2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
A szúnyogháló ellenére volt, hogy 11 szúnyog röpködött nálunk. Azt hittem, megőrülök, mire mindet kiírtottuk. :-/ Gondolom, vagy bejöttek az ajtón, vagy valahová lepetézett egy nőstény, és kikelt.
Egyszer egy nyáron anyukám esővízzel locsolt, és csak nézett, honnan a sok szúnyog a szobában, aztán rájött, hogy ja, hát kikeltek a nedves virágföldben, gondolom azok, amiknek már nem kellett sok. Azóta sem locsol azzal.
Szia Reni
nekünk nincs szúnyogháló csak elekromos szúnyogírtó
ami hatásos de van egy két vehemens szunyi ami immunis ilyesmire
de a kertben pl nem lehet megmaradni este 8 és 10 között
sziasztok...
hol tud titeket ennyi szúnyog megcsípni a lakásban?
mi az elmúlt héten szereltettünk fel mindenhova szúnyúghálót, azóta semmi nem került be szerencsére
Szia Tina
jobbulást
eddig nem sose fájt, mostanában elég sokszor, nem tudom hogy időjárás hormon, vagy tényleg a kontaklencse klíma kombináció
de ma szemcsiben nyomom klíma nulla és most is érzem hogy van fejem
egyébként minden ok
Sziasztok! :)
Szétszakad a fejem! Hormonok,vagy időjárás?
Csak múlna már...Ti jól vagytok?
indulok piacra.
epret ígértem az embernek :)
sziasztok!
a legrosszabb, amikor éjjel, alvás közben a talpát csípik meg az embernek
egészen addig nem is érzed, amíg el nem indulsz valahová... de aztán meg őrjítő!!!
nem is értem, hogy a fenében ilyen ügyesek ezek
nekem mostanában az kézújjaim közt csípik meg...
Szerencsére engem még nem gyötör annyira az allergia. Talán július közepén ér majd el.
Bevásárlóközpontban nincs szúnyog:)
Hétvégén dunaparton voltunk és annyideannyi szunyog volt. Hiába fujtuk be magunkat Autum-mal, a kisvérengző megtalálta azt a helyet, ahova nem fujtunk. nekem pl. a sarkaim csipkedte össze:(
mozi??? nálunk vagy ezer éve bezárt :( pedig szinte minden héten egyszer ott voltunk.
sétálni a párom nem szeret... én meg pollenszezonban nem tudok :/ és amúgy is ezer a szúnyog már most... mi lesz, ha teljesen lemegy a víz??? :o
jaj bocsánat
Sziasztok! :)
youlcsi köszi majd meglesem
hahó lányok!
böngészgetek, és találtam ingyenes kismama-torna dvd-t.
nem tudom, hogy valóban küldik-e, azt sem tudom, hogy milyen... de ha gondoljátok, nézzétek meg, hátha érdekel benneteket:
Mi is ilyenek vagyunk. Péntek este nagybevásárlás, aztán vasárnap még elmegyünk valahova csak úgy nézelődni, császkálni:)
Szerintem jó kikapcsolódás. És ha van kedvünk, akkor beülünk egy moziba.
Jó reggelt Mindenkinek!
Megjött a tényleges lehűlés. Nekem most jól esik.
mi is visszük majd mindenhova a picit :)
bevásárolni is, ugyanis imádjuk mind a ketten a párommal. nézelődni, szemlélni és megvenni a szükséges dolgokat :)
néha csak nézelődni is elmegyünk ha éppen olyan az idő, vagy a kedvünk :)
persze ez nem télre vonatkozik
ugyanis szülés után tuti a párom fogja intézni a vásárlást nem fogom a picit kitenni a sok bacinak, de tavasztól jön ő is velünk :)
látom, már sehol senki :(
ez az én formám.
jó éjt!
sziasztok!
csak beugrottam... 2. félidőt már megyek nézni... asszem :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)