2010 Februári babavárók (beszélgetés)
sziasztok! ma túl vagyok a cukorterheléses vizsgálaton, kibírható volt:) csak majdnem éhen haltam:)
terko:1 kg-t híztam, de végighánytam a 4. nónapig, mindent:P
szenvedek a babakocsi rengetegek miatt, nem tudom milyen -melyik legyen...
Én drukkolok, hogy minden oké legyen! Biztos nagyon örültök :)
Köldök ügy: nekem alapból olyan a köldököm, mintha csak egy vágás lenne, Larival ez csak szépen kisimult, nem fordult ki, most is csak elkezdett kör alakúra nyílni, de elég mély. Na, ezt jól kifejtettem :)
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó baba boltot!
A 18.kerületben van.A neve Bippa kft.
Aki gondolja nézze meg a neten ,nagyon jó kis cuccok vannak itt.A képek és az árak is fel vannak tüntetve az oldalon. És egyáltalán nem drága egy hely!!
Elnézést a zavarásért csak tudatni szeretném a jó hirt!!!
:-))))))
Nem kiabálom el de voltam ma dokinál és valami iciri piciri látszott de majd jövő héten mond biztossat!!Meg emelte a folsav adagomat!!Mostmár kettőt kell egy nap szednem!!
Köszi...szerencsére már jobban van,remélem megúszom és nem kapom el tőle..
Az én köldököm is változatlan annyi,hogy néha kicsit szúr és néha olyan érzésem van mintha ki akarna "fordulni".Bár már gondoltam arra is h ez lehet attól is,hogy 3 éve műtöttek epekővel és a köldökömnél is vágtak.Ebből a szempontból viszont nekem annyiból nehezebb a helyzetem mint más kismamiknak,hogy ha annyira vékonyodik a pocakom a hegeknél(4 van) akkor idő előtt megindítják a szülést.Amúgy nálunk ismár elég aktív a babó,néha már túlzásbais viszi,úgyhogy biztos olyan eleven lesz mint az apukája:D
Szia! Jobbulást apának!!!
Az enyém szinte változatlan, pedig a baba jóval felette rugdos már.
Sziasztok!!Én is visszatértem..bár nekem csak ápolónőt kellett játszanom..apa nagyon megfázott,és tudjuk ilyenkor milyenek a férfiak..:D
Lenne egy kérdésem:hogy álltok köldök ügyben??
Sajna nekünk az Ikea messze van...:(
Nem tudom megérné e pestre utazni érte...
Addig is vigasztalódom Ausztriával :)
Mi is meglepődtünk rajta, de lehet ez csak időleges!
Ügyesek vagytok csajok a vásárlásokat illetően! Nálunk még csak a kapott cuccok vannak, majd novemberben tervezzük az IKEA látogatást!:) Tök jó dolgokat néztem ki mondhatni fillérekért!
Krik!
Jó hogy ilyen jót tesznek Neked a Minik! :)
Chris!
Én is kb egy hét múlva megyek cukorterhelésre.
Az eddigi eredményeim nekem is jók, így én sem izgulok.
De komoly!!!:-DDDD
Másnak romlik ilyenkor! Neked jót tesznek a minik!!!:-DDD
Én majd kb egy hét múlva megyek cukorterhelésre. Eddig a sima cukorértékeim tök jók voltak.
Biztos nem lesz gond ezzel se.
A kérdés az hogy milyen lesz majd akkor a vérlemezkeszám. Hogy javul-e.
Sajnálom Chris, remélem minél előbb rendbe jössz!
Nekem viszont amióta várom a miniket a cukrom tökéletes! meg is vagyok lepődve:)
Szia Kriszta!
de aranyos barátnőd van!!!! :)
Nálunk is hamarosan aktuális lesz a festés, és én sem szeretnék itthon lenni...
a mocorgást én is élvezem, szeretem hogy tudom jól van Gombócka...
Szia Kriszta!
Jobban is tetted hogy festés alatt nem voltál otthon!
A mocorogás óta meg én se aggódok annyira:-D
Bár tegnap rosszul lettem az asthmámmal ami kikészített. Ma is gyengusz vagyok még:-(
Sziasztok Csajok!
Alig győzlek benneteket visszaolvasni, örülök, h mindenki jól van és annak méginkább, h gyarapodik a kislány oldal is:))))
Ági, nagyon örülök, h semmi gond nincs a picurral, remélem mostmár te is nyugodt vagy:)
Hát igen, telnek a napok-hetek-hónapok....jó gyorsan!
A hétvégén a szüleimnél voltam, mert a párom festett a lakásban és nem akartam így itthon lenni. Az ovodáskori barátnőm meg meglepett vagy 6 szatyor babrucival, és ez még csak a kezdett! Mert csak a kisméreteket hozta át!
Így eleinte alig kell majd rucit vennem a miniknek:) Bár lesz elég kiadás:)
Üdvözlöm a legfrissebb kismaminkat is, sok boldogságot és nagyon szép babavárást kívánok neki!
Mi két hét múlva megyünk ismét a doktornőhöz, így el is megy a 6 hét!
Egyébként amióta intenzíven érzem a miniket, azóta én is kissé nyugodtabb vagyok!
Mindenkinek szép napot!
pusz
Kriszta
Hááát igen mindenki másképp hízik, és a poci alakja is mindig más...
Nem baj, szerintem a lényeg hogy engem nem zavar a pocim akármekkora is, és a hízás sem érdekel, majd utánna leadom..
Élőben látni teljesen más mint képen. Annak higgy leginkább aki élőben lát.
És képzeld én szombaton taliztam egy csajszival aki 8 hónapos terhes és akkora haa van mint nekem most:-S Na akkor én mit gondoljak?
Kriszti!
Én nem tudom mennyi a normális, csak a pocim méretére annyian mondják kép alapján hogy nagy....
Peddig élőben meg egy csomóan vannak akik 3-4 hós terhesnek gondolnak...
Sőt még a gyerekkori orvosom is kislányt jósolt nekünk mert olyan gömbölyű a pocakom...