2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Fiús lányok! Ti hogy álltok a fügykös témával?
Lányos-fiús lányok! :)
Széklet témában is lenne egykérdésem. Mivel még este issza a tápot, meg napközben is tejcsizik néha (az max. 1,5 dl) még normlis ha mindig ilyen híg széklete van a gyereknek? Nem lepény, hanem inkább "nyers fánk tészta" állagú :/ Bocsi, de tényleg ahhoz hasonlít a legjobban. Több kenyeret és szilárdat nem tudok beléerőltetni.
MI??? Te már nyertél fb-on?????
Én még sose:(
Sziasztok!
19-én megyünk. Már alig várom :(
Végre nyugisak az éjszakák megint, erre msot ez biztos bezavar.
Sziasztok!Nocsak ilyen korán sem jártam erre:)
Csak megnéztem mikortól van doki.el kell vinnem babámat,éjjel óránként kelt és köhögött olyan kutyugatós köhögése volt,az orra folyt.Nem is bírtam aludni hallgatóztam mindig h veszi e a levegőt.Úútálom ha beteg,tiszta streszbe vagyok már..
Ezek a fiúk mindig összebeszélnek! :-))
Na jól van megnyugodtam, akkor biztos a fogzás, mondjuk nekünk még egy darabig el is fog tartani, mire kijön a többi 14! :-(((
na úgy látom totál összebeszéltek fiaink!Taknyosság és hasonló színű kaksi!! Lehet nálunk sem az oltás hanem a foga a bibi??
Én az eperre tippeltem nálunk mert általábna attól hasmenés szerű van,mondta is a védőnő h ne nagyon adjam de ma kapott pár szemet :S
A zöld színt meg a cukorborsóra fogtam:)
Nem,nem semmiképpen sem akarom erőltetni....
Ügyes vagy, hogy tanulsz, kitartás!! Egy kalappal!!
Köszi az érdeklődést! :)
A leghúzósabb vizsgán túl vagyok! Szomabton lesz még 2 vizsgám és ha azok sikerülnek akkor kész a félév!
Gratulálok, tök jó! Ha szereti akkor könnyebben megszokja majd.
Zsófi 14 hónapos kora óta bilizik és azóta kaka csak oda megy. Vmelyik hétvégén lementünk Balcsira és itthon felejtettük a bilit. Mondtam neki, hogy nyugodtan kakiljon a pelusba, de láttam mikor tartja vissza a kakit mikor kellett volna neki. Itthon ráültettem és akkor kakilt. Szóval ha szeretik hamar rászoknak mert nekik is kényelmesebb.
jaja. nagyja már kész.
már csak fürdő, vécé és erkély van hátra. bár utóbbinál még hungarocelezni is kell.
Celine, a suli, tanulás???
Hol tartasz?? :-))
Képzeljétek egyelőre bilizünk még, már több mint egy hete, de még csak este fürcsi előtt....
Nagyon élvezi, mert elé rakok egy nagy kosarat és az tele van mindennel, de ráül a bilire és egész hamar van pisi, szinte egyből....
Két délután is ráült a bilire akkor nem volt pisi, ilyenkor este sokat tud pisilni, mert sokat iszik.
még nem.
igazából holnap fejezzük be a lakás festését, és gondoltam, utána ideülök a tökivel, aztán majd ő választ.
a cica nagyon tetszene, csak nagyon csajos a színe. amúgy sztem kutya vagy maci lesz.
(és valóban jobb a báb, a könyvből 1-2 év múlva kinő... a bábbal még sokáig játszhat)
Akkor tényleg lehet a fogától van.
Az az igazság hogy én már a színét nem is szoktam figyelni,mert olyan büdöset nyom ki hogy sietek minél hamarbb eltüntetni az orrom alól a csomagot!:-)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)