2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Dolores!
tök mindegy, mi a szülinapi ajándék, csak jó sok csomagolópapír legyen hozzá!!! :P
Sziasztok!
Az az igazság hogy elöl már vágtam neki a hajából de csak egy kicsit,mert már majdnem a szemébe lógott.Drasztikusabban még jó darabig tuti nem lesz belenyírva.
Kiflit én is adnék neki,sőt már szokott is enni néha ilyen tiltott dolgokat.Ma a gulyás levesből sem tudtam minden nokedli darabot kipecázni!
"Felnőtt" joghurtot mi minden nap eszünk!Van hogy csak úgy magába van hogy túróval dúsítva,vagy épp a teljes kiörlésű péphez keverve.
Adali!
utána még van, hogy 6 utánig ágyban maradunk, de csak ilyen 10percekre alszik vissza... inkább csak pihikél... nappal beállt max 1,5 órára az utóbbi napokban, éjjel 8-9 óra, nagyon max 10... én kezdek aggódni, hogy kevés... a védőnő szerint amíg jókedélyű, rendesen eszik, más gond nincs, addig no para :/
zita-anyus ti sem vágtátok még Zsombi haját?Néztem a naplós képeket neki is már hogy megnőtt.Mi még nem akarjuk,pedig mindenki kérdezi mikor vágjuk le..
Adali Kisendrének sincs még vágva ugye?
Aki már fodrászkodott hogy birták a babák?
Kege, en is adnek siman... semmi baja nem lesz egy kis kiflitol:)
Mi mostanaban sima Activia felnott joghurtot eszunk neha delutanra, annyira szereti!
sziasztok
kege éna dnék neki, igaz én már adtam is, tegnap előtt borsólevest készitettem benne nokedlivel és ugye abban van tojásfehérje is, mondjuk főtt tijásnak nem adnám oda a fehérjét, de igy igen ráadásul a mennyiség azért igy nagyon kevés is.
Sziasztok!
Dolores jól hangzik ez a tricikli!Én is nézegettem régebben de rohadt drágákat találtam akkor.
Nálunk pont egy 7ig tartott a nátha,ma már 1szer sem kellet szivni!Pont kezdett pedig hozzászokni!:)
sziasztok
Tandi gyógyulást
csajok vannak jó játékötleteitek, miekt érdemes beszerezni, vagy kinek mi vált be mostanában?
már a csőrgők hasonlók korszaka lejárt... Johanna most a zenélős kütyüketszerei, Zongora, álalthangoka utánzó valami, a járássegitő első zenélős bedobigálós része.. labdák minden mennyiségben... mit érdemes mostanában venni?
lassan leeht a jó kis decemberre szánt ajándéklistát összerakni:)
AZ én lányom, éjjeli bagoly az itteni babákhoz képest... 7-8 között vacsi (ált. tejpép), aztán 8 körül fürdés és f10-10-f11 körül alvás.
Sztem ilyen kicsi babáknak felesleges a fogkrém, bőven elég, ha fogkefével mossa az ember. De ez csak az én véleményem.
jóéjt!
Ja nálatok apa éjszakás..
oké holnap jövünk!:)
Na én mentem alukálni!Már alig látok a fáradtságtól,de tuti ha lefekszek meg csak a plafont fogom nézni.
Gyertek holnap este is!!!!
Pussssssssszka
húúú ez ismerős!még a hajába is beletúr csak hogy a szemén kívül oda is jusson,ja meg az orrába:))
na de ügyes vagy!!!:)megyek nézem a kis naplót:)
Oksa.
Egyébként majd jön vmi üzi,hogy engedjelek be titeket vagy hogy kell ezt csinálni?Nekem az is nagy szám hogy rájöttem elsőre hogy hogy kell egyáltalán a naplót létre hozni.Este van már nagyon!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)