2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Városi legenda... :D:D:D
Tetszik :p
Mindegy mi is azt döntöttük végül, hogy a doki úgy is mondja ha valamit nem szabad.
Majd ha ő szól leállunk...
Addig viszont szabad a vásár... :D
Na akkor majd körülnézek, szombaton és azt is beszerezzük.
Most így, hogy egyre közeledik a finish, mindkettőnkön nagy vásárlási láz lett úrrá :)
Szex: Mi még nem hagytunk fel a dologgal, mert nagyon szeretünk összebújni, és élvezzük is.
De épp a minap beszélgettünk róla, hogy meddig jó ez, mert hallottuk hogy megindíthatja a szülést.
Persze nem aggódunk, van más módja is az örömszerzésnek, ugyebár... :)
Jó reggelt!
Nálunk Driskó éppen kirúgja a ház oldalát, bár még nem fordult meg :)
Én is köszönöm a jeleket :)
Mellszívó: nekem Avent Isis (kézi) van, jól bevált, igaz nagyon sok tejem volt, ezért szó szerint ömlött bele, ha kevesebb a tej, akkor jobb az az elektromos, de ezt meg ugye ki tudja előre?
Csajok!
Amúgy lenne egy kérdésem...
Mellszívó ügyben ti mit infformálódtatok?
Megosztanátok Velem?
Mert nem tudom milyet vegyek, pedig már szeretném megvenni...
Kézi? Vagy elektromosat?
Milyen szempontokra figyeljek a vásárláskor?
Krik! Én is ebben a cipőben járok: Mióta babás vagyok, nincs sex... .( De én már felállni sem tudok, nem hogy a szexre gondolni... :D csak kibírjuk. Apa is azt mondta , mindent a hercegnőjéért.... :)
Nekem nem vérzés volt, hanem a placenta fedtea méhszájat. Mire elvándorolt fentébb, addig nyitott méh szájat állapított meg, majd mire kiderült hogy hamis diagnózis, addigra már én mondtam hogy nem akarom, most meg már várom a méhszáj újboli vizsgálatát (kedd), de én már ennek a dokinak nem hiszek. Jövő hónap elején megyek dokit fogadni a szülésre...Azzal majd mindent szépen megbeszélek... Persze a szexre már gondolni sem tudok, nemhogy csinálni... :D
Elküldtem, remélem mindenkinek! :)
Ha valaki kimaradt szóljon, bocsi, és már küldöm is :)
Jó reggelt!
Remélem mindenki jól van.
Nekem odabenntről folyamatosan jelez Kristóf, ma nagyon kis aktív a Drágám... :)
Krik!
Ismerős a helyzet, hogy rengeteg szabadidőm lenne, mert nincs munka, mégsincs egy percem se...
Nekem száguldanak a napok mióta itthon vagyok, mindig találok valamit amit csinálni kell, ha nem itthon, akkor találkozni valamelyik ismerőssel, vagy elmenni vásárolni (babaholmit természetesen), vagy éppen tanulok.
És észre sem veszem este van.
Amióta itthon vagyok, nem elég a 24 óra.
Bár lehet attól van hogy a munka megszervezte az egész napomat, most meg kezd szétesni a napirendem, ezért tűnik soknak az elintézendő dolgok...
Na elkezdem kiküldeni a kávékat. :)
Köszi, aranyos vagy!
6. hónap?:O De miért? MI 3 napja voltunk együtt utoljára,és esküszöm már most hiányzik. Ennyire romlott nő lennék?:D
Na sziasztok! Hazaértem suliból, dögunalom volt, és holnap folyt.köv:)
Kinga örülök, h minden rendben a babóval:)A szex terén meg ne aggódj, nem vagy egyedül, mi már 6.hónapja böjtölünk, és még nem látom a végét:)De a lényeg, hogy jól vagytok.
Pihenj sokat!