2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Jól sikerült? Igen, én szoktam, anyutól tanultam, Peti is imádja! Isten éltesse férjecskéd! Kezdődik a Sanyi az RTL-en, bújok Petimhez és megnézzük! Mindenkinek szép éjszakát! És remélem, nem bántottam meg senkit ma...ha igen, elnézést!
Csináltatok már Aranygaluskát?
Én ma csináltam előszőr mert apának szülinapja van és nem szeret tortázni ezt meg szereti nagyon és már nagyon rég vágyott rá:-D
De nem gondolta volna hogy kap is ma:-D
Ma kérdezte vki hogy mit főztem! Rakott karfiolt!:)
Képzeljétek a közelünkben is lesz most Baba Expo.
Pár hete voltunk Pesten a Baba-Mama Expon, de most itt a közelben is lesz:-D
Tuti elmegyünk, most vasárnap lesz.
Szerintem kérdezd meg, hogy mennyiért adnák el. Mi újonnan 4990-ért vettük, meg van hozzá egy csomag pótzsák, ebben is 120 darab van asszem :D
Szép választás! Gyönyörű név!
Fügemag! Ehhez hasonlót vettünk:
[link]
képzeld van közös benünk ha fiunk lessz Noelnek fogják hivni
Én a szemetest Székesfehérváron vettem, 4990 Ft volt. De mindjárt megnézem Neked tesz***n , és bemásolom a linket :)
Figyi! Hagyjuk jó? Te támadásnak veszed az írásaim, miközben csak reálisan gondolkodom! Én kívánom, hogy jöjjetek egyenesbe, és a gyermeketeknek semmibe ne kelljen hiányt szenvednie!
ettem almát végülis nem nagyon birok enni mert nincs étvágyam
azt is olvastad mert a férjemnél volt a pénz???tehát van pénzünk egy kiló kenyérre
Addig kellene várnod, még 1kg kenyér megvétele nem okoz gondot!
ja akkor szerinted addig kellene várnunk még nem lessz a gyerevállaláshoz több milliónk meg a férjem lessz legalább 43éves estleg több
Jó, nem egy a gondolkodásunk, ennyi!:)
Volt vetélésem, rossz helyen kopogtatsz! Sőt annyi idős körül voltam mint te! De nem abból állt az életem, hogy mindenáron teherbe akarok esni! És az véletlen baba volt, de annak ellenére engem is megviselt, hogy elment!
Nem vagyok egyáltalán elvakult csak teljesen megértem azt aki már többször elvetélt és nagyon vágyik egy gyerekre. A sors nem mindig kegyes annyira hogy egyszerre jöjjön a jólét és a gyerek.:-(
Persze nem azt mondom hogy szegéynségbe a legideálisabb egy gyerek, de a gyereknek nem is a pénz a legfontosabb hanem egy jó szülő.
Én befogom a számat mert nincs gondunk anyagilag, de tudom hogy sokan nem ilyen szerencsések mint én.
Akarok egy ilyen büditartó szemetest!!!:DDDD
Mennyiért/hol adják??
Rohanok is a vaterára!:D
ha nem tudod,h min mentem az idén keresztül akkor inkább ne mondj semmit elveszitettem a babám attol rettegtem,h nem lehetek ujra terhes
örülök,h lassan átesek a nehezén
Ez esetben elnézést kérek!
22 éves! Ajj, a semmit hajtom! 15 hónapja van együtt a férjével!Könyörgöm már, ne legyetek elvakultak!
Az tényleg dúrva lenne!:D
Pedig neki sajnos volt már vetélése!!!!:-((((
Én is kíváncsi leszek. A boltban a hölgy azt mondta , hogy akár 3 hétig is benne lehetnek a pelusok. Gondoltam magamban, azért az nagyon gáz lenne, meg főleg büdi :D Jó lesz az naponta is :)
Egyébként én is nagyon drukkolok Naivéknak hogy rendbe jöjjenek anyagilag.
Naiv esetébe nem erről van szó!
Na jó ezt értem, csak mi van akkor ha nem jön olyankor a gyerek mikor jól álltok anyagilag???
Ha sokat küzd valaki a gyerekért akkor örül ha jön és nem azt nézi hogy mennyi pénz van a háta mögött!
Még tesóméké volt!:D Náluk bevált! Persze azért minden este ki kell üríteni!:D
Nekünk is ilyen van, kíváncsi leszek mennyire nem lesz szagos!:D
Én senkit nem ítélek el emiatt, inkább csak sajnálom, és remélem megoldódik a helyzetük! De nagy felelőtlenség pont ebben a válságos időben a semmire világra hozni egy gyermeket!
További ajánlott fórumok: