2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Pöcök én is ugyan így vagyok az elmúlt hetekben. Már régen kupán vágtam volna magam, ha nem lenne bennem Kata! :)) Egyik percről a másikra változik a hangulatom. Néha csak picit depis leszek, de néha idegrohamot kapok. Szerencsére a párom csak nevet rajtam. Remélem, hogy szülés után elmúlnak ezek a gyors kedély ingadozások!
Sziasztok :)
Hogy vagytok?
Pöcök nekem nincs konkrét hangulat változásom, de pikk-pakk feltudom magam húzni hülyeségeken. Ez régen is így volt, de most hamarabb megy....
jó reggelt!
hangulatváltozás nincs... de a víznek köszönhetően 3 nap alatt rámugrott majdnem 2 kiló :o
Szép estét Kismamik!
Rájöttem, h borzasztó ingerlékeny vagyok vagy 2 hete, de olyan szinten, hogy ha tehetném, saját magam rugdosnám.
Egyszerűen elviselhetetlen vagyok!
Mi van velem??????
Más nem tapasztal ilyen nagy hangulatváltozást, merthogy nekem eddig semmi bajom nem volt, de most...
én is tartanék, ha nem lenne 16 hete tiltott :/
na de majd jövő héten!!!
remélem, csütörtökön szabad utat kapunk ;)
Ejha, üres a fórum :D
Mindenki kihasználja a - talán - utolsó napos időt? :) Na csak hajrá, aztán jön a zima :(
Nekem is vissza szokott néha "köszönni a kaja" és utána nagyon ég a gyomrom. Hiába, kevés hely van már bent. A Nekem ilyenkor egy fél bögre langyos tej elkortyolgatása mindig segít.
Meg a citromos víz, de nekem az csak délelőtt használ.
Tandi!
és a gyed hogy van? az igénylést megelőző év jövedelme (ami ugye a tgyás miatt már 2010), vagy ott is a gyermek születését megelőző év jövedelme?
mert ezzel kapcsolatban már olvastam egy vitát... és én úgy értelmeztem, hogy mivel a jogosultsági időt a szülést megelőző évekből számolják, így gondolnám, hogy a gyed is az (jogosultsági idő jövedelme) alapján jár... de van, aki állítja, hogy az igénylést megelőző év alapján (ami sztem akkor igaz, ha nem az anya igényli, de ha így van, akkor nekem nagyon nem jó, mert ápr. óta táppénzen vagyok...) ami ugye a tgyás lejárta után már 2010 lenne...
Adali!
nekem a rennie viszonylag használ... de nem tudom, nálatok van-e ilyen... de vmi hasonló tuti.
a sav amúgy nekem is brutál... főként, hogy eleve nem zár rendesen a gyomorszáj... most erre még rájön, hogy nem is fér már el minden rendesen odabent... :/ de ez van.
a hátralévő időt már féllábon is... ;)
Ja, hát ezt nem tudtam :)
Jól van, akkor ha én januárban tudom csak megigényelni, akkor fix, hogy a decemberi szülést nézik, tehát a 2009-es fizumat. Ugyi??
Két napja ezen rágom a kefét :)
Sziasztok Lányok!
Jaj, nagyon szalad az idő...én ma vagyok 35+5 hetes, és egyre nehezebb!De nem baj, pár nap, hét, és a kezünkben foghatjuk a picijeinket!
Szép hétvégét Mindenkinek!
nekem csecsemőként nagymamám furta ki afülemet, de Johannát már nem biznám rá, azért már majd 80 éves,
ha a korházban nem csinállják meg akkor valószinű hogy pár hetesen belövetem neki, nem tudom, én valahogy kislányt nem tudok elképzelni fülbevaló nélkül:)
koszi, mar ketto bennem van, de megis nagyon rossz...lehet kicsit sokat ebedeltem...:(
Maskor megfekezem magam mielott ketszer szedek:(
Jo ejt nektek csajok.
Úgy tudom, hogy régen kb még 10 éve megcsinálták a kislányoknak a kórházban, csak a fülbevalót kellett vinni. Legalábbis a nővérem lányi így kaptak fülit 10 meg 20 éve, kár, hogy ez abbamaradt.
Ja, mega kórházi fotózás is:) én azt is hiányolom.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)