2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Kege! Jó fiatalon szültél...legalábbis hozzám képest :)
Mi is járunk ringatóra, de Soncikát nem nagyon köti le az ének, inkább a nagy tükörben dumál magának és ismerkedik a többi babával, nem marad meg az ölemben. Tegnap megkapta első csókját egy másfél éves kisfiútól :) Odajött hozzánk Lackó és megpuszilgatta az arcát, száját, Sonci meg vigyorgott ezerrel...cukik voltak!
bakker csajok!
fészbúkon új ismerős: 96-ban olaszországban megismertünk pár helyi csávót... Paolo most tett fel képet rólunk :o
én abban reménykedem, hogy Áron magától fog elválasztódni.
nap közben random cicizik, ahogy kedve tartja... ezeket asszem egyszerű lesz egy-egy pohár gyümölcslével vagy tejjel kiváltani. este nagyon keveset cicizik, ha egyáltalán kéri, így csak a reggeli marad, de gondolom idővel a kenyérke csábítóbb lesz :D
én nem engedem olyan közelébe, ami nylonban van... papírzsepi, pelus, törlőkendő... ezek nálunk tabuk. na, utóbbit így is megszerzi néha, de pl zsepi még nem volt a kezébe.
remélem, fejed már jobban van.
Jaj csajok meghalok úgy fáj a fejem!!!Na jó meg nem halok,de már 2 fájdalom csillapítót vettem be délután. :-(
Az újságolvasás nálunk is nagy kedvenc,na meg a zsepit kiszórni a nájlonjából!De ez még hagyján csak utána meg is akarja kóstolni!!!
Hello, tandi, gondolkodtam, lehet a kortetol fajt a pocija, az itthonitol... mert ott eddig sose fajt... delutan azt kapott.
A szopival ugy allunk, hogz ejjel m,eg kap amikor ker, reggel is kap felkeleskor rogton, meg delelott elalvas elott (az itthoni ido 11-re esik). Azutan csak este elalvas elott kap mar. Azert is igy csinalom, mert delutan mar a nagy ebed utan nincs szuksege ra. Max lelkiekben, le kell pedig szoknia rola. Meg szeptember vegeig varok, akkor leszokatom a masik nappalirol is, es oktober vegere meg az ejszakairol. Igy 11 hos korara mar csak reggeli es esti lesz. Sztem ez igy agyban dol el, es anyukam gyermekorvoskent (igaz nem szoptato nokent) mondja, hogy az a baba akit egy eves kora elott, vagy korul szokatnak le, az nagyon konnyu, viszont ha joval tulmegy rajta, ilyen 18 hon tul, az iszonyatnehey lesz leszokatni..
üdv itt!
nálunk nagyon menő a kuka, a kiolvasott újságok, az állólámpa és mindenféle zsinórja, a függöny és az erkélyajtó. na meg a szanza cserepe...
nem akarom neki mondani, hogy "nem szabad!", mert egy idő után már erejét veszti a dolog... így nálunk van a "ne nyúlj hozzá!", "ne vedd a szádba!", "ne fogd meg!" stb...
szia Momo!
én nem jártam még ott, de tartottam kapcsolatot emilben és fórumon is az egyik ottani orvossal... az biztos, hogy így ismeretlenül is nagyon rendes, emberséges volt...
:))))))))))))) ez jó. :)))
esetleg nem tudod (v anyós), h milyen anyagból van? mert, ha egyébként belegondolok, h ezt a lepedő méretű anyagot, ami kb. olyan is, 5000 Ft-ért vettük... hiába, 1. babánál az ember egy csomó sz@rt megvesz. :)
és nem lehet, h tényleg a ocija fájt? nem kapott vmi új kaját, esetleg Te nem ettél vmit, amit a tejbe megkaphatott volna?
kitartás, hátha Londonban jobb lesz, mert legalább nem lesz az 1000 féle inger.
Szopi- leszoktatás h megy?
Üdv Kege!
:D
Sziasztok!
Mi is Ringatóra járunk ls hazafekl utána mindig la-lázik...
Kege! Üdv közöttünk! Nem vagy kakukktojás mert Zsófi is novemberben született (hiába decemberre voltam kiírva)
Adali! Mikor lesz a találkozó? Nekem májusban volt a 20 éves, de kihagytam.
Szia Kege:) En ismerlek am :)
Hello csajok, Kisendre nagyon nem birja a gyurodest szegenyke...:( Tul sok inger eri minden nap, az ejszakak eleg pocsekok...plusz szerintunk megint johet egy fogacska is, mert ejjel felsir, van hogy fel oran at tartom, itatom, szoptatom, ringatom, semmi sem jo... teghnaop rendesen huzta fel a kis labait, mint mikor regen fajt a hasa...:(
Persze nappal szepen alszik, ma is delelott 2 orat delelott, most anyosomeknal van, en megint pihenek.
Voltam kozmetikusnal meg fodrasznal, es probaltunk sminet, hajat, a szombati erettsegi talalkozonkra... halljatok, ugy keszulok ra, mint valami elsobalos:)))
ringató nálunk is van, pénteken kezdődött, persze mire eszembe jutott, késő volt... most pénteken akarunk menni.
Kendő? Még belefér a babád a kendőbe? Nekem már nem. :(
Sziasztok!
Nálunk Ringató van, és mi is ma voltunk! Nagyon imádja!
Visszafelé a kendőben pedig KO. Ahogy beteszem, már alszik is :D
nálunk nincs függöny, így ez nem gond. :) Gondoltam, ha majd az új lakásban leszünk veszünk, de még nem jutottunk el odáig. :)
A konnektro nálunk szerencsére mind olyan, h nem tud belenyúlni, amikor a Férjem a villanyszerelést csinálta, már ilyeneket tette fel.
Viszont érdekes, mert ha rossz helyre nyúlkál és rácsapok a kezére (nem durván, de érezze, h rosszat csinál), akkor kiröhög... Ugyan ez a fenekén, pelenkázás közben világfájdalmat és fülsüketítő ordítást vált ki... Nagyon menő ám a kukázás is nálunk, meg a nyúlketrecből kiszedegetni az elérhető nyúlbogyókat... Pedig ezeknél már érti a nem szabad és a fúj kifejezéseket... Álló nap mosom vagy törölgetem a kezét...
Sziasztok!
Látom nagyon csendes mostanában a KEDVENC fórumon :-(((( De a törpikék egyre több figyelmet igényelnek,mert látom a rosszalkodás mindenütt menő dolog.Tegnap mire észrevettem Tücsköm már két kézzel kapaszkodott a függönybe,úgy hogy közben hasalt a földön de a hasa már nem ért le.Tisztára mint Pókember kiskorában :-) Lehet le kéne vágatni a függönyből de olyan rohadt drága volt nem akarom "elpocsékolni" az anyagot.
Sziasztok!
Nagyon régen voltam itt, de azért olvasgatlak benneteket. Lenne egy kérdésem ! Jár már valaki a Kelen kórházban? Mik a tapasztalatok? Köszi!
sziazstok
kistanitónéni gratulaa fiukhoz
nekem Johanna lelszedte a laptopomon a szünet gombot,igy a kis műanyag vacakot nyomogatom
A visszaalvásból Botond negyed 9-kor Hunor 9-kor kelt fel.
Remélem ez tartósan így marad és nem kell megint kilenc és fél hónapot várnom, hogy megtörténjen. Jutalomból elvittem őket sünizenére, úgyhogy most megint alszanak. :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)