2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Okszi, akkor 5 darab!
Én már szerintem nem kezdem el gyűjteni a libero kódot, most vettem másodszor liberó pelust, majd Youlcsinak küldöm a kódot.....
Hááát nem is tudom mi jönne jól???:-))
:D
vagy mindkettő! de ha kell, hát kell az alvás!
Ahhoz mit szólnál, ha 5 db-ot küldenék Neked, és Te is annyit küldenél?
Libero kupon nincs már? Vagy vmi, ami Nektek jól jönne? Vagy esetleg egy felbélyegzett válaszboríték?
Reni Boldogságos Szülit neked!:-)
A fiam nem tudom,hogy mit kínlódik,de visszaállt a napi 2 alvásra.7kor kel és már 10 körül kidől,aztán mégdélután is alszik 1et.Vagy nagyon nő vagy ez a hülye idő viseli meg,én nem tudom,de úgy tűnik visszafele fejlődünk.
Dehogyis!!!
Akkor küldök pempis kupont és 4-es liberómintát.
Jól van, jól van akkor küldjél helyette 5-ösból megnéztem, már beleférünk! :-))
sziasztok
a csajszikám azt hiszom mostanában kezd el éjszaka állmodni, (vagy a szemfoga) az éjjel 2-és 3 között alig tudott visszaaludni, csak nyöszizett,elhalgatott,a amint eljöttem melőle ujra kezdte és egyfolytában egy szót ismételgetett amire nem jöttem rá:(
ma débe meg irtó nehezen aludt el, vagyis nem is délben hanem most az imént, már a múlt héten is volt, hogy délben kinlódtunk,minthaneki már a napi egy alvás is sok lenne, ugy viselkedik, közben meg látszik hogy fáradt
Sziasztok!
Kupon infok:))
Én mikor a rossziban vettem neográs popsitörlőt meg egy nestlés kakaóitalport a tejitalba a csak a popsitörlőből vonta le a 10%-ot pedig a nestlés is babás cucc volt!!Későn néztem meg és nem mentem vissza reklamálni...aki vesz mást is ami babás nézze meg hogy levonja e mindből a 10%ot!!
A másik dm,ugye írtam nekik h kaptam ezt a 12-18-hós csomagot de nekünk nem ez járna.És nemhogy írtak volna hanem fölhívtak,hogy ők csak kedveskedni akarnak az újraregezőknek és azt kapják újra amit utoljára küldtek.Júniusban meg érkezik ami most járna kor szerint:)
Na ennyi az infom.
Ma megvolt az első vonatozásunk:)Babaklubbosokkal mentünk.Úúúgy élvezte barnus,tátott szájjal nézett végig közben.Na asszem el kell adnom az autómat ,innentől vonatozunk :)) ááá dehogy,bele is fájdult a fejem a sok le és fel-lecipeléstől babkocsistúl stb..
jó ár, nagyon. de ahogy olvastam, szinte már sehol nincs a boltokban.
igaz, még rakhatnak ki...
igen :)
viszont ha mást is veszel, akkor is csak ezek árából jön le a kedvezmény.
hali!
de csak a babaholmikra!!! jár a -10%
múltkor mentem, és akartam adni a kártyát, amikor mondták... szóval inkább elhasználtam egy bedobós végösszegeset (nálunk most megint dobáltak be a postaládába, hatosával összecsomagolt 10%os végösszeges kuponokat :))
Sziasztok!
Majd ha fáj a nyaka arrébb teszi a kobakját.Mondjuk elég jó nagy "fala" van az ülésnek a fejéneél,így ha kiborult a kis bucija oldalra visszanyomtam neki,és az ülésnek borulva aludt tovább.
Sziasztok!
A fiúk általában kilenctől fél hétig alszanak. Nap közben Botondnak másfél óra után kipattan a szeme, Hunor két, két és fél órát alszik.
Ha nem lenne elég, gondolom nem ébrednének fel. Ha Hunor nagyon fáradt, akkor játék közben is el tud aludni, de ez ritkán fordul elő.
Képzeljétek az én fél 10-kor alig felébredni tudó gyerekem egyre korábban ébred reggel, pénteken 9 körül, hétvégén 8 után, hétfőn már 8-kor, tegnap fél 8-kor, ma pedig nem volt 7 és már kuruttyolt....
Este 9-től, 9 után aludt el, 10 óra alvás az elég ugye???
Az jó, ha szopizik(na persze nem Neked), ha meggyógyul, majd biztosan visszaáll! :-))
Esetleg próbáld nappal elterelni, bár gondolom most bent vagytok azért kéri! :-))
Ma már szerencsére jó idő lett itt nálunk is!
Wow, nagyon ügyi Áron, de örülnék, ha Rebus is így elaludna néha. :)
Az enyém még nem érez együtt. :) remélem addig is megtanulta, h mi az, h fáj, ugyanis tegnap annyira eldurrant az agyam, h rendszeresen tépi a hajam, hiába szólok rá, h rácsaptam a kezére egyet. És kicsit nagyobbat, mint akartam. Persze 1 mp múlva már én vígasztaltam...
Képzeljétek, éjjel egszsersem köhögött!! Remélem most már tényleg elmúlik ez a sz*rság. Viszont helyette 2 napja éjjel is, nappali is cicin lóg. :( vagyis jó, h vesz magához folyadékot, vitamint, stb., de már nagyon fáj a vállam- hátam. :(
Áron nagyon ügyes !!!! :)))
A mensi miatt ne aggódj, ami késik nem múlik, lehet majd most!!!
Úúú és nem félsz? Bene is néha bealszik, de olyankor tiszta papa vagyok, ébresztgetem, vagy kiveszem, de úgy foschok, hogy valami baja lesz a nyakának :/
A baj, hogy 10 percig mély kómában van és sehogy sem lehet felébreszteni, kivenni....
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)