2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
:) Nem semmi. Én a melltartóval jártam így, pont ott tűzték össze, ahol nem kellett volna. Sajna alig kapok magamra melltartót. Nem látszik rajtam de 80 E-t kell már hordanom C-ről kezdtem, remélem már nem fog nőni.. :(
most néhány pillanatra eltűnök, mert a párom éhezik, és csinálok neki valamit,de még közben belenézegetek:)
erre szokta anyukám azt mondani, ha mindent elolvasna ami a termékekre van írva még záráskor sem jönne ki egy bevásárlás alkalmával
az se rossz:) én egy olyat próbáltam amibe a lopásgátló kütyü belülre volt ztéve a hasad magasságában, mondtam is a páromnak ezek teljesen idióták!!!fel sem tudtam húzni attól a szartól, majdnem megmondtam a magamét az eladóknak, csak nem volt egy sem
Az nagyon jó :) Csak tudod azt nem értem hogy egy kismama gatyát hogy gyárthatnak olyanra ami a bőrödet is ugyan úgy megfoghatja. Egyébként csak itthon vettem észre, hogy rá van írva hogy fog.
Jajj ott meg képzeld hogy jártam.. leárazás volt ott is, gondoltam veszek pluszba egyet. El voltak számozva a méretek. A nadrágra meg később vettem észre mikor már éreztem hogy nagy, hogy 9 hónap... gondoltam milyen béna vagyok nem veszem észre, hogy mi van ráírva. Mikor már mentem el a kismamarészről akkor vettem észre hogy mindenre az volt írva... :) De már nem mentem vissza.
én valami bio cotton gatyát vettem, szóval még a környezetre is vigyázok:))
ott érdekes mi semmit nem találtuk, ezt a C und A-ban vettük ( nem írja a gép az and jelet)
Ráadásul olyan anyaggal van festve, amivel ha ráülsz egy világos bútorra egyből kék lesz... Szóval egyből kimostam és eltettem, nagyjából jó, egy kicsit nagyobb mint most vagyok hogy később is beleférjek.
Az jó :) de tényleg drága volt. Ez is no name, amit én vettem a H und M ben
ha otthon lennk tudnék átalakítani, mert elég jól varrok a géppel és szeretek is, csak az otthon van és ritkán megyek haza...de majd lesz valahogy...csak valami átmeneti gatyesz kéne 1, aztán majd egy kord..
igen, csak nem vagyok konfekció méret..176 magas és hosszabb a lábam mint ugyan ilyen magas csajoknak..a fenekemre nem hízom szerencsére, csak úszógumira és mellre..még a felpróbált nadrágok mérete sem egyezett amit tegnap néztem..mi egy 10-ért vettük a farmert , no name, de csini és sztreccs mindenhol, szóval ez kitart végig
Szerintem próbáld meg a tesz veszen, igaz zsákbamacska, mert nem bizti hogyminden méret egyforma, ott talán le lehet csapni valami olcsó dologra
Az biztos hogy vannak árak...Én is vettem mer volt "leárazás"... így fizettem 7500ft-ot
ha valaki tud valami jó helyet szívesen venném:)
tegnap elmentünk pocakos nadrágot venni, mert már jön a hűvös idő és nem férek bele a többibe..hát vannak árak...vettünk egy farmert, de mondtam a páromnak vadászok valami turit ahol vannak ilyenek
akkor majd neked hétfőn mesélek:)
tök jó! nekem is ma jött föl anyum,és megmutattuk a kis képet amin a babszem látható..örül nagyon, söt letolt, hoyg eddig nem mondtuk...aztán megértette, hogy nem akartuk elkiabálni
Sajnos a hétvégén nem leszek, de hétfőn majd megnézem mit írtál!!!(megyünk haza-és végre elmondjuk mindenkinek a jó hírt) :)
sziasztok csajok, pocakosok:)
drága vagy, hogy így aggódsz értünk, bevallom jól esik:) most pénteken megyek 16:00-ra dokihoz rengeteg kérdéssel és vastag notesszel és persze a párommal.nem biztos hogy még pénteken gépközelbe kerülök, de szombaton biztosan, mert dolgozik a párom.
Gondolom ez is talán azon múlik, hogy milyen élményeid voltak. nekem szerencsére csak pozitív, és érdekes mert a férjemnek is, ő mégis mindig stresszel előtte.
Nekem is azzal van bajom. Én nem mernék terhesen repülőn utazni, de ez csak az én hülyeségem, tudom, hogy sokan mennek vele. Sajnos én 2-3éve életemben először repültem és teljesen egyedül. Megrémültem a hangoktól nem számítottam rá, sem a furcsa érzésre le és felszálláskor. A filmekben teljesen más, de hát ez is butaság, mert a repülőn mindez normális. Aztán mikor előző évben nyaralni voltunk, az előttünk felszállógép mikor elindult füstölni kezdett persze nem lett baj, mert azonnal leállították. De rá egy hétre egy szomszédos szigetre tartó gép lezuhant, hát azóta nem is akarok hallani a repülésről. De a kényszer nagy úr és ha muszáj lesz valamikor is felülnöm persze megteszem, de inkább most maradok a vonatnál.
Persze nem megrémíteni akarok vele senkit, csak (jó szívvel) irigykedem, hogy Te ilyen bátor vagy!
abszolút nem, a férjem viszont annál jobban, de ő inkább csak a le-és felszállásnál szokott.
Hú az szuper! Remélem jó időtök lesz.! Gondolom repülővel mentek. Én nagyon félek a repülőn... szinte pánikrohamom van... Te nem félsz?
Szia gyere csak!
Gratulálok!
Én a másodikat várom,a "nagy" 13 hónapos!
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, én is áprilisra várom első kisbabánkat.
Húha hová mentek nyaralni?
További ajánlott fórumok: