2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nalunk pont forditva van. En szeretnek jobban fiut, a parom meg lanyt:) Tehat valaki biztos boldog lesz.
De teljesen mindegy, csak legyek ket keze, ket laba meg egy feje:)
Amugy miota terhes vagyok fiut erzek, es szerintem az lesz. Majd hetfon megirom nektek mennyire csalt meg az osztonom:)
Sziasztok :)
Hogy vagytok?
Igen egyidősek lehetünk:)
papírforma szerint én is 26-ra vagyok kiírva, de a 12 hetes vizsgálaton 23-ról beszélt a doki, így a napokban nem vagyok biztos:)
en meg nem..:( de jovo hetfon megyek otthon uh-ra.
Hatha akkor, illetve akkor mar elvileg illene megtudni:)
szombaton jön a hidegfront, onnan csak 28fok körülit ígért Lajos :)
örülök, hogy jól érezted magad :D
nekem is van valami...
nem viszket, de több, mint sztem kellene. majd csak 2 hét múlva megyek a dokimhoz... azért rákérdezek.
vicus!
köszi :)
egyébként a gyógytornász azt mondta, hogy akkortól nem OK a háton alvás, hogy ha már néhány perc háton fekvés után ásítozni kezdesz... mert akkor a gyerkőc már nyomja a nagy ereket, így nem jut elég oxigén az agyba... és ha nincs elég oxigén anyának, akkor ugye a babának sincs.
Sziasztok csajok, megjottem..:) Iszonyatfaradt vagyok, jajj! Szep volt, jo nap volt, egyedul azt sajnaltam, amikor egy hatalmas dombrol egy ilyan droton felfuggesztve a gyerekek lecsusztak nagy sebesseggel...ezt kellett kihagynom:(
De azert elveztem, csak faraszto volt.
Nekem meg kenyelmes az alvas, de hason en sose tudtam.
Megint meleg van? Jovo hetre mit mond, tudjatok? Szombattol csut-ig...en mar nem birom ki a 35 fokot, ha annyi lesz!
Edike, cuki cipocske:)
Nekem meg a gondonokno hozott be egy csomo bebiruhat a suliba, mert az o lanya megvette, de a babaja olyan nagy volt, hogy egyszer sem adta ra:) Most van vagy 12 ruhadarabom, olyan edesek:)
Szerintem felesleges túlaggódni a dolgokat,ha már meglesz a törpe úgyis ösztönösen tudni fogod,hogy mikor mi a baja és mit kell tenni,hogy megnyugodjon....stb.
Csak már ott tartanánk!!!!!!!!!!
kösz csajok... mostmár legalább látom, hogy másnak is van hasonlója...
holnap megyek dokihoz... stresszelek egy kicsit remélem, mindent rendben talál...
ma voltunk kicsibabánál.. három hónapos, annyira cuki volt... már alig várom, hogy az enyémet is a karomban tartsam...ja és el is kezdtem aggódni,,, annyi mindent nem tudok:( hogy kell jól megoggni, stb.
Nekem hétről hétre,de van hogy akár napról napra is változik a mennyisége,de ez már a terhesség eleje óta így van.Nekem a doki bácsim azt mondta hogy ez teljesen normális.
Ha van rá lehetőséged aludj egy kicsit,nekem bevált.Felkeléskor nem fájt a fejem,csak a hasam az éhségtől :-))))
Szia
Nekem is volt kb. 1 hét, amikor hirtelen megnőtt és fehéres volt. Azt olvastam, h az állapotosság alatt ez előfordulhat.
Már kezdtem aggódni én is, h valamit összeszedtem, aztán egyik napról a másikra teljesen elmúlt.
Sziasztok
Reni jobbulást a fejed miatt :(
Nekem hihetetlenül sok van, de inkább átlátszónak mondanám, de a dokim szerint normális...
sziasztok
ki hogy van ma?
nekem megint fáj a fejem:(
ja csajok már kérdezni akartam... neketek nem változott meg a hüvelyváladékotok, mennyisége, milyensége az utóbbi időben... én ugy veszem észre mintha több lenne.. és olyan fehéres... remélem nem vallami vacagság...
este jövök :)
megyek, megcsinálom az ebédet.
tsók!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)