2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Bugyiról jut eszembe!
ADLI-ban akció van. Vettem cuki bodykat, de nem is ez a lényeg. Még a múltkori akciózásból maradt egyetlen uszibugyi, 86-os. A pénztárnál ott van a halom utolsó darabos akció, ezért rákérdeztem, hogy nem-e lehetne ezt abba betenni és onnan kivenni :) Az ára ugyanis horror, 1200 ft. De azt mondták hogy nem, majd talán pár nap múlva. Ott kellett hagynom, annyit sajnálok érte. Lehet délután leszaladok ide a kínaiba.
Youlcsi, ti ott vetetek ilyet, ugye? MEnnyibe került?
Sziszatok!
Egy pisire tényleg drága a pelus, ezért cserélgetem a már használtat, így 3 kört kibírnak.
Csak itthon csinálja ezt a pelus letépést és mondja hogy "bee", kint az utcán nem.
Szóval kipróbálom Youlcsi a tippedet, amint felkelt adom rá a bugyikát! Köszi! :)
ja, a köszönés lemaradt... Sziasztok! :)
Este Rebus fordítva tettük le, most ott volt a feje, ahol a lába szokott lenni. Semmi változás, max. 2 óránként kelt... Mondjuk nem tudom, h rossz helyen van-e az ágya, mert képes 3-4 órát is aludni egyszerre, csak nem tudom mikor. Csak tippelem, h akkor, amikor nem fogzik. De lehet este azért áttoljuk az ágyát a soba másik sarkába. Hátha. :)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Mi holnap megyünk oltásra. De Picúrom 1 hete kicsit megfázott, 1 mapig köhögött, 1 napi hőemelkedése volt 38-fokig ment fel és magától lement. Azóta folydogál az orra, de nem sűrűsödött be, átlátszó és folyékony. Láza nincs, de tegnap este és ma reggel is 37,3-at mértem. Szerintetek így megkaphatja a 18 hós oltást?
Sziasztok!
Ez a jégpohár biztos nagyon jó, de nekem nem lenne türelmem elkészíteni,A bulin biztos tetszeni fog, főleg amilyen meleget mondanak.
Mi holnap reggel indulunk, nem igazán örülök a nagy melegnek, mert akkor a fiúkkal nem tudunk annyit csavarogni, koncertezni, strandolást meg nem tervezek.
Botondnak az oltás helye be van pirosodva, meg egy kicsit csomós is. A fejét is melegnek éreztem, de nincs láza. Akármi is van elmegyünk, orvos arrafelé is van.
Na jó éjt lányok,megyek megpróbálok aludni,de nem hiszem hogy egyhamar menni fog,mert nagyon kiakadtam.......(tudjátok amit volt oszt.nőmről írtam).
Na pá!
A szörpire én is gondoltam,de lehet maradok csak a sima víznél,úgyis csak pár percig élnek majd a pohárkáim :-(
Van hozzá extrám amit nem is írtam még,szexshopban vettem jégkocka csinálót(gondolhatjátok milyen formák vannak benne)........ :-)
Jövő hétvégén nálunk is lesz buli, én is csinálok ilyet, majd Zita megírod priviben. Köszi!
Kege, ez is jó, a színezés és levél is!
Én sztem lehet inkább egyből a wc-vel kezdem.Úgyis olyan örömmel figyel minket mikor ott töltjük azt a pár percet:))
Zita tudod mi jutott eszembe?Hogy milyen jó lenne mondjuk szörppel megszínezni a vizet és máris lenne érdekesebbnél érdekesebb jégpoharad.Vaaagy ahogy beletöltöd a viezt egy egy mentalevelet belerakni h fagyjon a vízbe és milyen jópofa lenne:)
Csak egy kis plusz munkád lenne vele,mert így nem elég macerás!!:DD
Még van idő a bilire, nincs elkésve, ha még nem akar ráülni nem baj, majd rá fog ülni!
Erőltetni semmiképpen sem szabad!
Jégpohár!!!!!!!
Vettem kiöntő formát és gyártom a hétvégi bulira a jégből készülő feles poharakat!Nagyon buliiiii!
Már van vagy 40db,szombat délelőttig gyárton őket,úgyis el fognak fogyni :-)
De tényleg marha jók!Nagyon nagy sikere lesz sztem!
és mi van, ha ráülteted, amikor látod, hogy kakil?
nem vetkőzteted meg semmi... csak úgy pelusban. hogy érezze, a kakilásnak az a helye.
igen... a bilin nem annyira jó, mert leázik, és már 2 mosás után csúnya. de alig bírtam rábeszélni, hogy máshova ragassza.
egyébként tudja, miért jár a matrica, mert ráül a bilire, és produktum nélkül is figyeli, hogy hozom-e már :D
Ez tök jó ötlet! :-))
Mondjuk a dömpire lehet matricázni!
te jó ég, tömik azt a kislányt?? szerintem az már sok, ennyi idősen.
Jár rendesen?
hát inkább ne lennénk fogalmak (Youlcsival együtt).
:(
Áron is figyel. olyankor abbahagy mindent, és 10ből 9x mondja közben, hogy pis vagy pisi :)
párszor már mondta előtte is, de ilyenkor csak kb 2 másodpercem lenne vetkőztetni, bilire ültetni.
elkezdtünk matricázni :D
ha bilibe megy pisi/kaki, választhat és ragaszthat matricát, oda, ahova akar (értsd: bili vagy dömper :))
olyan cuki, vettem 1 ív verdás matricát. de kb mint egy fél írólap, azon kis kb centis matricák. bilimosás után odahívom magamhoz, és mondom, hogy válasszon, amiért bele sikerült. van, hogy 5 percig is nézi, és kőröz előtte az ujjacskájával, mire rábök, hogy "ezt" :D na azt leszedem, kezébe adom, viheti.
vimitu!
1pisisre drága a pelus. textilt rá!!!
ha alsógatyába belehajtasz egy tetrát, az 1 pisitől át sem ázik. legfeljebb minden pisi után lecseréled.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)