2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
az izomgörcsre bmilyen mg jó :) szedjed nyugodtan...
ja, sztem innen szívesen küld neked bki 5 fokot... de még 10et is :)
Sziasztok csajszik! Meg csak most tudtam egesz nap irni, mert annyit dolgoztam.
Kepzeljetek nem tudok ejjel aludni. Felkelek rendszeresen 2-3 korul, es nem tudok visszaaludni. De meg babucit nem erzem:( Bar lehet, hogy o ebreszt fel valahol tudat alatt, hogy szokasson:)
Masik bajom meg hogy begorcsol mindig a vadlim. Nektek volt ilyen? Magne b6 jo lehet ra? Az veletlenul eppen van a foikban a magyar gyogyszerek kozul.
Itt 20 fokig ment ma, kicsit meg faztam is. Azert egy 5-ossel lehetne tobb is. Juilius vegere akkor mar otthon is jobb idot mond? Ugy ertem huvosebbet?
Nekem is rendben a vérnyomásom olyan 110/70 körül mozog mostanság.
Tuti ez a meleg teszi velünk
:) minden rendben , aztán ird meg mi volt
tényleg ma még volt valaki...
Nem valami jól......
Már nagyon izgulok az esti uh miatt!!!!
halihó
nekem megint megfájult a fejem, tegnap azért később kezdődött:( gondolom a melegtől van, vagy nem tudom...
ki hogy érzi magát?
végülis.. a lényeg hogy egészséges legyen :)
én pl nem lennék egy cseppet sem csalódott, ha végül mégis puncis lenne :)
megyek, csinálok vmi kaját. régen volt reggel 7... és még apának is főzni kellene...
Hát igen, Te már előnyben vagy, mert tudod, hogy fiúka! :)
Én meg csak azt tudom, hogy az egyik doki fiúnak, a másik lánynak tippeli :(
:)
nálunk a család inkább hívja Áronnak, mint én. nekem babó, bobszi, manóka, törpe, kölök, bikmak... és még vagy ezerféle...
tesóm, mamák, papák "Áron"ozzák :)
Nem hiszem
Akkor már fiam/lányom/ vagy név lesz, ha végre megtudjuk hogy is nevezzelek... :)
Legutóbb ,mikor este mentem dokinénihez, az uh-on az enyém is pörgött, alíg bírtuk követni a szemünkkel.
Reggel/Délelött meg olyan mint az anyja, fáradt, álmos csak aludna, csak ő még megteheti, engem meg hív a munka :D
mi a párommal mindketten 2. gyerekek vagyunk... azt mondják, azok mindig sokkal nyugisabbak.
engem amikor pici voltam, anyu letett aludni, majd ugyanabban a pózban ahogy letett, ő ébresztett... szóval nem volt velem sok gond.
babóm a 10hetes uh-n pörgött ezerrel... a 12hetesen kellett az ébresztés, hogy legalább a nyaki redőt le lehessen mérni.
de anyu azt mondta, ahogy megnézte mind2 unokát, hogy mind2 éppen olyan, mint az anyja :D
nem is bánnám, ha majd kint is olyan lenne, mint én voltam :)
Az én drágámat az sem zavarta meg pihengetésében... ezért lettem kiküldve enni.
Mondjuk akkor még nagyon törpe volt, 13 hetes csak. :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)