2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Én iwiwen: Schauerné Tóth Ramóna néven vagyok fennt :)
Ma nem leszek, anyósomékat látogatjuk, majd olnap jövök a kisrucik képeivel :)
puszi
hajini, piros-fekete kisruhát nem vettetek?:DD
És ha nem tévedek a Milán névnek tényleg semmi köze az AC Milanhoz, ugye??:DDDDDDD
Puppi, jól bevásároltál, gratula!!
Hogy mifelénk miért nincs ilyen lehetőség...??
azt nem tudtam, h jártatok, csak ismerős voltál, és gondoltam megnézem hátha fenn vagy annak a lökött pasinak az ismerősei között:) sztem csak képet mutatott rólad:)
a férfiak már csak ilyenek:)főleg, ha "halálos betegek"
én vettem a fiamnak narancssárga-szürke kiskabit is, mert az megy a babakocsihoz!
A kisruhákból amúgy mi sem veszünk rózsaszínűt (persze mindenkitől olyat kaptunk eddig), én sem vagyok az a nagyon lányos, tündi-bündi típus, a kiscsajt sem szeretném Barbie babává nevelni:)
És igenis vettem már neki babkék cuccokat is!!
Csakazértis:D
Sziasztok!!
Picit berágtam apára, úgyhogy elmentem egyedül sétálni egy jó nagyot, most értem haza.
Gyűlünk ám az iwiwen is:))
hajini, nekem emlékeznem kellene rád?:DDD
Akkor találkoztunk, amikor én Helmuttal jártam?
Vagy?:DDD
Ha igen ne haragudj, az arcmemóriám nem valami jó...:))
Mi az a bababörze??
sziasztok! végre itthon. nagyon elfáradtam ma..kellett nekem magassarkú csizmába mennem!
Ma sikerült olcsón szopismelltartót vennem, meg micimacis kisplédet, körömvágó készletet a babának, vízhőmérőt és cumisüveget vennem.
a légzésfigyelő viszont magyarországon olcsóbb:)
a bébinknek csak 1 db kék kisruhája van a supermanes, én se szeretném eltúlozni az őrületet:)
kszisz, várjuk a képeket.
herbal, téged nem irigyellek:( remélem megoldódik a helyzet
Köszönjük szépen, átadtam neki, és képzeld! :) sokkal lelkesebb lett!!! :)
Hááát ezek a pasik már csak ilyenek, mondaná jó anyám :D:D:D
Képek pedig azt hiszem holnap lesznek.
(Amúgy engem kezd bosszantani hogy mindenből csak kéket veszünk, de sehol se találok, helyes barna, zöld vagy fehér cuccokat Kristófnak.)
Ti hogy álltok ezzel? Nem viszitek túlzásba a vásrlást bizonyos fajtájú ruhákból?
Mi tele vagyunk kék és macis dolgokkal...:D
Kűttem neki kájét... Vigyen téged vásárolni... Nah... .D Nálunk holnap lesz börze, a múltkor elnéztem. Azt hittem már volt.
Jó hogy sikerült a vásárlás... KÉPEKET!
Sziasztok!
Hazaértem a bababörzéről, nagyon sikeres vásárlás van mögöttem.
Nem teljesen 10.000 ft-ot hagytam ott, ebben van egy bundazsák (hiperszuper édes), 3 kisnaci, 4 rugi, 1 hálózsák, és 6 hosszú újjú body, ja és egy kis sapi :)
Szerintnem nagyon megérte.:)
Most egy ideig itthon vagyok, tanulok, aztán majd meglátom sikerül el Apit kihúznom Brendonba, azt mondja fáradt inkább pihizni.
Olyan kis elesetten nézett rám, lehet engedek neki és itthon sziesztázunk. :)
:D :D :D
Jaj,egyszer biztos sikerül külön mennetek a Sárkánytól:D!
Hali Csajok!
Kellemes szombatot mindenkinek! Gyorsan végigolvastalak titeket, alig győztem! :) De már mennem is kell, Nóri fel is ébredt közben. :(
Ma voltunk amúgy 4D-n, szuper volt!!! Igaz Barni szégyenlős volt, kis pofiját nem igazán akarta mutogatni...Majd teszek fel képeket is, meg írok részletesen a naplómba, de szerintem csak holnap.
Puszi mindenkinek
Hellllllllóóóóóóóóóóóó.............................
Azonnal meg akarlak találni........... iwiwen........
Jah, és köszönöm én is a fincsi kávékat!!:)
Egy ilyen éjszaka után jól is jön!!
Apa nagyon helyesen durmol a kanapén, szerintem csatlakozom én is egy fél órácskára!!
Pusz nektek!:)
Na, sziasztok!!
Ebéd után a szokásosnál is nagyobb pocakkal heverek a gép előtt:))
Apa olyan másnapos, h egy falatot sem bírt enni, csak jajgatott a kanapén, h "ő soha többé"...bosszúból megettem az ő részét is...:DD
harbal, szerintem 170ből okosan ki lehet jönni, még itt Sopronban is, ahol az albiárak az egekig érnek...
A barátaim 140ből éldegélnek albiban pici babával, sajnos ott az apukát "lefokozták" a munkahelyén, majdnem szülés előtt:((
Picit irigy vagyok, hogy te már csak nyárig látod az anyósodat...én, ha nem nyerek a lottón még jó sokáig sajnos:(((
Cicus, örülök nektek nagyon, biztos minden ilyen jól fog alakulni a jövőben is, és csudaszép kiccsalád:) lesztek!!!
Nektek keményedik a pocakotok?? Nekem a héten kezdte, picit ijesztő...
Az tök jó!!!!!!
Mi Apával este nézünk majd ilyeneket!
Elküldtem a neveket privibe!
Nem,Kingáé az ötlet vagyis apájáé..de remélem nem bánják..
Jaj,végre megérkezik ma a mosógép!!!
Soha nem gondoltam volna h egyszer így fogok a mosógépnek örülni!:D
A francba! Nem találok senkit az iwiw-en. Párhuzamosan keresgéllek benneteket csajok! most Fügét kutatom... :)
Úgyis megtalállak! :)