2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Örülj neki :)
Én elcsesztem ez nagyon. Második gyereknél nem lesz ilyen az fix :)
a 4-re.
Nálunk az örlő volt fájdalmasabb és nemevősebb, nemalvósabb. A szemfogak átlagos éjszakákat jelentettek, de Benedeknél nagyon korán is kijött.
a 4es őrlők már kint vannak, mind...
vagy az 5ösre gondolsz?
Ja, olyan baromsagokat beszeltem, bocsi azert :)))
Azert annyira nem jo hely, hidd el, valojaban Bromley az szep, biztonsagos kornyek, a hataros Lewisham meg pont az ellenkezoje (nem a leggazabbak egyike, de nem annyira jo) es mi pont a ketto hataran vagyunk. Kulonben aruljuk a lakast pentektol valszin...nezunk hazat...de rohadt dragak
Ja, tesztet nem csinaltam, de menszi sincs meg. De ugy erzem megint csak jatszik velem a menszi, sztem nem vagyok terhes. Mondjuk azert a hetvegen lehet megint csinalok egyet, ha semmi...:)
Nagyon szépen ült? :DDDD
Legalább láttad ülni a Királynőt :D
Jobbulást Adali!
Csináltál azóta tesztet?
Édesek :))))
Benezeket egyedül játsza, vagy Hunor helyett csipeszt használ az ujjára. Nagyokat röhögök én is rajta, de duplában biztos sokkal jobb :DDD
de jó lenne, ha már mi is ott tartanánk, sőt, a 20 még jobb lenne. Lehet akkor aludna a gyerekem.
Este f9kor elaludt, f11kor ébredés-átázás-ruhacsere, 11re le tudtam tenni. éjfélkor újabb ébredés... Itt utána vmi történt, mert f5kor kelt újra, de aztán f7kor megint, és nem akat visszaaludni, pedig tök álmos volt. Így Apa tologatta a babakocsiba, 8ig aludt és hagytak engem is kicsit még pihenni.
Nem tudom mi van már megint, h ennyire nem alszik.
Csajok, en meg a pihenes,...:) Le KELLETT mennem, most lattam a kiralynot, a hazunk elott ment el :) Illetve kb 50 meterre ki kellett mennem a foutra:)
Es feltettema naplomba!:)
Utana gyorsan lezuhanyzoztam, mert perze 6 fok van az eso meg csepegett... most mar igerem agyban maradok... egy darabig..
sziasztok!
nincs vmi jó ötletetek vmi altatódalra? Amit énekelhetnénk/ddolhatnánk majd bébikének, ha alvás "átnevelés" lesz.
Hello csajok, megint maradtam itthon, meg taknyolok, meg mar kohogok is...:(
De edesek lehetnek a fiuk Kistanitoneni! :))))
Jó reggelt!
:-)))
Annyira édesek!! Milyen jó, hogy ketten vannak!
Sziasztok!
Adali jobbulást! 4561 gratulálok a fogacskához!
A fiúk két nagyon muris játékot találtak ki. Az egyik: kiveszik a cumit a szájukból és a hátuk mögé dugják. Kétségbeesetten elkezdenek kiabálni, hogy amm (ez a cumi beceneve). Én mondom, hogy hol a cumi? Néz nagy szemekkel. De hát ott van a kezedben! Akkor előkapja, beteszi a szájába és vigyorog ezerrel. Ezt óránként hússzor kb.
A másik: Hunor bedugja az ujját Botond szájába. ( Nevet mind a kettő). Botond kicsit megharapja, Hunor mutatja nekem sírást imitálva, hogy megharapta Botond, Erre én: jajj, jajj. Nevetnek, majd Hunor ujja újra Botond szájában. Nagyon viccesek.
Jobbulást!
Én is megyek, kicsit sokáig voltam fent magamhoz képest, remélem nem fog ébredni a bébim! :-))
Jó éjt!
:-)))
Köszike!
Neked meg jobbulást!
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)