2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Köszi :)
A János kórház egyébként nagyon szuper, ott kiadták az anyakönyvet, a lakcímkártyát és elintézték a TAJ kártyát! semmiért nem kellett mászkálnom!
TANULSÁGOS TÖRTÉNET AZOKNAK AKIK MÉG NEM SZÜLTEK MEG!
Nem tudom, hányan vagytok még a nem szültek közül, akik apasági nyilatkozattal mennek a kórházba. Én ma kaptam meg levélben Artúr TAJ kártyáját és a születési anyakönyvi kivonatának a FELFÜGGESZTÉSÉT!!! Hirtelen elöntött a düh, hogy nekem szinte minden napra kijut vmi, de leültem és értelmeztem a dolgokat.
Miután nem vagyunk házasok, és bejegyzett élettársi kapcsolatunk sincs kell egy közjegyző által hitelesített papírt vinnem ,hogy egyedülálló vagyok! Vicces nem, mert ha házas vagyok az be van jegyezve, a bejegyzett élettársi kapcsolat is be van jegyezve és ha egyiknél sincs ott a nevem akkor mi lehetek még??? Szóval kellett kerítem egy közjegyzőt, kibuliznom, hogy a párom egy meghatalmazással elintézhesse a dolgot, mert ki tudja előre, hogy a közjegyző által megadott időpontban Artúr épp mit csinál... 2200 forint a papír amit kiállít, ezzel tud elmenni a párom Erzsébetvárosba, ahol ezt átadva kapja meg a születési anyakönyvi kivonatot.
Mindezt azért írtam le, hogy ha esetleg van köztetek olyan aki nem bejegyzett élettársi viszonyban él, vagy nem házas, akkor ezt a papírt még szülés előtt ha tudja intézze el, és nem kell futnia felesleges köröket, mikor otthon ülhetne nyugiban a csöppséggel!!!
Ha kérdés van ezzel kapcsolatban ,vagy vmi nem tiszta szóljatok, ki vagyok művelve ezen a téren :D
Sziasztok!
Jó kis napunk van, Driskó 3szor lekakilt zsinórban, majd grátiszba le is pisilt. :D Lehet, hogy lottóznom kéne :D
Sziasztok!
Nagy-nagy gratula az újdonsült anyukáknak! Nahát, egyszerre mennyi gólyahírt kaptunk.... :)))
Éjjel én is azt hittem itt a mi időnk és nem NST-re megyek ma, hanem szülni. Már este elkezdtem görcsölni, aztán éjjel jó másfél-két órán keresztül gyönyörű szabályos 5 perces fájásaim voltak, de hajnali 3-kor elmúltak...azóta semmi. :( Vagyis szúrkálódások és keményedések ezerrel, némi görcs, de jelenleg semmi több.... :S
Sziasztok lányok!!
Sula! Nagyon nagyon GRATULÁLOK!!!:-DDDD
FEKÜDJ NYOMBAN BAL OLDALADRA!!!úgy erősödnek a fájások. nekem úgy kezdett sűrűsödni.
már itt lakunk, csak most készült talán a 3. kép a házról.
alszik milán, ilyenkor bomba is robbanhat:)
Hát nagyon rá vagyok izgulva a mai napra!!!De kezd hatni ez a cucc,szóval már van reményem is!!Teljes mértékben rendbe vagyok szedve,most már csak kivasalok,meg közbe látogatom(remélem) a wc-t!!A pocóm is elég jól keményedik,fájások is lassan de érkeznek..remélem tényleg segít ez a cucc..ha kell ma mindent bevetek!!
Nekem mindig azt mondta anyu,csak az ágyba ne engedd be!!Hát egyre jobban látom magam elbizonytalanodni!!Mondtam is apának ha meglesz Vivike még a végén ő megy a kiságyba mi meg alszunk a nagyba!!:P Csak nehogy a végén én kössek ki másik ágyban..:D
Nem vagy gyenge,csak az anyai ösztönök...
Már alig várjuk a találkozást! Juli valószínűleg megvárja, míg kitavaszodik, nem szereti a havat:)
Tőlem bármikor indulhatnánk (mai nap kivétel: nincs itthon a doki bácsi), ő viszont jól érzi magát odabent. Hiába minden: érett lepény, kifejlett baba, nyíló méhszáj... ilyenekkel nem hatjuk meg, még maradni akar.
Az jó ha készen állsz!! Nálunk péntek éjjel indult meg a szülés, és szombaton mentem volna fodrászhoz és kozmetikushoz... no comment. Azóta se... :(
Az éjszaka jól telt hála az égnek. Artúr elég jól bírja, bár be kell vallanom éjfél, fél egytől reggel 6-7 ig közöttünk alszik... Gyenge vagyok, de imádom ahogy kis kiflibe ott van, vagy hason és hallgatom a szuszogását!! Ő is olyan nyugiba alszik ott!! Nappal meg kiságy, és milliószor bemegyek puszilgatni!! KIHAGYHATATLAN!!!!! Jajj Cicius remélem hamarosan Ti is akik még a februáriakból hátra vagytok átélhetitek ezt az élményt!!!! Csak ajánlani tudom :D
Szerencsére tegnap megúsztam a pesti kórházlátogatást, pedig sanszos volt... Fél 2-től mértem a fájásokat, nagyon szép szabályosak voltak: 10, 5, 3 precesek. Telefonáltam a dokinak, hogy na, most most mi legyen? Fájni alig fáj, viszont túlságosan is rendszeresek, mozgás, melegvíz hatására sem enyhül. Abban maradtunk, hogy figyelem tovább, ha ilyen marad, irány a szülőszoba. Fájdalom nélkül/kis fájdalommal is kezdődhet a szülés. (Ennek ellenére indultam Pestre). Később is rendszeresek voltak, de már 15, 20, 30 percesek. (Ezt most megúsztam:D ) Visszafelé tudtam egy kicsit aludni a kocsiban, ebből számomra is kiderült, csak jóslók voltak, huh...
Ma sajnos nem csináltak ctg-t, csak nst-t, az eredmény jó lett, viszont magas a vérnyomásom (150/70). Átkültek a laborba az utolsó vámpírkodásra. Nemrég értem haza. Ennek örömére megint szabályos időközönként vannak fájásaim, a tegnapi tünetekkel. Most legyek okos! :(
Juuuuuj!!El tudom képzelni,h menyire örültél ennek a vizsgálatnak!!Szerintem már csak akkor tuti h kisfiú ha kibújt!!De ezzel nem a kedved akarom elvenni..
Na végeztem magammal,most várom a hatást,már fájdogál a pocim,remélem lassan lesz már valami..addig meg szerintem kivasalok végre!!Meg a biztonság kedvéért vettem ki 1 cs csirkecombot hátha a vacsi még itthon lesz..
Sziasztok!
Ma voltam Uh-n!
Méhlepény III. fokban érett!És úgy néz ki mégis kisfiúnk lesz!:)Azt mondta a doki hogy látja a heréket!
Na de hogy ne legyen ilyen jó kedvem egy idegen orvos megvizsgált mert akihez járni szoktam az táppénzen van!Úgy meg turkált hogy véreztem is!:(
Sziasztok!
Most jöttem a dokitol,csinált magzatvízvizsgálatot. Hát Nem volt annyira vészes,de azért jó se. Az eredmény jó!
Valamint azt mondta, hogy nagon hamarosan babázhatok, mert nyílik a méhszáj, vagyis nyitva vagyok már, és csak a fájásokat várom!
De jó:)
Jelentem a hajam kész,szemöldök szedés kész,már csak a borotválásvan és menetre kész vagyok!!Közben kortyolgatom a cucc utolsó teáját!!
Sula:nálatok mi a helyzet?Meséltem apának a storyt!!Jól kiakadt!!!Náaltok h telt az éjszaka?Artúr csicsikált?
Hajni! Nagyon tünemény a kis Milán! Látom a fekve szopi neki is megy!! Én olyankor jó nagyokat alszom vele a nagyágyon ....
Jajj és az a Superman-es ruci! Nagyon komoly!!!