Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Februári babavárók fórum

2010 Februári babavárók (beszélgetés)

10279. rekka85
2010. jan. 25. 10:34

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk. Ma megint reggel 4 óta kis kihagyásokkal folyamatosan ficereg. Nekem már egyre jobban megy lejjebb a hasam. Remélem lassan túl leszek rajta. Már nagyon várom, hogy lássam a kis örökmozgot.

2010. jan. 25. 10:25

Szia Bentley!

Én nagyon drukkolok nektek a mai vizsgálathoz!!!

10277. Bentley86
2010. jan. 25. 10:22

Du. jelentkezem,ha véletlen nem,akkor gondoljatok ránk,mert tuti,hogy már nem keveredtünk haza:()

Szép napot,Kismamik...pihizzetek sokat!!!!

10276. Bentley86 (válaszként erre: 10273. - 472361965f)
2010. jan. 25. 10:21
Drukkolok Értetek holnap,az embernek már az is megnyugvás,ha körülbelülit tud...mármint azt mondták nálunk,hogy max. 10 nap a túlhordás...marha kiváncsi leszek,hogy melyikőnk kezdett tágulni,mert ugye azt csak "manuálisan2 tudják megállapítani,és onnantól már csak egy injekció és indulhat a rocky:)Elvileg mindannyian fájdogálunk,hol jobban,hol kevésbé...bármi megeshet:)
10275. Bentley86 (válaszként erre: 10263. - 471f3bbb7a)
2010. jan. 25. 10:19

Szisz,mindenképpen jelentkezem,hogy mi volt ma,nemsoká indulunk.Bevallom,azért nem vagyok a legnyugodtabb,egy pogit ettem,még az is kijött belőlem:(Állítólag az ügyeletes doki lent is megvizsgál és uh-t is csinál...bízom benne,hogy így lesz!!!Szimi nagyon édi lehet,hogy így örül mindennek...az ilyen gyerkőcnek öröm vásárolni:)))

Klassz,hogy jól sikerült az estétek:)!!

10274. Christineee (válaszként erre: 10273. - 472361965f)
2010. jan. 25. 10:11

Ezzel én is így vagyok:-DDD

Család is teljesen azt várja már melyik pillanatban jön a baba.

Én is már nagyon várom hogy a kezemben legyen:-D

10273. 472361965f
2010. jan. 25. 10:07

Hát én semmi esélyt nem látok magunknak a csütörtöki szülésre, ezért is vagyok kíváncsi mikor indítanak.

Legkésőbb jövő hétvégén már babázni szeretnék...

2010. jan. 25. 10:06
én is sok túlhordásos kismamival taliztam a kórházban. Persze ma már kevésbé hagyják túlhordani a babákat a dokik. Majd kiderül mi lesz.
10271. 472361965f
2010. jan. 25. 10:04

Hááát én sajna láttam már 42 hetes kismamát Pocakosan sétálgatni...

Remélem nekünk nem kell addig várni... :S

2010. jan. 25. 09:58
Hát csajok én is kiváncsi vagyok azért arra hogy mikor indítják be ha magától nem idul be a szülés csütörtökig...
10269. 472361965f
2010. jan. 25. 09:55
Azért kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki, ha csütörtökig nem bújik ki Pindurim, meddig várunk az indítással...
10268. 472361965f
2010. jan. 25. 09:54

Persze itthoni feladatok vannak, csakhát azok nem terelik el eléggé a figyelmemet.

De a babaszoba!+kórházi csomag abszolút kész, vizsgák letudva, így a tnulás sincs ami elterelje a gondolataimat...

10267. Cicus85
2010. jan. 25. 09:43

Sziasztok!!

Még egyben mi is... Tegnap végre készen lettünk mindennel!Minden készen áll Vivi érkezésére!

Iszonyat milyen görcseim,fájásaim vannak...Most már csak 2 napot kell kibírnia kicsi manókának és jöhet!!

Sula:popsitörlőt is vigyél,otthoni cuccot lehet vinni babónak de adnak khz-t is!Ja,sapit meg kiskesztyűt karmolászásra tegyél be,meg köldökre alkoholt+vattát!Magadnak:evőeszköz mindenképpen,nagy bögre,sima pohár,papír wc ülöke,intim törlőkendő!!Jó tanács:mielőtt wc-zel dobj wc papírt a wc-be,h ne fröccsenjen fel más után rád a cucc..Ezek a legfontosobbak,ezeket mondta dokim h mindenképpen tegyem el!

Én szívem szerint vinnék 1 ü domestost is meg gumikesztyűt....

2010. jan. 25. 09:33

Sziasztok!

Én is holnap megyek CTG-re.

Gyanítom hogy megvárja gyerkőc azt a CTG-t.

A hasam már jó ideje folyton keményedik.

De már csak pár nap:-D

Én kb 1-2 hónapja láttam az AVATAR-t +D-ben moziban, szerintem jó volt, és én is meglepődtem azon hogy kibírtam a 3 órás filmet pisilés nélkül.

Pedig járt fejenként 8dl üditő. És már a film kezdődése előtt megittam majdnem mindet, aztán páromét félig én ittam meg:-D

És mégis kibírtam.

10265. miccer
2010. jan. 25. 09:20

Sziasztok!

Ez a buszozás nem jött be, ma viszont megint érzem a frontot, össze-vissza keményedik a hasam, de egyelőre semmi komoly.

Kinga, hát ez a bajunk, hogy LASSAN csatlakozunk :D Legalább az biztos, hogy utána majd elfelejtjük ezeket a nyüglődős napokat. Én holnap megyek CTG-UH kombóra, de még reménykedem, hátha addig megszülök.

10264. hajini (válaszként erre: 10263. - 471f3bbb7a)
2010. jan. 25. 08:47

én is azt hittem az utsó héten állandóan be kell futkoznom, de nem :) mondjuk örülök neki.

azt mondta úgyis érzem a babát, és tudom mikor kell jönni. nem kocsikáztat napi 60km.t.

10263. 471f3bbb7a
2010. jan. 25. 08:44

Füge: Jó hallgatózást az NST-hez és jó mozizást az UH-hoz!

Puppi: irigyellek, hogy nincs teendőd, nekem megint be van táblázva az egész hetem!! Igaz, neked már nagyon közeleg a nagy nap, jó is, hogy kész vagy mindennel!! :)

Bentley: kíváncsian várom a fejleményeket! Én is pont tegnap fotóztattam le párommal a pocimat, hátha a film közbe kibújik babóm, legyen megörökítve!! :)

hajni: nekem a doki az utolsó napokban Szimikével a hasamban már minden nap csinált CTG-t! Csodálkozom, hogy neked nem lesz több...

Mimzy: nekem is szokott lenni hasmenésem, szerintem ez azért van, mert már a pocak nagyon nyomja a gyomrot és még a baba is rugdossa. Elvileg az a megoldás, hogy többször kell enni keveset, csak én ezt nem szoktam betartani...

Pusz mindenkinek!

10262. hajini
2010. jan. 25. 08:42

sziasztok! látom mindenki egyben. én is:(

belémkötött a kicsi .)

nekem tegnap gonosz napom volt, előre szóltam mindenkinek, h bocsi, ha bunkó vagyok.

pocim süllyed lefelé, pisilni is csak széttett lábakkal tudok:P a köldököm egyre csodásabb, már viszket is..nem tudom meddig viselem el, szerdán letámadom a dokimat!!! ha csak addig nem akar őfelsége kijönni..

füge kitartást, hétfőnként kkkk sokan szoktak lenni!!!

10261. 471f3bbb7a
2010. jan. 25. 08:32

Jó reggelt!

Tegnap du. még aludtam egy Szimivel a nagy mozizás előtt és eszméletlenül elkezdett fájni a hasam, össze-vissza éreztem mindent, ezért tudtam, hogy ez még nem a szülés, de azért betojtam, hogy elrontja a programunkat. Szerencsére kicsit jobb lett mire a moziba értünk, bár a mozi előtt még vagy 3 órát sétálgattam.

Sikerült mindent megvenni Sziminek, most reggel kapta meg az új cuccait és már abban feszít a bölcsiben :)) Látnotok kellett volna hogy örült, ugrált és kiabálta, hogy éljen, éljen!! :)))) Igazi kis csaj, imádja billegetni magát a tükör előtt :)))))

A tegnapi szánkózást is nagyon élvezte apával, szegény férjem volt ki a végére, mert felfelé persze húzta Szimit :D

Az AVATAR nekem másodjára is nagyon tetszett, és az imax hatás is szuper volt szerintem!! Szerintem nagyon megérte megnézni és sikerült végig ülnöm!! :))

10260. Fügemag
2010. jan. 25. 08:05

Jó reggelt!!

Most indulok a kórházba, nst, uh, vizsgálat stb.

remélem mindent rendben találnak!!

Este írok h mi volt!!

puszi nektek, szép napot!!!

10259. 472361965f
2010. jan. 25. 07:04

Szép jó reggelt!

Kidobott az ágy, bár fáradt vagyok, de nem tudok feküdni. Hasogat a derekam, de ennyiben ki is merül a dolog.

Csütörtökön kéne szülnöm, hát kíváncsi vagyok kedden, nst után mit mond a doki, hogyan tovább.

Sajna kész a kórházi pakk, így már nincs semmi teendőm, ezért elkezdtem újra vaterázni...

Ha Kicsi Herceg nem bújik ki hamar, komoly anyagi gondjaink lesznek :D

10258. Sulawesy
2010. jan. 24. 22:45

Hát szerintem ma éjjel sem lesz akció. Tussoltam egyet, Artúr elaludt a pocimban, semmi fájás. Ha nem nézek le a pocimra nem is észlelem most, hogy ott van.

Kinga: csatlakozom Fügéhez, én is irigykedem, talán nem is olyan kicsit, mint Füge :D

Jó éjt Nektek, holnap majd jobban aktívkodunk :D

10257. diuska666
2010. jan. 24. 21:53

Sziasztok!

1000 éve nem írtam egy mondatot se nektek!

Mindig csak olvasgattalak titeket!

Sok boldogságot és türelmet az újdonsült anyukáknak.

Akik még egyben vannak azoknak meg türelmet ahhoz hogy ki tudják várni a babájuk érkezését!

Jó éjt nektek!

10256. 41bf192202 (válaszként erre: 10253. - Fügemag)
2010. jan. 24. 21:36
Áhh.tuti mi leszünk az utolsók,Zsoltikám nagyon istenien érzi magát a pocimban:))annyira fent van még,hogy 1-1 helyezkedésnél még a kaja is kijön belőlem néha...Ma nagyon izeg-mozog,szerintem vmi front jön megint,mert fürge nagyon.:))
10255. d0999c4eba (válaszként erre: 10253. - Fügemag)
2010. jan. 24. 21:02
Lassan ti is csatlakoztok!:)
10254. d0999c4eba (válaszként erre: 10251. - Bentley86)
2010. jan. 24. 21:02
Nem fájt a varrat kiszedés, inkább csak kellemetlen volt, és sziszegtem, és utána véreztem is kicsit. Kisebb fájdalom mint a szülés:)
10253. Fügemag
2010. jan. 24. 20:37

Kinga, irigy vagyok ám egy ici-picit:))

Nem teszel fel több képet a kisfiadról??

Sula, pont néztem a táblázatot, és ha mindenki ilyen ütemben fájdogál, meg minden, a végén még én leszek az egyik utolsó...:S

Pedig a 7-ével azt hittem az erős középmezőnyben vagyok:))

Nem hinném h önző vagy, én is pontosan ugyanezt érzem:)

10252. Sulawesy
2010. jan. 24. 20:30

Hát igen hétvége a fórumon nagy halál. Ezért is lenne jó pénteken szülni, mert hétfőn nem kellene sokat visszaolvasnom :D

Ma nem jó napom van. Kifejezetten nincsenek fájdalmaim, de a lábam be van dagadva térdtől lefelé, és ólom nehezek. Hányingerem van, közben meg ennék mindent. Nyűgös vagyok, bár Artúr ma nem mozog oly sokat, és lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de szerintem lejjebb rugdal mint tegnap... Már nagyon vágyom rá, hogy kint legyen. Önző dolog?

10251. Bentley86 (válaszként erre: 10249. - D0999c4eba)
2010. jan. 24. 19:17

Kingus,Neked már minden napod szép,hiszen akárhová mész,akármit is csinálsz,ott van a kisfiad:)

Milyen volt a varratszedés??

Huh,Csajok,látom nagyon beindultatok az Avatarra...:)Én már moziról nem is álmodom,örülök,ha éjjel tudok 3-4 órát aludni,ma du. is elég vészes volt a helyzet,1 órán keresztül 10 percenként fájtam,aztán enyhült.A "legvészjóslóbb" jel,hogy nagyon-nagyon lent mocorog Fanni,és alig érzem a mozdulatait..viszont ma 2x is sikerült Neki jó 4 percig csuklania:)Holnap nst,meg elvileg megvizsgál az ügyeletes doki(csak még nem tudja:),már több hírrel tudok szolgálni.

Szisz,nagyon aranyos vagy,hogy gondolsz rám...nekem is sokat jársz az eszemben,irigyellek is az aktív pihi miatt Apával:)Szimi bizti örülni fog a sok holminak:)

Reggel még védőnéni,aztán megyünk khz-ba,ha véletlen du-ig nem jelentkeznék,akkor akció van/lesz,vagy egyszerűen nem engedtek haza.Sajnos nincs laptop,úgyhogy max. a férjem irka-firkál egy-két mondatot,hogy mi a helyzet velünk...Azért ha mégis hazajöhetnénk,jelentkezem!!!

Kitartás Kismamik,készítsétek el az "uccsó" pocis képeket,mert akár néhány óra múlva,már élőben csodálhatjuk a kicsijeinket:)

A babázóknak,pedig sok PIHENÉST,és rengeteg vidám és boldog percet!!!:)

10250. miccer
2010. jan. 24. 19:15
Najó, csak akkor nevezzük el a sofőr után, ha azt Andrásnak hívják :D Különben meg csak simán adjuk ezt a nevet. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook