2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Bizony így:)
Én még a második pozitív teszt után is..:)
Amikor már az ultrahangon meghallottam a szívhangot..na akkor már tuti volt:)))
Meg jöhet simán,akár még a következő alkalommal is,ez előfordulhat!
De ne aggódj,ez nem ritkaság!
Nyugi és gratulálok!
Sziasztok kismamák:)
Látom új pocakost köszönhetünk magunk között?:)
Gratula Hann..ez már bébit jelent ha pozitív a teszt:)
Zsaga ha a dokid is javasolta a vizsgálatot akkor csináltasd meg!
Én majd 16-án megyek a genetikai tanácsadásra..még én is törhetem a fejem mit tegyek..már 36 elmúltam, ezért javasolták nekem is!
Az a ciklusod hanyadik napja volt?
Szerintem, ha tényleg akkor volt, akkor elvileg már kimutathatja.
Ez nagyon jó! Gratulálok!! :))
Ha pozitív, akkor ez szerintem tuti. Valószínű hamarabb volt a peteérésed, és hamarabb történt a beágyazódás. Ezért mutatja már ki ilyen hamar. Azért hogy megnyugodj, csinálj egyet 12-én is, vagy utána.
Sziasztok!
Ma reggek csináltam a gabriel terhességi teszttel egy próbát és pozitív lett. Ez azt jelenti majdnem tutira, hogy terhes vagyok? nov. 12.-én kellene megjönnie és már kimuttata. Az jó?
A derekam meg a hasam fájgolál néha.
Szia!
Azóta jobban átgondoltam én is, és most már azt mondom, a helyedben azt hiszem megcsináltatnám. Főleg, ha az orvosom is ezt javasolná. Az a biztos!
Köszi szépen a tanácsot! Úgy is a jövő héten kellene mennem a dokimhoz, majd elviszem neki, és akkor majd hátha okosabbak leszünk. :)
Igen, nekünk is van 6 éve kutyánk is macskánk is, és azért gondolom, hogy már úgy is átestem rajta. Bár ezek szerint ez nem biztos. :)
Szia!
Köszönöm szépen, hogy megnézted az eredményeidet, de sajna nekem máshogy van megadva. :( Így még most sem tudom, hogy az enyém mit jelenthet. Lehet inkább megcsináltatom, az a biztos.
Sziasztok!
Júliusban volt egy barátnőm amnio-n. Ő azt mondta abszoltú nem volt vészes, de utána 1 hétig nem dolgozhatott, emelhetett stb. Semmilyen káros következménye nem lett sem rá sem a magzatra nézve. Mondjuk ő már 39 éves, neki erősen ajánlott volt megcsináltatni. A szomszédunk 35 évesen szült, de ő pl. ne szúratta meg a pocakját, inkább eljárt genetikai vizsgálatokra.
Pont ma reggel gondoltam rád,ahogy visza olvastam az elmaradásomat,hogy vajon miként döntöttél,döntöttél e?
Csak azt kívánom mihamarabb legyél túl a holnapi napon!
Esetleg azt tudom még mondani,ha nem tetted már meg,dobj fel egy fórumot itt a hoxán,kérdezz olyanoktól akik voltak ilyen helyzetben,hogy milyen tapasztalataik vannak,milyen volt a magzatvíz minta vétel,egyáltalán le vetették e vagy sem?
Remélem is :-))
Most elköszönök,jó éjszakát!
Milla pusz