Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

14706. Vimitu
2010. dec. 14. 16:03

Köszönjük :)

Tette, fel egy képet.

Hát a szülésbeszámolót azt jobb ha elfelejtitek, mert eléggé nem olyan volt mint amilyenre "számítottam". 24 órát hagytak vajúdni, tagító ide vagy oda nem hatott és a végén már a baba szívhangja is nagyon rossz volt és egyszer csak arra eszméltem a sok gyógyszertől, hogy 20an vannak körülöttem, sípol minden gép és már a műtőben vagyunk.

De aztán szerencsére mindenki gyorsan talpra állt :) 3 napra lett tejcsi, Benedek is magához tért a fájdalomcsillapítóktól amit kaptam.

4. napon hazaengedtek, és már két napja gyűrjük az éjszakákat :)

Most pedig megyek, mert riadót fújt megint a picur :)

14705. renibaba25 (válaszként erre: 14702. - Zita-anyus)
2010. dec. 14. 15:52

jó volt a mai kajád Zita-anyus,

én sajtos melegszendvicset ettem, aztán ha hazajön apárom és kajás lesz, akkor rántott sajtot készitek hasábburgonyával

14704. renibaba25 (válaszként erre: 14700. - Vimitu)
2010. dec. 14. 15:50
Vitumu nagy gratula nektek, majd várjuk abeszámolót, és minden jót Benedek babának és a szüleinek
14703. sorlyke (válaszként erre: 14699. - Renibaba25)
2010. dec. 14. 15:49
köszönöm:-)
14702. zita-anyus
2010. dec. 14. 14:57

Sziasztok!

Adali nagyon cukorfalat Kisendre :-)

Vimitu neked pedig hatalmas Gratula!

Megjártuk anyummal a boltot,főztünk és úgy bezabáltam,hogy itt vergődök az ágy tetején!De úgy tűnik Zsombinak is ízlett a rántott csirke,mert kezd felébredni tőle :-)))))

14701. macskossz (válaszként erre: 14700. - Vimitu)
2010. dec. 14. 14:35

Szia!

Gratulálok nektek is! Majd várjuk a képeket na meg a szüléstörténetet, ha lesz időd :-)))

Rengeteg baba született már. Nézd meg a táblázatot! Nagyon édes képek vannak feltéve :-)))

14700. Vimitu
2010. dec. 14. 14:30

Sziasztok!

Először is bocsika, de 3 hétig nem volt net :( a szolgáltató vmi papírokat elkavart, ezért én itthon kapartam a falat....

VISZONT! Azóta megszületett Benedek kisfiunk :D

2010.12.08-án. 3190 gr és 49 cm, apgar: 10.

A vége s.o.s. császár lett, de a lényeg, hogy most már itthon vagyunk.

Azóta egy nap tényleg sokkal rövidebbnek tűnik 24 óránál, főleg az éjszaka :)

Ha vki megírná priviben, hogy kivel mi van, volt, lesz azt megköszönném. Nem lesz időm visszalapozni 3 heti adagot :(

Remélem mindenki jól van akár egyben, akár kettőben :)

14699. renibaba25
2010. dec. 14. 14:13

nagyon el vagytok ma túnve csajok, tán csak nem vonult el mindenki szűlni?...

nálam semmi újság, egész délelőtt mászkáltam, az imánt vasaltam egy csomót, a kiscsaj meg be-be jelentkezik, nagyon úgy tűnik még mindig nagyon jól elvan bent

14698. renibaba25 (válaszként erre: 14695. - Sorlyke)
2010. dec. 14. 14:11
nekem nagykerekünek számitó babakocsim van, igaz az első kerekek kisebb és bolygósitható is, én jónak találom, és ajánlották is többen, quinny buzz3.
14697. renibaba25
2010. dec. 14. 14:10
jaj de imádnivaló a kisfiad Adali, mégegyszer nagy gratula hozzá
14696. Adali
2010. dec. 14. 13:31

Koszonom lanyok. Igen a veralvadasgatlot hasfalba nyomja anyukam, en nem birom nezni, nem tudom, mit csinalnek nelkule. Fajdalomcsillapitot a korhazba ibuprofent adtak naponta ketszer ket paracetamollal, es en meg most is veszem a paracetamolt de ma mar csak egyet.

Tegnap egy fekete no jott latogatasra, megnezte a sebemet, azt mondta, fantasztkusan szep...hat nekem nem, de en nem ertek ugye hozza..

Meg kellett mutatnom a baba koldoket, meg hogy hogyan oltoztetem le meg fel...szegenykem pont aludt. Holnap jon megint valaki, jaj, remelem nem ez a fekete no, olyan esetlen volt itt, nem akarom, hogy o csinalja Kisendrenek a sarok vervetelt.:(

14695. sorlyke (válaszként erre: 14687. - Bancsika)
2010. dec. 14. 13:29
szia igen láttam mindig olvasom vannak e uj babák:-)mivel gondolom ti már meg vettétek a kocsit és toltátok kicsit igy tudtok tanácsot adni
14694. aeb1496116 (válaszként erre: 14691. - Adali)
2010. dec. 14. 13:20

Adali: kis cukorborsó a kisfiad, nagyon édes:)

Kicsit érzékeny még a heg, esténként szokott kicsit fájni, az egész napos mászkálás miatt, de napról napra jobb:)

14693. eznincs
2010. dec. 14. 13:10
Gratulálok kisendréhez gyönyörű baba. A véralvadásgátlót hasfalba kell adni úgy tudom :( és nem lehet túl kellemes. (Édesanyámnak én adtam be mikor lábtörése volt!) De gondolom ez a legkisebb problémád. Lehet amúgy szedni valami fájdalomcsillapítót szülés után???
14692. macskossz (válaszként erre: 14691. - Adali)
2010. dec. 14. 13:01

Én is gratulálok nektek Adali!

Gyönyörű a kisfiad! Sok boldogságot hozzá!

14691. Adali
2010. dec. 14. 11:50

Sziasztok, most foogk feltenni kepet:)

Pocok, nem is tegnap jottunk haza, hanem vasarnap. De tegnap jottek hazhoz, megneztek a sebet, es kikerdeztek hogy vagyok, plusz veralvadasgatlo injekciot kell meg magamnak beadni 5 napig, persze ra se birok nezni a tukre, ugyhogy anyukam csinalja.

A seb mar nem olyan durvan faj, a baba egyre ugyesebben szopizik, es mar en is ugyesebb vagyok. Igen, a tejcsit kenem ra meg a bimbora, meg itt is van ilyen "csodakrem":)

Neked hogy van a sebed mar majd 2 het tavlataban velvet?

Lanyok, megy nektek a drukk ezerrel, nemsokara vege a decembernek, es mindenki babazni fog. Azert az ejszakak sem leanyalmok, aludjatok most, viszont olyan csodaszep, amikor egyedul vagy a babaval es szopiztatod, meg akkor is amikor majd leszakad a melled, ugy faj...de talan az enyem mar gyogyul, mindenkepp ki KELL varni amig a baba magat leveszi rola, rajottem nekem az a trukk nem ment. Akkor is, ha mar sokaig all, es nem szivja, mert akkor meg valami mast csinal (az enyem pl pukizgat vagy kakil:))

Na, nezzetek meg a kepemet:)

Puszi nektek, majd jovok, ha tudok.

14690. "pöcök"
2010. dec. 14. 11:07

Sziasztok! Én is ma megyek nst-re, kiváncsi vagyok4

Babó nagyon tapos, de tutira mire odaérünk bealszik!

Sztem hazajövünk ma is :D:D

De azért a batyu be van készítve!

:D:D

14689. AViki
2010. dec. 14. 10:58

Sziasztok!

Túl vagyok a ctg-n, megint semmit nem mutatott, de a héten csütörtökön vagy pénteken mennem kell megint, szóval besűrítette a dokibácsi :)

14688. Bancsika
2010. dec. 14. 10:52

Csajok!!Egyik gyerek szebb mint a másik.....

Olyan jó már nektek!!

14687. Bancsika (válaszként erre: 14683. - Sorlyke)
2010. dec. 14. 10:48

Szia!

Nem tudom a többiek mennyire tapasztaltak ez ügyben,nekem fogalmam Nincs.Nálunk vaGY PÁR HETE BABÁZIK A CSAPAT egy része, vagy szeretne de még nincs túl a szülésen.

14686. eznincs (válaszként erre: 14685. - Manon)
2010. dec. 14. 09:39
Óóó.. értem, köszi!!!
14685. Manon (válaszként erre: 14684. - Eznincs)
2010. dec. 14. 09:16
Csak azért látni úgy, mert már eltelt a kiírás dátuma....
14684. eznincs
2010. dec. 14. 08:57

Sziasztok! Jó reggelt!

Most nézegetem a táblázatot olyan szépek a kis babócák hihetetlen, hogy egyre több a babakép!!!!

Innen jut eszembe Joulcsi mikor szült??? Lemaradtam vmiről :S A táblázat szerint már babázik!!!!!!!!!!

14683. sorlyke
2010. dec. 14. 08:41
Sziasztok én csak kérdezni jöttem akinek nagy kerekü babakocsija van azaz nem bolygos kerék annak menyire jött be?nem kacsázik a kerék?Mert nagy fiamnál bergon kocsink volt 6ho mulva ki eset a kereke(ujonan vettük)aztán utána hol jobbra ment hol balra. . . most nem tudom milyet vegyek lehet csak én fogtam ki rosszat akkor?köszi aki ir
14682. "pöcök"
2010. dec. 13. 18:56

Sziasztok!

Ma megvolt egy jó nagy séta délelőtt, most jöttünk haza a délutáni vásárlásból, de SEMMI!

Mocorog a Kincsünk, elvan, kicsit beszúr a hasam alatt, mikor az ideg nyúlt a terhesség elején, de ennyi.

Holnap Nst. Kíváncsi vagyok ... Bár pont olyan időpontban megyünk, amikor Prücsök alszik, remélem jól meglépcsőztetnek :/

Adali!

Gratulálok a kicsi fiadhoz, képecskét kérünk! Nem semmi, h pénteken volt a császár, és már ma otthon is vagytok!

14681. zita-anyus (válaszként erre: 14680. - "pöcök")
2010. dec. 13. 16:56

:-)

Nálunk is dettó ez a helyzet.Olyan makacs és nyugodt mint az apja(meg mint a nagyapja)!:-)

Menni akartam anyummal esténként sétálni,de olyan mocsok hideg szél fúj,hogy én ki nem megyek!!!!!!

14680. "pöcök"
2010. dec. 13. 16:23

Én már letettem a próbálkozásokról, jön, ha akar!

Már most olyan makacs, mint az Apja :D

Nekem a védőnő a lansinoh-t ajánlotta, ezt sem kell lemosni, nem árt a kicsinek. Dztem én először kipróbálom a tejcsikét, meg nagyon fontos, h szopi után magától száradjon meg, se nedvesen eltenni nem ajánlott, sem törölgetni. Barátnémnak bejött, rem nekem is.

14679. eznincs
2010. dec. 13. 15:45
Amúgy azt figyeltem meg , hogy nekem az idegeskedéstől keményedik be a pocim de rögtön. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy idegeskedjetek:) de érdekes nálam így jelentkezik pl. mikor tegnap elb...tam a vacsit és mikor ma hívott a személyügyes rögtön bekeményedtem!!!
14678. eznincs
2010. dec. 13. 15:42

Sziasztok megjöttem az utolsó ctg-ről legközelebb már "csak" szülni kell bemennnem :) Én remélem , hogy kitart a kicsim a 21.nél, bár a cgt most is mutatott fájásokat, de mondtam a dokinak, hogy ezekben még nincs rendszer.

Milyen fura ti már inkább szülnétek én meg még inkább kivárnám a 21-ét!!!!! Igyekszem is nem megerőltetni magam.

Nem terveztem sehová sem menni addig de a melóhelyre muszáj bemennem holnap a személyügyes csaj hozzánemértése, felkészületlensége miatt :( Pedig mikor TGYÁS-ra mentem direkt megkérdeztem tuti minden papír megvan-a ami kell!!!!! Még a végén miatta leszek pénz nélkül szülés után de jóóóó ...mi????

14677. zita-anyus (válaszként erre: 14675. - Renibaba25)
2010. dec. 13. 15:28
Én is takarítok,jövök-megyek,de semmi nem használ.Most épp tonicot iszogatok,mert vhol azt olvastam,hogy az is segíthet megindítani a szülést.Én már minden ilyen hülyeséget kipróbáltam,de semmi nem utal arra,hogy az én Kicsikém kíváncsi lenne a külvilágra :-( Egyedül a hasam ment lejjebb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook