2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Vásároltatok már vaterán?
Én ma regisztráltam, járókát szeretnék venni :)
Nálunk szerencsére nincs ilyen gond..
Anyósom mindig ideszól előre jöhet-e ráérünk-e nem zavar-e..
Anyuék messze laknak ők ritkábban jönnek, inkább mi megyünk majd..mindig kapnak friss fotókat Hannáról:)
Hát nagy szerencsétek van!!!
Nálunk anyósom már panaszkodik ránk a hátunk mögött,hogy nem hívjuk,bár az elején elmondtuk,hogy akkor jönnek amikor akarnak,csak hívjanak előtte,de neki külön kérvényt kell benyújtani.Kb 3-4-szer voltak itt mióta megszületett az unoka...
Ennek ellenére durciznak,hogy anyumék meg 2 naponta látják,mert oda járunk kajáért:)
Emlékszem,hogy elsős koromban jártam hittanra,de katolikusra és reformátusra is,erre a tanár írt a szüleimnek,hogy jó lenne ha eldöntenénk,hogy melyik vallás a nyerő.Már nem tudom hogy akkor melyiket választottam,de azt tudom,hogy az oka az volt,hogy a csoportommal tudtam menni ebédelni:)
Aztán végülis csak pogány lettem:D
Hála Istennek, hozzánk nem tudnak jönni. De majd ha otthon leszünk, szerintem már alig várjuk már hogy visszajöjjünk....
Így is majd megy a versengés, melyik mamához menjünk. Tudom versengnek már most :(((
És persze rendezzem úgy a dolgokat, hogy jól jöjjünk ki belőle. Elég lesz az az 1 hét...
Lehet,hogy nem kapták meg a rendelést,mert nem szoktak ilyet csinálni.Mondjuk én csak egyszer rendeltem,és felhívott a csajszi,hogy mikor küldik,mert akkor is valami gáz volt náluk és nem tudtak emailben értesíteni...
Szerintem próbáld meg újra,ha még mindíg szükséged van rá.
Akkor jó rá b...-nak,mert nem leszek itthon:)
Én megértem,hogy mindenki szeretne babázni,de már elegem van a megértéskedésből.Besokalltam!Mondtam a páromnak,hogy hétvégén senki ne jöjjön!!!
Inkább veszek mindenkinek egy babát:P
Sziasztok!
Nálunk is lesz majd keresztelő, de hogy mikor, az még kérdéses. Majd egyszer. :) Robikát is 10 hónaposan kereszteltük meg. Mi is katolikusok vagyunk, de egyáltalán nem gyakoroljuk a vallást. Csak azért kereszteljük meg a gyerekeket, hogy ez meglegyen nekik, és majd felnőtt korukban, ha pl. templomi esküvőt is szeretnének, ez ne legyen akadálya. Vagy ha keresztszülők lennének, vagy ilyesmi, akkor ők már meg legyenek keresztelve. Szóval ennyi.
Képzeljétek ma kilyukasztotta a dr.nő Csenge fülét! Szegénykém eléggé sírt, bár azt mondták, hogy ez még semmi. A többiekhez képest nem is sírt annyira. Tény, hogy az elsőnél még alig sírt, a másodiknál már jobban, de gyorsan meg is vigasztalódott nálam. Kis ügyes volt, és most már kis csinos is! :) Ja, egyébként a fülbevalót a jövendőbeli keresztszüleitől kapta. (Ha már itt tartunk, hogy keresztelő.)
Nekünk volt templomi esküvőnk is, pedig csak keresztelkedve vagyunk, elsőáldozók nem. Elvileg annak is kellene lennünk. Szerencsére elég lazán vette a papbácsi a dolgokat, úgy hogy nem kellett elsőáldozónak lennünk, meg gyónnunk sem. Pedig elvileg azt is kell. Annyi volt, hogy egy párszor el kellett menni misére, meg az esküvő előtt átbeszéltük a dolgokat. :)
Jajj nagyon és úgy néz ki,hogy olyan igazi csicsergős lepcses szájú kicsaj is lesz belőle!
Nagyon vártam,hogy el kezdjen beszélni,most meg már egész nap csak mondaná a magáét!
Néha úgy estére már sok is a jóból!:-)
Bízom benne!
Mi 5230grammok vagyunk:)
3 hét alatt majdnem 1 kilót hízott:))
kis drága, de milyen aranyos lehet...:) szegény...
hát igen, őszintén szólva, teljesen jogosan köti is össze, gondolom nem jártok sűrűn a dokihoz, a kötelező alkalomból meg nagyrészt oltás van...
Lehet, h az jó megoldás lenne, ha csak úgy meglátogatnánk a doktornénit, h ne csak a szurik alkalmával lássa :D
Dorka 2 lesz,de ahogy fejlődnek értelmileg,egyre roszabb!
Mostmár nem mer be menni a rendelőbe,csak meg áll az ajtóban és a kezemet fogva kiabál be a doktornőnek,hogy nem súr,nem fáj,nem kell bibi még akkor is,ha csak vizsgálatra megyünk!
Ha meglát egy sztetoszkópot vagy egy fehérköpenyest a tv-ben,már mondja is hogy súr,fáj,annyira össze kapcsolódtak neki ezek a dolgok a szurival!
Szóval így sem könnyebb ám!
Ügyesek vagytok!!!!
Mi nagyon megszenvedtük :(
na de majd ahogy nő Lilike jobb lesz ez is :)
Sziasztok!
Mi nem terveztünk keresztelőt, de lehet, h lesz :P
Evangélikus - voltunk nem rég itt az a templomukban egy misén, és komolyan mondom, h szinte még tetszett is. Számomra nincs az az álszent légkör, mint a katolikusoknál - (nem akarok senkit megbántani, de én ezt érzem).
A lelkész mindenkivel kezet fogott a mise végén, és aztán elballagott a két lányával, és a feleségével együtt :) - ez is nagyon szimpi volt.
Ja, és a templom belül fából van, nincs az a sok giccs.
szóval nekem nagyon bejött, így azért más vallásosnak lenni
Mi tegnap kaptuk meg az oltást(kicsit csúszott a 2 hós), és a lelkem meg sem érezte, először gondolkodott sírjon e vagy nevessen , csömpült a szája is, aztán nevetett:)végül fel sem kellett vennem, és éjszakánk is nagyon jól telt szerencsére, este 9kor elaludt, fél4kor kajcsizott, és 7ig aludtunk tovább, még hőemelkedéssem volt(kopp-kopp).Ja és 6210 grammok vagyunk:)
Zsuzska, nem lesz semmi baj!!
Ma voltunk oltáson..hát kicseppent a könnyem amikor sírt, de nagyon ügyes volt és csak néhány pillanatig volt sírás..aztán jól bealudt:)
Pénteken megyünk a rotáért is..azt ugye szájon keresztül kapja...
remélem nem lesz gond..láz..stb.