság főleg az első aggódós hónapokban.
De most már itt vagy és szívesen segítünk bármiben.
Én is jan 28-ra vagyok kiírva:-DD
A táblázatba kerüléshez Miccernek kell elküldened az adataidat!
És nagyon örülünk ha a lányos tábort erősíted mert sok a fiú:-D
Sziasztok!
Csak nemrég találtam rá a HOXÁ-ra, és teljesen idáig csak a visszaolvasással voltam elfoglalva. Sajnálom, hogy nem lehettem itt az első perctől, mert akkor veletek élhettem volna át a sok izgalmat, várakozást, és sokat segítettetek volna nekem, mikor meg voltam ijedve, mert valami nem úgy jött össze, mint ahogy én szerettem, vagy elvártam volna. Amúgy sem vagyok egy könnyű eset, de néha elkel az embernek a lelki támasz olyan emberektől is, akik hasonló cipőren járnak mint mondjuk én... Vagyis kismamiktól.
Száz szónak is egy a vége, néha írok majd, ha időm engedi... Remélem csak jó dolgokról. Én jan 28.-ára vagyok kiírva, de ide írok, mert itt láttam jan végi kismamákat.
Ha szeretném a táblázat lányos arányait javítani, kinek kell írnom? :) :) :)
Azért szerencsére nálunk még nem toppant be,de állítólag nem is fog jönni,majd csak akkor ha hazajöttünk a kórházból...amit nem is bánok,mert még arra is nehéz rászednem magam,h felkeljek és elmenjek hozzá...
Vásárolgatással h álltok?
Sziasztok lányok! Elég pörgős a napom, délután meg suliba megyek és a holnapot is ott tölrjük! Egyébként minden rendben velünk: A hétvégén meg szüleimnél leszek, mert a párom elkezdi a lakásban a festési munkálatokat:)
Az én védőnőm is elég lökött:) Már 3-szor mondja le,a megbeszélt időpontot:), mert mindig közbejön vmi! Nah, de sebaj, majd jövőhéten jöhet a felújítás alatt álló lakásunkba:)
Csajok, várom a híreket az ausztriai bevásárlókörútról, mert mi is gondolkodunk rajta, h ki kellene nézni!
Bár nagyon sok mindent kapunk mi is, de azért néhány új dolgot szeretnénk beszerezni a miniknek, meg az apjuknak is kell pár új cucc!
Viszont én nem nagyon vásárolgatok mostanában, pedig nagy boltkóros vagyok:) de azt gondolom erre a pár hónapra minek annyi új cuccot felhalmozni:)
Készülünk 4d-re mi is, lehet a jövőhéten meg is ejtjük:)
Később még jövök, vigyázzatok magatokra!
Hát nem lehet egy kelelmes nőszemély.
Barátnőméknél a védőnő eljátszotta hogy bejelnetés náélkül folyton megjelent. Aztán apa leépítette a nőt. Azóta nem megy ki:-D
Nekem meg szrencsém van mert egy nagyon aranyoshoz kerültem.
Jó hogy apa ennyire tisztel érte:-D
De végülis nem kell szeretni őket. Nem az a lényeg.
Szia!
Hát az nem jó ha ennyire ellenszenves a védőnő, de sjanos nem csak kellemes védőnők vannak.
Lassan megyek csajok, készülődni, mert egy óra múlva indulok a buszra, ami elvisz Babalesre :)
Délután jövök és mesélek.
puszi
Sziasztok!!!Most jöttem meg a védőnőtől:).
Tudnotok kell,h nagyon nem vagyunk szimpik egymásnak.Meg akarta hallgatni kismanó szívműködését és mire megtalálta,hogy pontosan hol bújkál mindig eliszkolt onnan.:D
Biztos érzi h az anyukája nem csípi a védőnőt:D
Én meg jókat nevettem magamban.Amióta meg hazaértem egy helyen érzem kismanót:)
igen ott is rugdos vagy matat vagy tudom is én.
Nálunk már van jó pár dolog főleg mert sokmindent kapunk/ kaptunk. De egy két dolgot mi is vettünk.
Mi szerencsére sok mindent kaptunk uncsitesóméktól, ahol két fiú van.
Plussz a babakocsit vettük meg (de csak mert annyira megérte), és Apától kapott egy kis kabátkát...
Ennyi. :)