2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
jav:
kb 2 napig minden...
Pöcök, az első oltás után ez nálunk is így volt :( kb 2 nappali alvás sírással ért véget, kb 10 percet aludt. És éjjel is sokszor dobálta magát. bár én az éjszakait hasfájásnak titulálom...
de nappal fix hogy nem a hasa fájt :(
ez nem semmi, akkor tuti a tiedet eltette valaki...
ja egyébként a beba ha 1 goog start a tápink
Én nem kaptam a kórházban semmilyen csomagot:(
:( :( tuti lenyúlás volt.
A lázcsillapító kúpot is betettem a kórház hűtőjébe, persze hazamenet ottmaradt mire mentem varratot szedni már senki nem látott semmilyen kúpot! Hát legyen vele boldog aki elvette!!!!!
Te nem azt írtad, hogy a beba pro ha 1-et eszitek?? mert kettő azért más van 1 és start is!
akkor ezek szerint ugyanattól a tápitól nálatok van kaki:( na az én kicsikém akko olyan lesz mint én, sajna nálam is sokszor napokig nincs semmi.
EZnincs sokkal röbbet nem tudok arról a cucról mondani a korházi csomagban volt ami szülés után kaptunk.a tiedben nem volt? két darab kicsi kék szivalaku lehuzis valami amin van négy karika és ezen jelenik meg egy n betű normál hőnél vagy 37-et vagy 38-at mutat vagy ha ennél nagyobb a hő akkor nf betű jelenik meg.
ja és aegonos volt a mienk
Jó reggelt!
Lányok!
Mióta a babám megkapta a szurit, álmában néha olyan keservesen felsír. Nem ébred fel, de borzasztó hallani, eddig nem volt ilyen, biztos álmodik valamit, mert a REM-ben van.
Csak a cumi meg a simi nyugtatja meg.
Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
sziaztok
Macskossza késő esti és ahajnali etetésnél én sem büfiztetem max 1-2 perci de akkor ő már alszik is közben.. nappal tovbb tartom, de sokszor olyankor is beszunditva van
mi a beba pro ha START ot esszük minden nap van 1-2 kaki tőle és sosem fájt a pocija sem anyatej csak napi 1dl van még mindig!!!!
jajj jut eszembe egyszer volt, hogy 2napig nem volt kaki a legelején mikor hazjöttünk mert én marha a mérőkanál belsején lévő csíkig töltöttem csak tápszerrel és így biztos hígabb volt. pisi volt ezerrel de kaki nem. Lehet, hogy jobban meg kellene tömnöd a mérőkanalat!
más ötletem nincs :(
húúúú az a fejretevős bigyó kelllll nekem hétfőn megyünk oltásra, nem akarom popsilázmérőzni egész éjjel :(tudsz még valamit mondani róla: mi volt ráírv stb. ráugrasztom párom, hogy vegyen még ma!!!
Mikor pici volt és nem akart éjjel büfizni az oldalára tettem le, és kitámasztottam, csak így mertem.
Ma már fel kel annyira hogy legalább egy mini büfi legyen.
Sziasztok!
Adali! Említetted korábban, hogy az angoloknál létezik a kifejezés, hogy dream feeding. Ilyenkor a büfit is elhagyják, mert lassan esznek vagy ilyenkor is "kötelező" ?
Mert én eddig nem ragaszkodtam hozzá, ha éjjel szépen evett, de múltkor olyat csórizott sugárban, (pedig egyáltalán nem szokott) hogy azóta nem merem büfi nélkül letenni. Így viszont úgy felébred, hogy 2-3 órán keresztül nem tudom visszaaltatni. Ti hogy csináljátok?
Sziasztok :)
Renibaba még az jutott a fejembe a tápival kapcsolatban, hogy a doki azért adta nekünk a sensitivet első körben mert azzal elméletileg nincs hasfájás. nekünk volt, de azt nem tudom, hogy enélkül erősebb lett volna-e. Végülis halottam már egész nap ordító gyerekről is, nekünk ez nem volt.
A ha 1 meg már inkább immunerősítős tápi.
Jaj, bunkó vagyok!
JÓ REGGELT!!! :O)
Persze, már gondoltam rá, hogy sötétben jobb lenne, ki is próbáltuk pár éjszakán át, de nem :) A pocakjában olyan óramű van, hogy fény ide vagy oda, ő reklamál. Emiatt hagytam a sólámpát is, hiszen ha visszateszem (pelus csere ellenére is) leteszem, puszit nyomok, és egyedül visszaalszik, mintha tudná, hogy most éjszaka van. Így meg ha ránézek akkor nem ébred fel a kapcsolásra, a fényre és én is látom :)
No meg szerintem megszokta.
Egyszer délután nem tudott aludni, nyűglődött. Na gondoltam, bevetem az éjszakai trükköt, redőny lehúz, lámpa fel, cicire fel és szunya. Fél órát küzdöttem, aztán lámpa le, redőny fel, mondtam, hogy csitt, kiságyba be és magától elaludt a napos szobában, mert már teljesen lemerült az elem benne. :)
Most este 21h-kor bekómált, és csak 2,15 kor kelt és 5h-kor.
Ha ez annak a jele, hogy kezd beállni a hosszabb alvásokra, akkor már megköszönöm neki, hogy nem két óránként van fél óra cicilés :)
nálunk sincs semmi fény éjjel a szobájában, igaz kintről egy kis fény beszűrődik, na meg ha kell akkor felkapcsolom a lámpáját, az ég amúgy akkor ha úgy kerül be akiságyába hogy még nem alszik, hogy nézelődhessen egy kicsit de amint elaludt azt lekapcsoljuk.
na a sólámpát még meggondolom...
ja és tápszer és székrekedés témában valami infótok ha van ne tartsátok magatokban:)
Vimitu!
Azért kérdeztem h egész éjjel megy e a sólámpa, mert páromnak pl fáj tőle feje. Lehet azért keltek éjszaka, mert zavarja babácskád. Lehet csak a fényét nem szereti. Nálunk teljesen sötét van éjjel, irányfény sincs.
Az előszobába kapcsolok villanyt, ha sötét van.
Valamiféle kifinomult mutáns szemem lehet, emrt a sötétben is látok. :D
:)
én telcsivel világítok ha megnézem a gyereket, és tv megy ha etetek, természetesen némán :)
Nekünk is folyt vmi dzsuva, de párom szétszedte és vmi érintkezés nem volt jó és az oldotta a sót, kikapcsolt állapotban is.
Babáknak - úgy tudom - hasznos, egészséges. Felnőtteknek is.
Ráadásul nekünk az az irányfény éjjel, vagyis a babának is.
Tudok mellette pelusozni is.
Ja és szerintem mutatós :)
beba ha sensitivet használtunk elsőkörben, és azért váltunk mert a doki ezt javasolta...
én nem szeretem a sólámpát mert nálunk nagyon párás a levegő és folyton folyt... szét szedte az íróasztalt is :(
Eznncs nagyon örülök hogy minden rendben van
Manon ti eddig milyet haszn áltatok? és miért váltassz?
Zita bizti nem lesz semmi baj
ja ige itt olvasom hogy többeteknél van sólámpa, nekünk nincs mi miatt vettetek?
kéne én is vegyek vajon?
Eznincs ez nagyon jó hír :)
Renibaba mi most kezdjük majd ezt a tápit, de akkor már előre félek :(
Vannak babák akik nem minden nap kakilnak. megkéne próbálni hogy mennyi az a nap amíg nem kakil magától, nehogy hozzászokjon nem?
dokit kérdezted már?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)