2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
még nem igazán vettem semmit. kínaiban vettem egy rövidgatyát és egy melegítőt. a rövid csípő fazon, így a nyárra jó lesz, a melegítőnek pedig magasított dereka van... bár nem kismamnaci, de elmegy annak :)
még a legtöbb göncöm rámjön és kényelmes is... szóval még nem ruházkodom (tesómtól vártam volna a kismamaruháit... de hát neki is kell :))
én nem vettem még és télig nem is tervezem hogy veszek konkrétan ilyesmit
most két halászgatyát vettem aminek megfelelő a dereka :)
valamint a legtöbb szoknyám is megfelelő, max letolom pocó alá :)
nem lesz uh. csak a vérképem miatt megyek, mert nekem nagyon nem tetszik.
a doki azt mondta, h a terhelés eredményével kontroll... szóval ez az indok.
meg hát kellene valami kenőcs vagy hasonló... khm... aranyérre... vagy valami hasonlóra :/
tényleg csajok ti milyen kismamacuccokat szereztetek be? lasan őgy érzem nekem is vennem kéne valamiket... és én igazság szerint szoknyamániás vagyok, láttaok valahol jó kismamaszokynákat térd alatti érdekel, mely márkáknak vannak jó termékeik?
néhány kismamanadrágot kaptam, de azokba most belesülök
szia
már csak ilyen ez, küldök neked energiát, én most töltöm fel a napelemjeimet:)
szép napot!
nem akartam délelőtt a géphez ülni... de vhogy erőt kell gyűjtenem, hogy az ezer fokban elinduljak majd a dokihoz...
Reni köszi
pihizz is :)
sziasztok
Manon együtt érzek veled:( nagyon kellemetlen amikor valami visszajüön
én lekopogom, de mintha nálam eltűnnének ezek a dolgok.. már harmadik napja tök jól ébredtem, jó aközérzetem, semmi hányás...
tegnap sikerüt minden e hétre tervezett munkámmal végezzek igy ma lazulok, megint kiültem napozni, egy orávcskát tervezek.. igaz már most is nagy a meleg
:)
egészségedre :)
én meg ma kaptam cseresznyét, nagyon fincsi
jaj meg tegnap borsót, azt vacsiztam :D
Most reggel még jól :)
Ma egy pántos felsőt vettem fel, direkt a hőségre való tekintettel. Remélem nem lesz még ez is sok:)
Jaaa és reggel piacoltunk urammal egyet és vettünk 1 kg isteni finom meggyet, meg egy fél görögdinnyét. Hazamegyünk, bedobom őket a hütőbe, veszek még 1 doboz citromos fagyit és egész hétvégén ezeken fogok élni :)))
Eddig én is így voltam, szerencsére ez még csak a második valódi hányás, remélem nem lesz több.
Hogy vagy?
Jó reggelt!
Hát, nem irigyellek a hányás miatt.
De amúgy nem tudom, hogy ez mitől van, de 2 napja én is állandóan émelygek, meg ha kajára gondolok, akkor hányingerem lesz rögtön. Szerencsére még nem hánytam, bár tegnap már többször is úgy voltam, hogy lehet hogy futnom kéne a wc-re. De aztán nem.
én is remélem
pusz
jaj szegénykém, ez nagyon rossz lehet. Tényleg nagyon remélem, hogy hamar elmúlik.
Most rohanok melóba, később jövök!
Puszika
Biztosan meglepődne mindenki! ;))
Jaj szegénykém, majd csak túl leszek már ezen az időszakon, a fogmosás váltja ki vagy jön magától?
Szép jó reggelt :)
Ancsi ez igazán jó ötlet, de kivi lennék az emberek mit szólnának :D
egész jól most már köszi, sajnos reggel megint hánytam a semmit :(
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok ma? Itt már most 23 fokot mutat a hőmérő árnyékban... Legszívesebben bikiniben mennék dolgozni, annyira melegem van! :D
Szép napot mindenkinek! :)
nekem a szimpla sétával a legnagyobb gondom, hogy a hőm mindjárt nagyon megugrik.
alapból 37,5 körüli... ha csak lemegyek a boltba, ez simán 2tizeddel feljebb megy.
hát igen... hirtelen sokan lesztek ;)
mi sem 3 gyerekre terveztük a 2szobát... de 2vel még simán elleszünk. mindketten tesóval egyszobában nőttünk fel.
pulzus sztem melegben eleve több, babásan eleve több... hát még a 2 együtt :o
nekem amúgy is mindig olyan 100 körüli volt a pulzusom... szerencsére a törpe nem segített rá még egy kicsit... sőt érdekes, de ezt is letornázta, mint a vérnyomásomat :)
Túl nagy kertre én sem vágyom. Viszont a lakást muszáj egy nagyobbra cserélni, mert két szobában öten már nem férnénk el. :)
Egyébként a meleget is szeretem, de ez most így pocakosan egy kicsit sok. A pulzusom e nélkül is 90 körül van, úgy érzem mintha mindig futnék.
nagyszerű eredmények ezek :)
szintén panel, szintén 26 fok... de én szeretem... mmint nem feltétlen a panelt, hanem a lakást... hogy nincs udvar, nincs kert.
Sziasztok!
Ma voltam Pécsen genetikai tanácsadáson (5 perc), ultrahangon (5 perc), és az integrált tesz első vérvételén (1 perc). Mindezért négy órán keresztül vártunk. Nagyon megbántam, hogy nem kerestem inkább valami magánklinikát, ahol nem megy rá az egész napom. Ráadásul nem tudtak még csak képet sem adni, mert kifogyott a festékpatron a nyomtatóból.
Szerencsére a babák rendben vannak: CRL:59,6mm, 53,7 mm, NT: 1,9mm, 1,6 mm, az orrcsontjuk is látszik. A férjem egészen elérzékenyült.
Jövő héten megyek a dokimhoz, ő is megnéz ultrahangon és ad képet és videót is, ami benne van a kezelés 4000 Ft-os árában. A pesti árakhoz képest ez elég baráti ár, nem?
Nagyon sajnálom Rékát, nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni.
Mi panelban lakunk, szerintem a 26 fokot mi is közelítjük. Ja és mi is áruljuk!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)