2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget. Most este adtam másodszor neki belőle, eddig nem mertem (idióta gyógyszerész). Most édesdeden alszik és remélem ez így is marad kb.4-ig.
Jó éjszakát mindenkinek!
Megyek is aludni, hátha 1kor ébresztő lesz megint.
Éccakát!
Az éjszakák nálunk is kb. így alakulnak.
A 23h-i evést kezdi egyre gyakrabban kihagyni, hiába tukmászolom a cicit :)
Ő is csak mosolyog. Néha rákap, de nem sokáig szívja.
Nem lehet a hordozó borítóját levenni?
Sziasztok!
Én is császáros vagyok, de nekem mégis fáj.:(
Ma Gergő is elkezdte a 2óránkénti evést, holnap lesz 8 hetes, de ez eddig még nem fordult elő.
Nálunk a fürdés fixen 7kor van, de élőtte legkésőbb fél 6 kor eszik, ha így jön ki a nap. Fél 8 kor szokott vacsizni. Általában 1és 2 között ke, de tegnap 3/4 3kor ébredt előzör, aztán negyed 7 kor.Én próbáltam 11 után dugdosni a cicit a szájába, hogy kihúzza az éjszakát, de annyir aaludt, hogy nem érdekelte, fel sem ébrdet rá, csak mosolygott álmában.
Ma sikeresen átázott vayg 5ször, egyszer a bébihordozóba is. Tiszta pisi lett, szerintetek az hogy mossam ki?
Nekem eszembe se jutott semmi ok, hogy vígasztalhatnám magam :) Egyszerűen bőgtem és egy idő után elfogytak a könnyek.
De tény, hogy mióta szex van, nincs sírás :D
Érdekesek ezek a hormonok.Már várom hogy hasson a fogi gátló,mert kicsit túl érzékeny vagyok.Ma is bőgtem hogy apa elment dolgozni.Aztán megvigasztaltam magam,hogy itt van az én egészséges,gyönyörű és nagyon huncut Kicsikém és ne legyek már hülye hogy ilyenek miatt bőgök.Inkább örüljek,hogy apának normális munkája van!
Beletelt egy fél órába,de rendbe raktam magam lelkileg!!!!!:-)
Nekünk nagy szerencsénk van Lilivel, mert nagyon jó a bélrendszere, nem fáj a pocika. Nem viseli meg az óránkénti evés sem, sőt, rájöttem, h gyakorlatilag bármit ehetek, max másnak mennek a jó nagy pukik anya orra alá, majd röhögés.
Adali babója hasfájós volt, de nem nagyon emléxem, h mondta volna azóta, h a törpijének fáj a pocika.
Adali, ilyenformán lehet, ha máskor is csinál ilyet a lurkó tedd át nyugodtan egy picit a másikra is!
Hiszen az egy szopin belül az elsőtej egy kicsit szomjoltóbb ("hígabb") szénhidrátdúsabb és a hátsó tej meg sűrűbb,zsírosabb, kalóriadúsabb.
Nekünk - Németországban - a doki MINDEN ÉTKEZÉS UTÁN írta elő.
Nincs semmi baja. Időszakosan adom neki, ha pl. 1 napig nincs kaki és már fáj a pocak.
Ne aggódj Adali!
Mi is így vagyunk. Márc.8-án tölti még be a 3. hónapot és én is türelmetlen vagyok vele, várom, hogy már tarsta a buksiját :) De nyugi - mondom ezt magamnak is.
Hogy forog-e?! Áááááá :D
Ha oldalra fordítóm, a gravitációs erők hatnak rá, nem az ő vagy az én akaratom :)
sziasztok!
sab simplexet minden evéshez adhatsz, nem csak napi egyszer.
Igaz mi minden második tápjába keverjük neki a 15 cseppet, de csak azért mert felváltva kapja az espuval
És a házas élettel hogy álltok?
nektek nem fáj?
Sziasztok:)
Youlcsi már csak 3 hét a hozzá tápi? ilyen korán elkezded?
Ne olvassgassátok, hogy egy ekkora babának mit kell csinálnia. Minden gyerek más és más. Bár én is szoktam nézegetni, mert mozgásban Regi már 4 hónapos szinten van, de pl a kezét még mindig nem találta meg.
Majd szépen minden baba megtanulja amit meg kell neki. Van aki előbb, van aki később :)
de ne fekve nézd, hanem kézben legyen (közel) hason a baba. úgy is féloldalas?
mert sztem ha úgy nem, akkor csupán túl kényelmes a fiad :D
Szia Momo79,
Az elején mi is hasfájósak voltunk. Az infacol nem használt és utána áttértünk a Sub Simpexre. Nekünk bevált most már nem is hasfájós hetek óta.
Én minden etetésnél adtam neki 15 cseppet, semmi gond nem volt vele és mi nem voltunk csak 4-5 hetesek.
Szerintem adjál neki mert csak akkor használ.
Remélem hamarosan megoldódik a hasfájásotok.
talán lusta, mint az enyém :)
ha nem fekteted hasra, hanem a kezedben van hason, akkor tartja a fejét, nem?
Sziasztok!
Mi is 2,5 hónaposak vagyunk. Az én fiam emelgeti picit a fejét, de csak bal oldalra néz és úgy. Sem előre, sem jobb oldalra nem fordítja el a fejét hason. háton fekve viszont forgatja. Mi lehet a probléma?
köszi :)
ááá, lehet utánam nyomozni :) nem baj...
Momo!
nekem a gyerekorvos azt mondta, majd a hozzátáplálás megoldja a hasfájást.
már csak 3 hét!!! vágom a centit :)
Youlcsi!
Megtaláltalak iw..en.Nagyon faca képek vannak fent Áronról!(Bocsi,nem keresgéltem utánad,véletlen találtam rád!)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)