2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Sziasztok kismamák!
Ne izgulj nem lesz semmi gond!
Sziasztok!
Ma voltam az Istenhegyi Klinikán a négyes teszten, mert ugye elég rossz lett az AFP-m! Sajna csak pénteken lesz meg az eredmény, addig izgulhatok!!! Ez kiboríttttttt
Én nem..sőt lement 2 kiló..pedig holnap töltöm a 16.hetet..
Nem tudom az arcomon hogy látszik a terhesség, de a párom mindig azzal nyaggat, hogy az látszik hogy lement az a két kiló..és hogy nyúzott vagyok..
Én még nem kerekedek..még a pocim sem látszik egyáltalán.
Én az első 2 hónapban 4 kilót,azóta semmit,kop-kop!
Ez mind mellre és seggre!:-(
Szerintem én beoltatom a családot. Magamat nagyon nem akarom. Így talán nem hozzák haza.
Bár még meg kell kérdeznem a gasztron a doki nénit, hogy Dorkát lehet-e oltani, mert ugyan "csak" tejallergiás, de az immunrendszerével van összefüggésbe.
Tudom nem vigasztal, hogy nekem 90/60 a normálisvérnyomásom. Mikor szülni mentem, akkor volt 116/88 (Dorkával)
Viszont nekem meg azt mondták, hogy akinek ilyen alacsony a vérnyomása, annak idős korára szinte tuti magas lesz. Szép kilátások...
engem felhomályosított adoki, hog yén apámtől örököltem...és a tesóm is...:((
mennem kell, majd estefelé jövök...csók
Szia Olgi!
Szerintem már nincs egy élő ember sem az országban, aki az oltás témáról normálisan tudna nyilatkozni... Mi mellett döntöttetek végül? És a többi anyuka?
Képzeljétek engem meg ma reggel azzal fogadtak az oviba, hogy nyilatkoznom kell, hogy oltsák-e a gyerekeimet vagy ne.
Na, most legyek okos.
Eddig ellene voltam, de mostmár az orvos ismerősök is inkább az oltást javasolja, legalábbis a nem terheseknek.
Te szegény!
Erősíted valamivel az immunrendszered?
Sziasztok Csajok! Én az augusztusi babázóktól vagyok és lenne egy nagy kérésem! Regisztráltam a fényképünket egy pályázaton és nagyon szeretnénk nyerni:) Ha valaki tudna minket támogatni napi 1szavazattal, nagyon örülnénk! Nem akarok tolakodónak tűnni, ezért inkább írjon privit, aki segítene, ott leírom, h hol kellene voksolni!
Előre is köszi: Barna baba anyukája (Andili)
nálunk ma volt hóesés, amikor a rádióban azt zengték, h mindenhol süt a nap...
részemről megint itt a nátha :( folyik az orrom, már szép piros. azt mondják a bébi teljesen kinyírja az immunrendszerem - így gondolkodóba estem a védőoltással kapcsolatban...pedig nagyon ellene voltam/vagyok, de ha minden hónapban megfázok, akkor lehet, h az influenzát is sikerül majd elkapnom :(
Sziasztok!
Tegnap találkoztam egy régi ismerőssel, és kérdezte, h beteg vagyok, mert olyan nyúzott az arcom :S Hát, ezt sajna látom én is a tükörben :(
na meg persze a pocim, az nagyon ari :)
lassan olyan leszek mint egy pók, hosszú végtagok, és nagy has :)
Itt is csíp! :)
nekem még nem mondták, meg nem is látok magamon változást, de a kolleganőm arca - aki szintén terhes - kicsit "megpuffadt", amióta terhes. lehet hogy ezt kéne látnunk, csak a sajátunkon nem látjuk?
Sziasztok kismamák:)
Úgy látszik az arcon meglátszik a várandósság, mert ezt már nekem is mondták:)
Hogy vagytok ma?
Itt nagyon hideg van..csípős hideg!
köszi
valahogy csak kibírom 4-ig. Hazaérek az lesz az első, hogy lepihenek.