2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nyavajogj csak, szerintem szívesen "hallgatja" mindenki itt. Valahol ki kell panaszkodni magunkat, nem?
De az nem jó, ha hiába mondod, és tartósan nem javul. :(
Sziasztok!
Adali turnusváltásaiból veszem észre hogy milyen gyorsan megy az idő.
Milyen ügyin belejött Kisendre az alvásba!Neked meg kitartás,lassan jön a téli szünet.Nálatok mikor van?
(A tecsóban most 299ft a l.bero törlőkendő,ha vkit érdekel)
Sziasztok csajszik. Nalunk elment a masodik "turnus" is, anyukam:) Erkezik a keresztanyam nemsokara.
Kisendre alszik, szegeny alig birta delig, mar negyed 12-kor ebedeltunk:( Faradt volt es orraesett, felsertette a szajat, rejtely hogyan, mert sima padlon volt, es csak maszva, verzett szegenykenek. . .
Jaj, lanyok, faradt vagyok, hianyzik Kisendre egyre jobban napkozben, nem tudom hogy fogom birni. . . nagyon jo dolgozni, de sok ez a full time. . . most ezt erzem. . .
Ja, ezt talaltam, nevessetek ti is:
EZT TUDTAD?
Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen.
Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani.
Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja.
Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton.
. . . A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.
A lábon kb. 1 billió baktérium található.
A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak.
Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyos mint az agya.
A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is hogy lazán álljon.
A nők most kész vannak az olvasással.
A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a
hüvelykujjukat a . . . . .
Mi is lepattintjuk a babát anyócának, aztán megyünk ajándékot vásárolni neki karira, meg szülinapra.
Akciós még a Müllerben a Ch. babytaxi? Sajnos a párom annyi ideig húzta, hogy menjünk a Tacskóba építőkockát venni, hogy lejárt az akció. :(
Meg megyünk a MMarktba TV-t nézni, nekünk az lesz az aji.
sziasztok
nálunk ilyen a puszi már jó ideje, igaz néhány napja elkezdi becsukni is a száját mikor már az arcunknál van de lyankor me van hogy érződik a kis foga,
most az tanulja hogyan kell puszit küldeni, már kezdi a kis mutató ujját érinteni a szájához amikor mondjuk hogy küldjön puszit
na, tényleg jó éjt!
apa fürdik, aztán még ideül egy kicsit.
csakhogy nálunk pl apa nem félti a könyveket, mert nem olvas...
na meg a töki is annyira anyás, hogy max 1-2 órát bír ki nélkülem... de ha a lakásban vagyok, akkor max 1-2 percet, és jön utánam.
A remény hal meg utoljára! :)
Jó éjt!
Ezt már az én párom is mondta.
Aztán egy párszor rásóztam Lilit hétvégén, hogy "Nesze, játsz vele, meg adj neki kaját, én most gépezek", aztán jött a "Hát ez milyen csibész baba!","Mindig ilyen rossz?","Lili, ne, nem szabad!", meg "Mami, neked nem egyszerű.", azóta csend van. ;))
Én is megyek.
Szuperül kipanaszkodtam magam, köszi és bocsi mindenkitől.
Ha tudok én is szívesen segítek majd! :o)
Hátha holnap kezdődik egy újabb 3 napos csoda.
jó éjt!
hazaért.
megyek!
Nagyon szomorú, hogy ilyen problémáitok vannak. Az ember azt várná, hogy jön a bébi, végre teljes a család, boldogság, tüzijáték...
Aztán sajnos rájössz, hogy a pasi (akiről mindig is tudtad, hogy milyen hibái vannak)ugyanolyan marad, mivel kialvatlan vagy, ezért nehezebben viseled, mivel nehezebben viseled, beszólsz neki, erre már kész is a veszekedés. :((
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)