2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
b.yen nem semmi, az ilyen anyóst én be se engedném a házba
az enyém ma is felhivot hogy akkor kell jöjjön agyerekre ügyelni, mert tudja hogy általában kedd a barátnős napom, és ha a párom nincs akkor ő jön agyerekre vigyázni, de mára nem hivtam, majd holnapra, mert megyünke gy jót császkálni a férjemmel.
Basszus! Jól kifogtad! Csóri nővérem is egy ilyen díszpéldánnyal büszkélkedhet :S:S
Kitartást b.ary!
Youlcsi!
Te hogyan küzdötted le ezt a koszmót? Még csak tegnap olajoztam, de meg sem moccan, és nekünk sem az a zsíros izé, hanem pikkelyesen hámlik, és sztem kicsit viszket is neki, mert folyton forgatja a fejét, mintha vakarná. :S
Ma is beolajozom,de ha nem sikerül, kipróbálom a sampont.
az én anyósomnak minden pocsék!kitettem az embernek egy fehér rövid ujjú inget,meg az öltönyt.meg egy szürke hosszú ujjú inget.válasszon hogy melyiket veszi fel.nincs meleg elbirta volna a hosszú inget is.erre a drága mama:oooohhhhhhhh,hát az az ing az pocsék.mondom ba..meg leveszik róla!akkor maradt a fehér rövid ing.kiraktam a meleg vastag szürke kabátot.na az sem volt jó.kitalálta,hogy amig mennek a temetésre valahol megállnak és Ő vesz a kisfiának egy normális kabátot.van kb 4 amit ő vett,apa még 1x sem vette fel.
és ha ez még nem lenne elég.....
márciusban lesz 7 éve,hogy eggyüt élünk,de a drága mama 1db tányért sem koszolt még be nálam.mert ő nem eszi meg a mit más főz!mondom dögölj éhen!ha eszik is velünk,mondjuk ha ünnep vagy vmi van,akkor hozza a saját kajáját.pedig nem főzők rosszul.legalábbis a kisia nem úgy néz ki mintha éhezne!
pöcök!
pont a hajasbabákra jellemző igazán a koszmó... valamit valamiért :/
kis kopaszkáknak ebből a szempontból szerencséjük van, náluk ritkábban jelentkezik.
én délelőtt megjártam a szemészetet.
reggelre totál feldagadt a szemhéjam :/
allergia... valami, ami eddig még nem volt.
mi jöhet még???
Mind a két kis szeme héja piros, amióta megszületett. Amikor először jött a doki néni azt mondta, hogy ezek kapilláris erek, amik kitágultak a születés után, és majd elmúlik. Néha pirosabb, néha nem. De még nem múlt el, és nem tudom, hogy ez normális-e.
Adali, hogy vagytok??
Összekötjük a kellemeset a hasznossal és elsétálunk a cukrászdába, megrendelem a sós meg az édes sütiket a keresztelőre.
Holnap vásárlás, és elkezdem előkészíteni a kajákat. Remélem nem fog esni vasárnap!
Bene szeme fél napra piros néha... a szemhéja. Mire rájöttem, már gondolkoztam minden nyavaján. Rájöttem, hogy megkarmolja.... Hetente vágom pedig a körmét.
A koszmót babakefével fésülöm le, száliránynak ellentétesen.
Szia!
Ne adj több kúpot szerintem (bár már későn olvasom mi a helyzet). Úgy tudom, hogy 12 óránként lehet adni.
Inkább borogasd a lábát, kezét. Fejét ne.
Bóbita, Bóbita játszik,
Szárnyat igéz a malacra,
:D
Adali most hogy vagytok?
éjszaka?
sírva ébredés?
köszi, na ez az.
Nem értem anyós régen hogy csinálta, hogy egy napra valót megcsinált és azt adta a gyereknek...
ez a rég ez 8 évvel ezelőttet jelent, mert akkor örökbefogadtak egy picit... szóval nem a 30 éves teára gondolok :D
Szia :)
Nem járunk úszásra, szeretettem volna, de az ára...
szörnyű hogy ami babás az méreg áron van :(
Sziasztok jelentem sikerült megküzdenünk a lázzal kb. 11 óra felé lement és azóta sem jött vissza...kopp kopp kopp, nagy részben tulajdonkléppen csak hőemelkedés volt, mert a kúp annyit használt hogy nem ment feljebb de persze picur ettől is szarul volt :( csillogott a kis szeme és nagyon gyengusz volt. remélem ma este már nem jön vissza!!!
Kistanítónéni ilyenkor irigyellek :)
Bolgod hófordulót!
Anyóssal ne foglalkoz, azért vannak, hogy idegesítsék az embert. Az Én anyósom eddig kétszer látta Dorkát, egyszer a kórházban, egyszer meg január elején. Egyszer sem bírt hozni neki semmit - nem mintha elvártam volna - mert minden sokba kerül mondta, majd vesznek neki ajándékot ha nagy lesz.
Jó reggelt!
Nekünk szerencsére jó éjszakánk volt.
Kipróbálom akkor azt a sampont. Amúgy kb. 2 hete vettem észre ezt a koszmót, addig nem volt,mert mivel hajas baba minden nap megfésülöm, észrevettem volna.
Kistanítónéni, nincs egyszerű dolgod, ha belegondolok, én itt egy babával is mit "dolgozok" hát, kettővel. De biztos nagyon aranyosak voltak!
Manon, milyen az úszás? Tetszik a babának?
Boldog Hófordulót Fiadnak, és boldog szülinapot Apájának.
Nem értem temetésre mi lehet pocsék??? lényeg a tisztelet az elhunyt felé....
Részvétem
Úgy látom nem csak én küzdök a koszmóval. Tegnap beolajoztam neki, de semmi. Ma reggel fésülgettem, és pergett, mint a hó. Az az érdekes, h Lilinek nem a kutacsánál van, hanem kétoldalt, és hiába csak kezdetleges, rohadt makacs. Minden nap fésültem és mégis koszmós lett a gyönyörű hajas babám :( Úgy látszik nem lehet elkerülni :(
Nekünk is van gólyacsípés a szemén, az legkésőbb 1 év, és elmúlik.
Akik teát adnak a gyereknek, hogy csináljátok?
megcsináltok? mert én csináltam egyet tegnap du, csak annyit szedtem ki belőle amennyit kb megiszik Regi, de ma reggelre már büdi az előző... pedig lezártam, stb...
Minden alkalomra frisset kell? kb 30ml-ket iszunk egyszerre...
Sziasztok :)
SBibi jobbulást a picinek.
Regi is megvan fázva egy pöppet, de még semmi nem folyik. De ha szörcsög, ma előszőr bevetem a porszívót :( jaj előre félek tőle.
Kistanítónéni tuti nagyon aranyosak voltak a fiúk :)
Sziasztok!
Tegnap szembefordítottuk egymással a fiúkat a kiságyban és elkezdtek beszélgetni. Vigyorogtak egymásra és pár percig gagyarásztak egymásnak. Az egyik mondott valamit a másik válaszolt. Nagyon aranyosak voltak.
Az éjszakánk elég gáz volt. Ma megint koraszülött utógondozás lesz, vért is vesznek tőlük, úgyhogy nem lesz egyszerű nap. Holnap ortopédia. Mind a két vizsgálat a kajaidő kellős közepén.
Jó reggelt mindenkinek,
milyen volt az éjszakátok?
Eznincs hogy van a picur?
Nekünk jó volt az éjszakánk, Beni este 8-tól reggel 6-ig aludt. Azt hittem fent lesz többször mert folyik az orra, de nem, aludt a drágám.
Nem győzöm egész nap szívni a kis orrát, + holnap kellett volna menni oltásra, de szerintem ez már elmarad.
Nekünk nincsen koszmo. Gondolom már kijött volna ha lenne, vagy nem??? Jöhet bármikor???
Legyen nagyon szép napotok és boldog,nyugodt kisbabákat remélek mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)