2010 Februári babavárók (beszélgetés)
:-DDD
Nem baj hamarosan így is úgy is a kezetekben tarthatjátok a kis Drágát:-D
Nekem is mindig mondogatták hogy baba még nem maradt a pocakban:-D
De nagy igazság hogy sose lesz jobb dolguk mint bent a jó meleg pocakban.
Akkor most nagy a boldogság!!!Anyának és babának is happy end a vége!!!
A végén mire megszülök,nektek köszönhetően már minden legapróbb problémától a legnagyobbig tudni fogom,hogy mit kell tenni!!Bár biztos én is foglak benneteket bombázni kérdésekkel!!:P
Szorítok Neked este!!
A cicis dolog javult. Bár még sebes kicsit, kenem egy antibiotikumos krémmel éjjel megszoptattam ebből a mellemből és nem fájt, DE kicsit kicseleztem a tanácsadó javaslatára. Mielőtt ráraktam volna Artúrt a cicire egy kicsit mellszívóval megszívattam. Ez a bimbót kijjebb emelete, és mikor Artúr bekapta a szájába nem a heges részhez ért a fogínye!! NEM FÁJT és láttam, hogy ő is jobban élvezi a cicit, mint a fecskendő, kisujj megoldást... A mellem is hálásabb volt :D
hát igen, az első közös meccs:)
nálunk a fürdi 7-8 között van.
most Milán itt van az ölemben, nem akar aludni, csak nézeget.
nekünk 8 naposan esett le a köldökcsonk.
Én kitartok!!Az éjszakákat próbálom nappal pótolni,h ha kibújik ne egy mosogatórongy anyával fusson össze,bár ez nehézkes a család miatt!!
Az orvos is bíztat,hogy a panaszok nagy része megszűnik ha megszülte,de spec 1nek nagyon örülnék,mert az minden pillanatot megkeserít.. ;(
Már csak 5 óra és megyünk,sőt 5 óra múlva már ott is vagyunk rég..
Mi lett a cicis dologgal??Javult azóta??
Ezzel én is így vagyok. most kb. másfél órája alszik Artúr, megy a mosógép, meg vasaltam, rendet raktam a hálóba, és a konyhába, közben fél kézzel tömtem magamba a kalácsot :D meg folyton ott a másfél literes flakon víz, ha elmegyek mellette iszom. Már sok a folyadék, mert én alapból nem iszom ennyit, de a tejért és Artúrért mindent!!!
Főzni hála az égnek nem kell, mert anyósom nem engedi, de nekem ez jobb is, arra aztán végképp nem lenne időm. A dédi meg ma gyúrt grízes tésztát, azt kapok ebédre, vagy uzsonnára... kicist el van tolódva az én evési időszakom :D
Sziasztok!
látom ma beindult a fórum, s egyre több anyuka pötyögi be a babás dolgait :D EZ nagyon jó!
Cicus: Kitartás! Csak szorítani tudok! Nekem is nagyon rossz volt az éjszakai kijárkálás, emlékszem, de ezek hipp hopp megszűnnek ha Vivi a kezedben lesz :D
HAJNI: Napok óta írni akarok Neked! Ma gondolom negyed kilenckor a kis családod ott ül a tv előtt és tv2-t néz!! Még azt is ki lehet találni kinek drukkolsz ;) Ez lesz az első meccse a csöppödnek??
Akik babáznak azokhoz szól a kérdés. Ti tudjátok a fürdetést nagyjából egy időpontba rakni?? Mert nekem a különböző szopizási igények miatt csúszkál, és nem tudom mi lenne a jó, ha felkelteném? Akkor is ha nem olyan régóta alszik, csak legyen meg a rendszeresség??
Ja igen köldökcsonk! Milyen jó annak akinek hamar leesett, Artúrnak tegnap esett le!! Már azt hittem végleg ott marad...
Akkor lényegében Bencus egy jó kis fiúcska!!De gondolom apa hazaér akkor segít?!És hogy bírod egyedül??
Anya is szeretné már a kezében tartani,de megérti már azt is ha ő még inkább a meleg pocakban akar lenni!!Már a fájásokat is sokkal lazábban veszem,nem zaklat fel,hogy fáj,de ő nem jön!!Előbb utóbb megindul kifelé és akkor agyon szertgethetjük apával..Bár apa tűnik most türelmetlenebbnek..úgy látszik váltjuk egymást!!
Hát nekem se sok mindenre van időm most. Már a hétfő óta egyedül vagyok Bencussal.
Baba eszik, átpelenkázom altatom, lefejem a tejet és már majdnem etethetem megint. Aludni esélyem sincs:-(
Most még mostam is.
Ha mázlim van 3-ig alszik és akkor most lesz egy órám...
Ne aggódj! Biztosan készülődik kifelé:-DD
Már szeretne biztos anya kezében lenni:-D
Hát Vivi egyik nap ilyen másik nap olyan,de tény hogy jóval kevesebbet mocorog..ma pl még csak kb 2x..
Igen,jól jött most a segítség mert nem sok kedvem van akármit is csinálni..pedig lenne mit!
Nálatok mi a helyzet??szopi,alvás,levegő???
Fügém!
Láttam iwiw-en a csöpp Bodzát, gratulálok hozzá. Remélem van sok tejcsid, és már otthon vagytok... :) Ugye milyen jó anyukának lenni? Puszillak drágám, írj, ha van időd... Szia...
Puszil: Grétike, és Orsi.
Az jó ha hoztak neked finom hamit, és még a házimunkában i van segítség! Tényleg próbálj most amíg otthon vagy piheni! Nem tudni mi vár rád a következő napokban!
De jó esélyed van rá hogy hamarosan anyuci légy:-DDD
Ne aggódj a babák a vége felé lustábbak, nekem mondták is dokik hogy ha kevesebbet mozog akkor pár nap és ki akar jönni.
Nem semmi!!Azért így teljesen máshogy néz ki!!!
Szóval hétvégén kiléptek a nagyvilágba!!De jó...
Hát nem tudom..egyfolytában rajtam az érzés,hogy tűz a wc..Inkább azért alszok kevesebbet,mert felébredek arra,hogy nagyon kell pisilni és már sokáig tart h kimásszak az ágyból meg vissza és így nehezen alszok vissza!Nyugodtsággal semmi gond,mert még ezen a vérnyomás dolgon sem idegelem magam,mert úgy vagyok vele,hogy itt a védőnő,aki figyel,ha meg bennt fognak is jó kezekben leszek!!Itthon inkább pihenek,netezgetek,meg főzök,ha úgy van,de mamár ezt sem kell mert most hozta meg anyós a kaját..Ha bennt fognak este legalább ma egyek egy jóízűt,és ne főzöcskézzek,meg kitakarította a szőnyeget is..
Az áramlásos dologgal viszont teljesen egyet értek!!Sőt én ezzel a mozgás dologgal nem vagyok még kibékülve..Vagy az én lányom túl lusta a napokban vagy vmi van..
Nekem úgy van hogy a mellszívóval is játszanom kell egy darabig mire elkezd lassan jönni. De mostanra nagyjából mindig sikerül kb 70 ml-t lefejnem ami már nagy dolog az elejéhez képest amikor csak max 40 ml jött össze.
Bár még ez is kevés mivel Bencus simán betolja a 80ml alkalmanként. De szerencsére kapunk is anyatejet mindennap így már nincs szükség tápszer kiegészítésre!
Igen nagyon sok minden számít, a pihenés főleg!
Remélem sikerül kicsit lazítanod, és pihenned hátha segít tejcsi ügyben a több pihenés!!
Most olvastam, hogy a zabtej is serkent(het)i a tejtermelést. Egy próbát megér. Próbálj meg minél többet pihenni, cicizteni és ne izgulj, az idegeskedéstől is csökkenhet a mennyiség. Ha semmi sem segít, vedd fel a kapcsolatot az LLL-lel (lll.hu). Ők biztosan tudnak adni ötleteket.
Mondom én, akinek semmi tapasztalata, sőt még babája sincs. :(
Juj, remélem hamar elmúlik ez a hasmenéses dolog.
Nem tudsz aludni? Miért? Idegeskedés miatt?
Próbálj nyugodt maradni! Minden rendben lesz, pocaklakócska biztosan jól van!!!
Mert nem értem. Nekem mindig jók lettek az áramlás vizsgálati eredmények, és hittük hogy jól el van még látva, és aztán kiderült hogy már rég nem volt szegénykém jól ellátva:-(((
És ez bosszant.
drukkolunk.
megvolt az első szobai szellőztetésünk, készülünk a hétvégi sétához:)
majd megfájdul neki újból Vivibébi cipeléstől. az enyémnek már fáj:p
tettem fel képet a vágásomról
Cicus! Most már tényleg csak napok kérdése és a karodban tarthatod Vivikét!
Gondolok ám rátok sokat!
Szép jó napot mindenkinek!
Csodás éjszakánk volt és úgy tűnik a mai nap is így folytatódik (kopp-kopp).Pontosan három óránként kelünk szopizunk 75-85-ket,aztán szundizunk tovább.
Hát majd kiderül este hogy mi lesz a sorsom..de azt akkor úgy is tudni fogod!!Én szeretném megúszni a csaszit..már így is épp elég helyen van szétvágva a hasam..bár 1-gyel több v kevesebb nem számít már,de jobb lenn + 1 nélkül..
Annyira örülök,h minden rendbe jön nálatok!!!A kis úrfi alszik??
Ja,apának úgy néz ki kezd rendbe jönni a dereka:az ára,hogy havonta kell járni masszíroztatni,nehogy gáz legyen!!De megéri,csak marha irigy voltam rá,hogy én még nem feküdhettem fel az asztalra..olyan rossz volt nézni..
helló mindenki:)
ismét szép éjszakánk volt. Cicus mos tár csak megkimél az orvosod, és nem kinoz sokáig :P
én igy utólag az egyszerre császárt választanám majd a 2. babához:) nekem kellemesebb volt, mint gondoltam. az injekció is flottul ment:) sebem k szép, nem fáj :)
Na ezt én sem értem!!!De lehet,hogy még az orvosok sem!!
Amúgy miért érdekel most ez??