2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
gratula az ikrekhez! :)
először kis rebbenéseket érzel, én tegnap már határzottan éreztem, hogy mozog, olyasmi érzés, mintha egy kis buborék elpattanna. remélem érthető. :)
sziasztok!
Olvasom itt hogy sokaknak már a 14. héten mozog a babójuk persze érzik is. Mit is éreztek valójában? Mire figyeljek? NEkem ikreim lesznek és 14 hetes és 3 napos vagyok ma.
Az én babám elég lustácska,multhéten pénteken a 12 hetes UH-n megsem mozdult egész végig,pedig eleget lett macerálva!
Most is csak esténként egy két erős lökést érzek,csak ép annyi,hogy jelt ad magáról!
Én is most vagyok a 14. héten, de határozottan érzem a mozgását(nekem már a 3. lesz)
Tegnap este alig bírtam elaludni tőle olyan kis fincánka volt:)
Én az első babánál 15 hetesen éreztem,az első mocorgást!
Most én is a másodikat várom és 3 napja nállam is bejelentkezik,főleg esténként!
Ő sokkal másképpen rugdos mint Dorka!
A lánoyomtól szinte álló nap kapta a kis rúgásokat,odabentről!
Ez a baba sokkal ritkábban rugdos,akkkor is csak max egyet kettőt,esetleg három,viszont nagyon erőseket!
Sziasztok!
Én tegnap óta érzem a pici mozgását, de sajna ettől függetlenül én még mindig rosszuk vagyok.
Sziasztok csajok!
Néhány napos családi kiruccanáson voltam, kissé lemaradtam, de majd visszaolvasom a dolgokat.
Remélem mindenki jól van. Amúgy hányingerre nekem eleinte a tonic is bevált (persze csak aki meg tudja inni), biztos a keserű utóíz miatt. Mondjuk szerencsés vagyok, mert sose hánytam, sőt mostanában az aggaszt, hogy mennyire nem érzem, hogy terhes vagyok. De tényleg! Jó nőtt a mellem, talán látszik a hasamon is egy kicsit, de én nem érzek se görcsöket, se mozgásokat, semmit...
Pedig már a 16. hét után vagyok, kedden megyek AFP-re.
Köszi az érdeklődést, tegnap és ma már jobb, persze a náthám is múlóban :)
Találtam vizet, és tényleg jó, bár reggel éhgyomorra nem tudom meginni, de kaja után is jó (nekem legalábbis)
Örülök, h te azóta is rendben vagy, most már nem lesz gond!!!
Azt olvastam, hogy a 15.héttől hallanak mindent a babók!!!
Sziasztok:)
Nyugi van nálunk megint. . ketten vagyunk itthon a férjemmel:)
Besütiztünk és most pihi van!
Érzem a pocaklakónak ízlett a süti mert ugrándozik:))
sziasztok,
jó hétvégét mindenkinek!
Vevina múlnak a rosszullétek? Vagy esetleg találtál Donat mg vízet? Én azóta is teljesen jól vagyok és hétfőn már munka :)
Remélem mindenki rendben van :)
Tegnap este hallgattam a kisbabót a szívhangfigyelővel és érdekes volt mert a mozgását is hallani és volt hogy alig lehetett kivenni és amikor dúdoltam neki akkor fürge lett és ficánkolt :)))
Sziasztok!
Kellemes és vidám hétvégét kívánok mindenkinek!
Jövőhéten úgy néz i vasutassztrájk lesz megint..ha utaznátok ezzel is kalkuláljatok!
a wassermann a szifilisz orvosi neve :))
szedsz magnéziumot? mert az okozhat hasmenést.
Sziasztok!
Én is az elevitet szedtem, de csak egy hónapig, mert nagyon megfogott..most nem szedek semmit, hanem naponta sok nyers zöldséget eszem:)
Remélem ezért nem kapok a moderátortól!
Ezt most találtam,itt lehet tályékozódni!babaszoba.hu/a terhesség alatti rutonvizsgálatokról
Hú nem emlékszem,de azt mondta a dokim,hogy az AFP önmagában nem mérvadó,mert álltalában mindenkinek rosszak szoktak lenni a kapott értékek!
Ezértis fontos hozzá az ultrahang.
Ez már igen!
Jó alaposak odakint!