2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen már kétszer! :)
Most is aktuális lesz.
Úú, várjatok csajok, gond van!
165 MB a pdf, nem megy el. :(
Kitalálok vmit...
a gyurma jó ötlet!:)nálunk is menő.Bár én magam csináltam és az is jó volt,de másodszorra már nagyon ragadós volt,úgyhogy veszek neki majd!Húsvétra megkapja! Ja és eszébe se jutott bevenni a szájába!:)Csodálkoztam is
na megyek is mert nem hay nyugodtan,ráncigál el innen:)) pápá
Ha érdekel, van egy hajvágásos könyvem pdf-ben kezdőknek, gyerekfrizuk vannak benne, fiú is.
Dobj p.ü-ben mail címet, és küldöm.
Ez bárkire vonatkozik! :)
Mi még sztem vagy 3 évig nem megyünk... :D
Vagy parókáért... :))
Sziasztok,
A xar szomszédnál nincs rosszabb. Nekünk a fölöttünk lakó volt az átok, alkesz pali lakik ott, elvált, és éjjel (vagy hajnalban) nekiállt ordítani, de úgy, mint egy harcoló oroszlán. Meg dobált mindent össze-vissza. Aztán a párom felment, és megmondta, hogy legközelebb nem szépen kéri. Másnap ott volt a levél a lábtörlőn, hogy "Nem hangoskodom többet, ígérem!" :DD
Persze azóta volt még egy pár alkalom, de visszaköltözött a feleség vmi okból és most nyugi van.
A mellettünk meg egy pánikbeteg csaj lakik, mondta egyszer a páromnak, hogy lehet, hogy egyszer magára gyújtja a lakást. A párom ad neki netet, meg a régi laptopját, legalább lefoglalja magát, nehogy odakozmáljunk miatta...
Na átaludtam a beszélgetést...:)
Ledőltem Gergővel, asszem előbb bealudtam, mint ő.
Nagyon durva ez a takony már egy fél 100as zsepit elfújtam...Ezeket a hülye megfázásra való teákat meg nem lehet inni babásan...:(
Én is megyek, mert mi már ébredni fogunk....
Sziasztok Lányok!
Rik & Rok
Ez a márka van ráírva.
Madarteszkós cucc.
Nem akarta megenni. Élvezte szegénykém, hogy összenyomja és nem jajgatok rá hogy eztneeemszabadaaad :D
Leírod légyszí, hogy mi a neve??
Igazad van, már biztos szeretne nekem is Csabi bütykölni, nyomkodni!
DE ATTÓL MÉG NAGYON NAGYON NAGYON ELADÓ!!!!!!
Ezzel tudunk csak mi is kiszabadulni innen :(
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)