2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
renibaba!
ölelgetésre felajánlom a fiamat Johinak :)
állandóan megy a lányok után és öleli meg puszilgatja őket :D mondjuk csak addig, amíg a látóterébe nem kerül egy labda :D
Sziasztok!
Nekem is Csabi félős, ha valaki odajön hozzánk, már bújik is a fenekembe.
De úgy látszik ez inkább a fiúkra jellemző. Érdekes! :-))
Ha minden igaz, holnap szopizunk utoljára, de tegnap este is alig szopizott, gondolom már nincs sok benne, szerintem hamarosan leszokna magától is.....
Remélem nem fogunk sírni.
Mi éjszaka fent voltunk 1/2 2-kor, fél 3-től csak beszóltam neki, ha felsírt, hogy "csicsizzél kicsikém, anya is csicsizik", már 4 után nem volt felsírás, fél 10-ig aludt....
Én tegnap kidőltem 9-kor, nagyon fáradt voltam tegnap és nyűgös is! :-((
Vimitu a jogsim, 20 éves, gyümölcs centrifugánk van, egyszer kipróbáltam vagy valamit rosszul csináltam, de nem használom....
Dehogynem szopik! Pár napja azt csinálja amit Timcsi is mesélt. Jön letépi rólam a pizsit és addig zúg ami cicit nem kap. Ha rájön hogy nem jön belőle semmi akkor otthagy :) De amíg egy cseppet is szív addig küzd. Mondom neki hogy engedd el, mert elfogyott a tejcsi. Erre rázza a fejét és érzem még jobban szopik.
És ő is 1-2 hete extra anyás lett megint. WC-re is úgy szaladok el pisilni, hogy ő krokodil könnyeket pötyögtet.
Nem, a baj csak az, h mi 11kor feküdtünk le, mire elaludtam (volna), a gyerek kelt 23:45kor, röpke fél óra és vissza is tudtam tenni. Utána 4 körül kelt, itt tényleg hosszút aludt, nekem mégis kb. 2 órának tűnt, utána f7kor kelt, akkor még visszaaludt 3/4 8ig.
Igazából kb. akkr van időnk bármire is, mikor ő elalszik, így viszont nem ritka, h 2 óra eltelik, az ő elalvása és a mienk között. Az volt jó, amikor ő kidől n9kor, mi 9 után és reggel aludt sokáig. Akkor pihentebb voltam. De lehet csak ez a hülye idő, este borzasztóan fájt a fejünk. Biztos Babus is érzi a hidegfrontot, a szokásos f1-1 közötti alvását ma 12kor megkezdte. :) Sebaj, legfeljebb este elalszik 8-f9 között.
sziasztok
érdekes a fiuknál ez a szégyelősködés, Johi meg szinte már sokszor túl barátságos is, séa közbne úton útfélen köszön mindnekinek mosolyog mindenkire, a játszótéren meg egyfolytában a fiukat rohamozza, küldi neik a puszikat meg simogatja őket, nagyon kis cuki ilyenkor, de a legtöbb kisfiú elmegy, vagy sirva fakad emiatt, picurkám meg nem érti, hogy ez miért van
az idősebbektől egy két persze hozzám bújik, d e aztán velük is közvetlen lesz, igza puszit ők nem kapnak, az csak a babáknak jár
Igazi csajszi!
Mondjuk én nem bánom,hogy Zsombi szégyenlős és minden idegentől ordít,mert így a sok retkes öregasszony a boltban,nem akarja lépten nyomon taperálni(mer hogy ugye falun lakunk és itt mindenki enyire barátságos)!
gratula!
Nekem meg 21től majdnem 8ig, igaz közben vagy 3x kelt. :)
Bene már egyáltalán nem szopik?
tök jó egyébként, h ilyen kicsinek rájött, biztos nagy segítség lesz, h tud nózit fújni.
Sziasztok!
ja igen,és tegnap meg is jött,úgyhogy Zoé(mert hogy tuti lány lesz a 2. apa azt mondta) nem decemberben fog megszületni.
De 2 hét múlva vagy amikorra kapok időpontot elmegyek dokihoz egy minden rendben van-e vizsgálatra és utána sztem ráállunk a kistesó gyártásra :-))))))
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)