2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
a babakocsi mózesében.
ha pedig azért megbüntet a rendőr, mert az 5napos fiamat nem ültetem hordozóba... hát akkor felelőtlen anya leszek és kifizetem.
egyébként ezzel tudjuk majd vinni ide-oda. dédikhez is elvisszük már a kórházból hazafelé megmutatni. nagyim 15 éve le van bénulva... hozzá muszáj bevinni. papusomék ezért jönnek el zeg.ről... ugyan ők be tudnak jönni nehezen a kórházba, de hozzánk a 3.ra már nem nagyon, hiszen 80 felett járnak. párom nagyija is üti a 85öt... nem sokra, de 5-5 percre beszaladunk mindenhova a babával. ezt pedig mózessel egyszerűbb megoldani (amíg ő nyugiban szundikál... remélem...)
mi is 17.
de anyum szerint lent van a pocim... úgyhogy fene tudja... lesz ebből még novemberi baba simán.
Sziasztok!
Most beszéltem barátnőmmel telefonon (júliusban szült), meséltem neki a nyilalgatásokat odalent...
Azt mondja ilyen neki is volt, már több mint 1 hónappal szülés előtt, és erre azt mondták neki jóslófájás, és hogy örüljön neki, mert könnyebb lesz a szülése ha van neki jóslója.
Meglátjuk...
be ám!
a 20. héttől fenyeget a dokim a befektetéssel... így összerámoltam az összerámolni valót.
32 hetesek vagyunk... vagy valahol a környéken :)
Köszi szépen!
35. héten majd összerakom.
Most rendeltem meg a babakocsit, 2 hét múlva go érte!!!!!!!!!!!!! Mmmmmmmmmmmmmm.....
Igen Tatabánya.
Gyere akkor!
nekem már össze van rakva.
kaptunk listát... mindjárt beírom.
de a lényeg:
elől gombolós hálóing, tena, eh. bugyi, 2 türcsi, 2 papucs, köntös, melltartó+betét, pipere-cuccok, személyes iratok (igazolványok, kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat, v apasági nyilatkozat, taj-kártya), orvosi papírok, evőeszköz, pohár (nálunk nem adnak, mert a beteg ellopja :)), mellszívó, babának 1 csomag pelus (mást nem kell vinni nálunk, csak a hazahozós cuccát)
:))))))
repülök!!!
t.bánya? még rokon is van... szállás is lenne :)
Nem tudna nekem valaki ajánlani egy olyan kórházi csomag összeállításáról szóló listát, ami a tényleg fontos dolgokat sorolja fel?
Mert úgy nagyjából van elképzelésem róla, h mit viszek, de nem akarok felesleges dolgokat cipelni, mást pedig itthon hagyni.
Hajlandó vagyok a túlkapásra :D:D
Egyébként 32 hetes múltam tegnap. Ti mikor állítjátok össze a csomit?
Szia.
Köszi a meghívást...indulok... ::):)::):):)
Én 2 hete nem alszok éjszaka,mert apa éjszakás és nem tudok egyedül normálisan aludni(csak forgolódok),de szerencsére ma lejár az éjszakai műszakja és holnap már együtt alszunk:-))))
A nem alvás a fronttal párosítva nem egy nyerő dolog!!!!!!
Úgylátom nem csak engem visel meg az időjárás :D:D
Én ma csak aludnék. Egy sürgősségi zuhanyt kellett vennem, h nem aludjak el, mert akkor este tuti plafonnézés lett volna!
Jah!
Én a babavárás ideje alatt nem "szenvedtem" semmitől, most sem, le is kopogom! Apa is itt örült, h jól megúszta :D:D
Volt egy idő, amikor nem tudtam éjszaka aludni, írtam is. A citromfű csodákat tett, viszont most a párom forgolódik :P Szegénykém!
Kár volt elkiabálni a dolgot :D:D
Sziasztok!
Titeket nem visel meg ez a bolond időjárás?Én nagyon nyűgös vagyok,semmihez nincs kedvem és egész nap bírnék enni!!!!
Sziasztok! Mi a 32-ik hétbe léptünk szerdán.
De éjszaka már most keveset aludtam nagyon játszott a kislányom. :) Éjjel meg majd le szakadt a derekam, alig bírtam megfordulni, a hasam is húzott lefele. Meg úgy érzem magam (bocsika a kifejezésért) mint aki egész nap szexelt,fáj a fenekem, meg a puncus alatt.Meg a lábam mikor megyek úgy érzem leszakad.
Nagyon nehéz mennem.
Most épp varrom a kislányomnak az ágynemüt, csak pihennek. Mert előre dölve kicsit kényelmetlen volt. De lassan folytatom. Majd még jövök.
szia.
hányadik hétre inditjákmeg neked a szülést???
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)